• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slm canım :) nasılsın? Çocuklar nasıl? Bebişin cinsiyeti belli oldumu?
canım çok geçmiş olsun. 3-4 gün önce bende ateşlendim çok uykusuzdum tüm kemiklerim ağrıyordu. Öğlen parol içip biraz uyudum. Uyandığımda ateşim düşmüştü. Yorgunluk ve uykusuzluktan hasta oluyoruz

sütümün bol olmasını istiyorum ama fışkırması da kötü oluyor sinirlenip emmiyor oğlum. Her seferinde sağmak da zor oluyor. İnşallah bir düzene girer benim ki de...
Oğlumun boğaxına kaçıyor, emmek istemiyor diye sağıyorum ama her seferinde sağmakda zoruma gitmeye başladı artık. Sadece gece sağmıyorum. Onda da 2-3 dk anca emiyor hızlı aktığı için :KK43:
aslm canım cok sukur cocuklar ıyı bebekte erkekmıs ucuncu pıpılı gelıyo Allah ızın verırse senın bebiş nasıl

Canım bebek kaç günlük hiç korkma sütüm yok diye sürekli emzir bebek emdikçr artıyor boş bile olsa emzir sonuca inanamıycan vücut süt üretiyor bebek emdikçe hiç merak etme

18 hunluk olduk.beslenme atagiymis dun basimiza gelen. 1-2 gun surermis.bugun vermedim mama.gece uyudu bende uyudum.dun psikolojim bozulmustu.3 saat uykuyla gunduz 2 ye kadar kahvalti bile tapamamistim.bugunde hep meme istiyor ama veriyorum memeyi aciya katlanicam artik

Kixlar bebegimin gobegi dusmedi 11.gun bgun we kanamis biraz gobegin dibi kuru gbi degil sanki parcalanmis gbi civik off cok korkuyorum neden byle oldu :KK43::KK43:
Korkma canım bizım 20. Gun dustu. Dusmeden once 1haftahafif kanama, sarı bir sıvı vardı. Doktor bu durumun gobegın dusmesinden sonra 2gun daha surebılcegını soyleı. Asırı bır ıltıhap ve koku yoksa korkma.bızım sıslıkte vardı dusunce normale dondu.

Emzirirken rahat bırak onu. Ben eldiveni de cıkartıyorm elini gögsme koyduruyorm. Elini alıp öpüyorm. Battaniyeyi acıp ayaklarının altını ovuyorm uyuklarsa. Bide avcunun içini okşa sık sık.
Tamam canim tesekkur ederim tavsiyen icin bide oyle deneyeyim bakalim

Kizlarrr nolur cevap verin. Çaresizm .bebegim saatlerrdir uykusuz.. bağırsaklardan gaz cikaramio Sanrm..kıpkırmızı oluyo ayaklarını kendine çekip. .ne yapabilirim. Acı elma yağı sürdüm ama fayda etmedi..içim çok fena saatlerrdir aglio

Emzirirken rahat bırak onu. Ben eldiveni de cıkartıyorm elini gögsme koyduruyorm. Elini alıp öpüyorm. Battaniyeyi acıp ayaklarının altını ovuyorm uyuklarsa. Bide avcunun içini okşa sık sık.
Ben hic eldiven giydirmedim bebek dokunarak çevresini algılıyormus diye bi yerde okumuştum

Kizlarrr nolur cevap verin. Çaresizm .bebegim saatlerrdir uykusuz.. bağırsaklardan gaz cikaramio Sanrm..kıpkırmızı oluyo ayaklarını kendine çekip. .ne yapabilirim. Acı elma yağı sürdüm ama fayda etmedi..içim çok fena saatlerrdir aglio
Canim dizine bebegi yuz ustu cevirip elinle karnina hafif baski yap ve diger elinlelinle poposuna hafif vur. Bir de rahatlamasi icin internetten sac kurutma mak sesi ac dinlet.benim bebegim rahatliyo

canım ben sezeryan oldum. Benimki çok kötü afedersin tuvalete çıktığımda çok acı çekiyorum sanki biri bıçakla kesiyormus gibi sonra da yanma ve kaşıntı oluyor bazen saatlerce sürüyor bazen tüm gün ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum hiç bişey rahatlatmiyor hemoroid değil de çatlak da olabilirmis öyle yazıyor nette. Yarın ağdaya gidip doktora gidecektim agdaci arkadasim yarın yok saliya kaldı nasıl dayanirim bilmiyorum. Başka yere de gidemem agdaya utanirim offfff ya ne yapacam ben

Dikislerin için doktora söyledin mi canım söyle bence
Zaten dikislerim problemliydi ya sonradan 2 3 dikis acildi kendilignden iyileşti.. Hemeroid acini anliorum canm bicak kesigi gbi ayni banada oyle oldu uzun surmedi allahtan cok korktum sismisti oramm resmen kocaman afedersn. Ve kasinti yapiordu ilk bass kurt var sandm popomda resmen megerse hemeroidden mis

Aynen bez daha iyi oluyor, o kadar su içiyorum, ek olarak kayısı, incir de yiyorum yine de tuvalete zor gidiyorum doğumdan önce çok nadir zorlanirdim, bağırsaklar daha yerine gelemedi sanirim
Tuvalete gidememek bisey ddeğil de eger hemeroid olduysan sikinti cok aciyor cunku gidemedigin her dk iskence oluyo hemeroid de kabiz olmaman laizm normal dogum yapalim en sagliklisi dedik kicimiz basimiz yerinden oynadı walla :((

Canim bizde o ilaci kullaniyoruz bir haftadir,sindirim sistemi biraz daha duzene girdi,onceden ciglik cigliga agliyordu simdi de huzursuz ama gazi cikiyo ve rahatliyo,bi kac gune ise yarar sizde de.bazen ben de uyariyorum, doktorum her altini actiginda uyar dedi,yeni doganlar kaslarini kontrol edemedigi icin uyarmak gerekiyormus
Benm de aglmalari azaldi sanki gercekten ama
Seninki kac gunluk benim 41. Gune girdi. Artik kendisi yaomasi gerekmez mi ? Alistirdim diye cok korkuyorum uyarmadan yapamiyor. Gunduzden beri hic kaka yapmamis bak az once poposhnu actm islak mendili degdirdigim anda patir patir yapmaya basladi anlayamiorum. Ilacida her aksam 23.30da veriyorum

Acı elma bizde işe yaradı. Ayaklarının altına sürüyom. Karnına da öğütlmüş çörekotuyla zeytinyagını karıştırp sürüyom. Gaz cok çıkarıyo ama sıkıntısız patırdatyo.

Seninki kac gunluk benim 41. Gune girdi. Artik kendisi yaomasi gerekmez mi ? Alistirdim diye cok korkuyorum uyarmadan yapamiyor. Gunduzden beri hic kaka yapmamis bak az once poposhnu actm islak mendili degdirdigim anda patir patir yapmaya basladi anlayamiorum. Ilacida her aksam 23.30da veriyorum
Mrb belki bezden rahatsz oluyodur. Bizim kız da kaç kere elimize s.ctı altını degiştirken. Bacakları tam geri çekip ıkınamıyolr bezliyken. Alışma olmaz merak etme onun totosundan haberi yok daha :))

Kizlar kizim on gunluk memede sadece bes dakika kaliyor en fazla on dakika emzirebiliyorum hemen uyuyor iki saatte bir uyandiriyorum ama uyandirmakta cok zor oluyor ne yaplsam acmiyor gozunu sarilik degeri dustu gerci ama icim hic rahat degil sizce de az emmiyomu
Canim ben uyudugu zamanlarda hic ellemedm ne zman isterse ozaman uyandi ama dogdugundan beri hic sarilik problemi yoktu oyuzden .. 4 5 saatt kesintisiz uyudugu oluyordu

Mrb belki bezden rahatsz oluyodur. Bizim kız da kaç kere elimize s.ctı altını degiştirken. Bacakları tam geri çekip ıkınamıyolr bezliyken. Alışma olmaz merak etme onun totosundan haberi yok daha :))
Ya ne bilwyin iste ilk dogdugunda huggies kullandik o pisik yapri prima kullaniyoruz 2 numara sikmiyor aslında.. Bi gun kakasini kendi yapmis bezini doldurmus görebilecek miyim acaba.. Ahh ahhhh

Benim Bebegim hep bu durumda :( poposuna dokundurmayinca da cika ramio gazini

Kızlar 25 günlüğüz benim kızımında karnında ufak ufak sivilce gibi seyler çıkmış isilik mi acaba hastane çıkışı giydiriyorum bi cıtcıtlı bi üst bi alt bi de bi Çorap bi patikli alt gaz sorunumuz var diye Penye battaniyesi de üstünde oluo hep urfadayım baya sıcak ama evimiz serin sizce çok mu giydiriyorum :KK43::KK43::KK43:

Biogaia mi kullanıyorsunuz ben de kullanıyorum 2 gündür kakasini yapmıyor ama ottosum 3 güne kadar da bisey olmaz bu ilaç sancisini azalttigi gibi kakasini da azaltır demişti

Back
X