Kizlar merhaba, okuyorum da sorunlarimiz hep ayni, gaz gogusler uykusuzluk.. Benim oglum da pek uyumuyor, hele geceleri, toplam 2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum gun icinde, yer altindan kayiyo artik, dayanamıyorum, bu gunler evet geciyor ama diyorum ben kizimi nasil buyutmusum , 2.5 yasina getirmisim, sanki bu oglan hic buyumuyor gibi geliyor.
Bir de kizlar asil sorum, 10 gun once doktora gitmistim, her sey normal, dis dikisler iyilesmis kapanmis dedi, o zamanlar bazi gunler kanama oluyordu, 40 gun icinde boyle arada kanama olmasi normal, bi sorun olsa agri ates kotu koku olur demisti, bugun 30. Gunum, 4 gundur surekli kanama oluyor, hic kesilmedi, adetin ilk gunleri gibi, her lavaboya gittigimde ped dolmus oluyor. Ama agri sizi hicbi sikayetim yok. Cok kafama takiyorum, aklima bin turlu sey geliyor, ya parca kaldiysa ya damar catladiysa ya ic dikislere bi sey olduysa falan. Sizce doktora gitmeli miyim, boyle hala.kanamasi olan var mi? Bu ara yoruldum biraz, ayakta kaldim, alakasi var midir?