Kizlar, yanlis anlamayin da, sanki trde biraz abartiyolar gibime geliyor, yani hemen doguma almaya calisiyorlar, bu bana cok dogru gelmiyor, herhangi bir.komplikasyn yoksa bir hafta 10 gun beklenebilir, zaten o gunler tahmini gunler, hata payi var. doktorlarin isine geliyor kafa katistiriyor gibi geliyor bana. Benimki de iste sekere takmis, her sey normal, seker de yok, ya seker cikarsa diyip duruyor, seker cikarsa.almam lazim bebegu diyor, ortada hicbi.sey yok oysa ki. Kizim 41 haftalikti, hicbir belirti yoktu, 2 gunde 1 nstye girdim, her sey normaldi, sifir sanci vardi. Zamani gelmemis diye dusundum. trde direk suni sanci veriyolar ya, burda oyle.yapmiyolar, onu da merak ettim acikcasi, acaba hangisi dogru, bana alttan uzun boru gibi bi sey soktular, o iceri kadar.gitti, sanirim rahim agzini uyardi, o sekilde dogumum kendi basladi elh, suniye.gerek kalmadan normal dogumla dogurdum, boyle.bir.ihtimal varken, erkenden suni sanciyla.dogurtmaya calismak dogru gelmiyor bana, bilmiyirum ben mi cok rahatim.