- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Günde 5-6 kez bezini ıslatıyorsa doyuyordur . Her bebek kusacak diye bişey yokki , sürekli emen kusan gazdan huysuzlanan uyumayan bebrktense yeteri kadar emen sakin bebek daha makbuldür . Sakın sütüm yetmiyor diye düşünme dengeli beslen hergün sıcak duş al fırsat bulunca uyu- dinlen moralini de yüksek tut emin ol en az bebişine yetecek kadar sütün olur. Etrafada kulak tıka bayılırlar zaten emziren anneye bilmişlik taslamaya boşver onlarıAnneler siz bebeğinizin duyduğunu nasıl anlıyorsunuz özür dileyerek soruyorum benim kızım hiç kusmuyor herkes sütün yetmiyor diyor kusmasına bakıp mı doyup doymadığını anlıyoruz ben bezine bakıyordum bir de benim dünden beri göğsüm çok yumuşak sıkınca süt geliyor ama yetmiyor mu gerçekten ya
Benimde birkaç gündür göğsüm çok yumuşak gece bile çok sertleşmiyor ama çok şükür çişi kakası yerinde o yüzden doyduğunu düşünüyorum hem gazlı bebeğinpışpışlayıp sallayıp sakinleştirirsinde doymayan bebeği mümkün değil sakinleştiremezsin morarana kadar ağlar susmaz uyumaz