- 3 Ocak 2015
- 1.018
- 486
- 63
- 36
Canım sordun mu sağlık ocağı na?Ben yarin saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum canim sanki gobegi iltihaplandi gibi geldi bunu da sorayim.bakalim birsey diyeceklermi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sordun mu sağlık ocağı na?Ben yarin saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum canim sanki gobegi iltihaplandi gibi geldi bunu da sorayim.bakalim birsey diyeceklermi
Bir de agzini sapirdatiyo. Gazla ilgisi olabilir mikiBizimkide ayni.baloncukla geziyor
Canim benim kizim da hep tek memeyi emiyirdu en fazla 10 dk.bugun uyumadi sik sik emdi goguslerim cok yumusak sanki boş gibi. Sut var mi bilmiyorumKizlar oglum 2 haftadir 5 dk dan fazla emmiyordu dunden beri aglmasida azaldi ve onceden tek memeyi bile en fazla 5 dk emen cocuk dunden beri iki memeyide 10 dk emiyor sutummu azaldi acaba yoksa coxuk normallestimi:) bu arada dunden beri cok emdigi icin gogsum hic sertlesmiyor nerdeyse
Kizlar normalde kizim 3 saatte tek meme emiyo..kilo alımı iyi. Bugun nerdeyse hic uyumadi bende sik sik emzirdim. Göğüslerim bos sanki cok yumusak. Yumusak olmasi sut olmadigi anlamina gelir mi
Canim 12 saatten beri 3 saat uyumadi bile. Cok hareket ediyo gazi var sanki. Bikac kez de kustuYa benim kizda bugun hic uyumadi.hep emmek istiyor. Sut geliyor cnm merak etme.benimde cok emzirinxe yumusuyor.
Gazini cikar aglayinca canımKızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio
Kızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio
Benimde kızım aynısını yapıyor ağzında pamukçuk olmus ondan yada gaz sancısı dedi doktorKızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio
iyi geceler herkese bizim 2 ayımız dolmaya başladı .hepimiz aynı durumdayız galiba gaz uykusuzuk kusma günde kaç tişört değişiyorum bilmiyorum allah canlarını sağ etsin ama hırpaladılar bizi ben yalnızım eşim çok fazla evde değil evde de olsa Fadime onda çok kalmıyor ama nerdeysem oraya bakıp yarım ağız guluyor ya dünyalar benim oluyor varsın uyumasın ne yapalım kuçuk kollarıyla bana sarılınca yaşadığım duyguları anlatcak cümlem yok sanki dünyaya geliş amacım fadişimmiş nasıl okula bırakıp gideceğim bilemiyorum allah hepimizin yavrularını bağışlasın evlatları hasta olanların şifasını versin allaha emanet olun iyi geceler sağlıkla
Canim ben bazen o uykudayken tam uyandirmadan emziriyorum emip hemen yerine koyuyorum. Gozleri kapali emiyor yavrumKızlar bebekleriniz emdikten sonra nasıl uykuya dalıyor
Biz baya zor dalıyoruz
aç kalıyor da olabilir.mama ver gazını çıkar.ince bir örtüye kundak gibi sarıp dizlerinde sallayarak uyutabilirsin.emzik kullanıyorsanız emzik de verin bu aşamalar da benim kin de birebir çözüm.Kızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio