kalbiminsahibio
canim biliyorum biktin ama biliyorum cok pahali, ama aklinda bulunsun diye soyluyorum mango inanilmaz sut yapiyor, hatta bi arkadasim vardi sutu tamamen kesilmişti bos veriyordu cocuk avunsun diye emzik niyetine, sonra mango yemis birkac gun sanirim, oylesine, sutu tekrar gelmeye baslamis, simdi kizi 1.5 yasinda, hala emiyor masaallah.
Bir de kizlar, on sut arka sut dengesizligi denen bir sey varmis. Oglum surekli emmek istiyordu, sutum coktu, doymasi lazim diyordum, ama sut coksa on sut de cok olabilirmis, ve bebek doydun zannediyor hemen geri acikiyormus, ben de diger tarafi veieirdim, bu sekilde sureklivon sut almis oluyormus, sut cok olunca yagli sute gecis uzarmis, birkac kere ayni gogsu vermek lazimmis boyle durumda, gercekten benim sulu kisim cok sanki, yani oglum emdikten sonra tam bosalmamis oliyordu zaten, 2 gundur ayni tarafi verdim birkac kere, ve farketti, uykusu uzadi, hala dalmakta zorlaniyor ama daldigi zaman 2 3 saat uyuyor, alakasi var mi bilmiyorum, belki gecici bi seydir yine uyanmaya baslar ama paylasmak istedim,