arkadaşlar benim bebek meme yi emiyo ama o ilk süt şişliği gidince meme yumuşuyor ya hemen bırakıyor süt olduğunu biliyorum ama kendini yormak istemiyor.istiyor ki fazla zorlanmadan fışır fışır aksın ağzına:)diğerini de öyle yapıyor.sonra doymak yerine başlıyor ağlamaya.memeleri zorla veriyorum daha fazla emsin diye huysuzlanıyor ağlıyor ağzını kocaman açıp memenin sağını solunu rast gele saldırganca ses ve hareketler eşliğinde ağzına alıp bırakıyor.emin olduğum bişey varsa eger dişleri olsaydı meme uçlarımı koparmıştı:)ben de mama veriyorum.önceden günde bir ikidefa 30 ml veriridim.şimdi 33 günlük olan bebek 60 ml emiyo ve hala aç.önce meme ardından 60 ml mama.hatta versem rahat 125 ml biberonu dolu bitirir. aşı için sağlık ocağına gittik hemşire yanlışmı görüyom diye 2 kez tarttı.Allah nazardan saklasın ama ben ne yapcam.Annem kısma hem mamayı hem de memeni vermeye devam et.sen de kardeşlerinde küçükken iştahlı ve kiloluydunuz.şimdi hepiniz sağlıklısınız.oğlun da sana çekmiş diyor.
bu arada 12 kilo almıştım hamilelikte.son 3 hafta doğuma kala sebepsiz zayıfladım.doğuma 8 kilo ile girdim.normal doğum yaptım.ve şu anda hamilelik öncesi gibiyim.göbek yok ama göbek derim yumuşak.mekik çekip sıkılaştırmam gerek bebekten fırsat kaldıkça bir de ev işinden.