- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
j
merhaba
rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin
dr um bnm bebisede kucuk diyo belki sizinki gbi surpris yapar
bnde spinal anestezi ile dogum yapmayi planliyrm ama tedirginliklerim yok degil. dha detayli anlatirmiain rica etsem konu hakkindaki tecrubelerini
Canım çok heyecanlı oluyorsun öncelikle yaşadıklarımı detaylı anlatayım sen ve senin gibi düşünenlere fikir olsun.
Önlüğü giyiyorsun ameliyathaneye giriyorsun anestezi doktoru geliyor başına sohbete başlıyorsun sonra yarım oturur pozisyonda beline bir kaç sinek ısırığı iğnelerden yapıyor ve hiç acı duymadım. Yavaş yavaş ayaklarımın ısınacağını ve ağırlaşacağını söyledi dediği gibi oldu ayaklarım sıcacık oldu ve kaldır ayağını dediklerinde kılımı kıpırdatamadım ayağımı bir yerden alıp bir yere koyduklarını gördüm şok oldum o benim mi falan dedik güldük hatta :) başka birinin bir parçasıymış gibi oldu sonra önüme paravan çektiler sonda takıldı bana dokunulduğunu falan hissediyorum ama hiç bir ağrı sızı yok garip bir histi. karnınızda bir şeyler yapıldığını biliyorsunuz o an beklediğiniz tek şey bebeğin bir an önce çıkması. Anestezi doktoruna ne aşamada diye sorup duruyordum :) 15 dk sürmedi bebiş çıktı sesini duydum. Yan tarafta çocuk doktoru muayene etti biraz temizleyip yanağıma dayadılar :) sonra bebeği, bebek bakım odasına çıkardılar banada hafif bir sakinleştirici verdiler sonra yüzümde manasız bir gülümsemeyle odama geçtim sonrasıda ağrı kesicilerle çok hafif ağrılarla geçti adet sancıları yaşıyorsun bugünn . 4. günüm ve bir çok şeyi rahat yapıyorum çok yormadan. Aklına takılan kısımlar varsa sor anlatırım.
Maşallah sşze, çok sevindim, çok zorluklar çekmiştin, rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun :)
Teşekkür ederiz canım benim. Amin hepimize inşallahhh