Merhaba bende dogum yaptiktan sonra vakit bulupta hic giremedim foruma, yazdiklarini okuyunca hemen sana cevap yazmak istedim. Biz bugun tam 2 aylik olduk ve malesef bende mama veriyorum. Benimde tıpkı senin gibi sütüm boldu, birini emzirirken diğerinden akardı ve goguslerim taş gibi olurdu. Bebeğimin poposunda minik bir delik farketti çocuk doktoru ve hemen cerrahi çagirdi adam okadar olumsuz konuştuki dünyam başima yikildi

o ara bebegim sarilikti birde ona uzuluyordum derken o gece fenalaştim tüm vucudum döküntü yapti yüzüm şişti gece acile gittik kortizon aldim ve 24 saat emzirmem yasaklandi biz mecburen mama verdik okadar zordu ki yavrum surekli basini gogsume dogru tutuyordu ve ben emziremedigim icin surekli ağliyordum. Sonra iki gün boyunca emmedi redetti beni oğlum, kahroldum üzüntüden küsmüştü bebeğim bana

o günde fenalaştım ve nerdeyse ölüyordum, boğazim bile şişmişti bayıldım kendimden geçtim ve yine hastanelik oldum, o gün bugündür de alerji haplarina mecbur kaldim. Süt yapsin diye icilen tüm bitki çaylarida bana yasaklandi. Üzüntüden ve aldigim kortizonlardan dolayi bir sure emziremememden dolayida sütüm çok azaldi

mecburen hiç istememe rağmen mama takviyesine başladik. Ama hiç yilmadim asla emzirmeden mama vermiyorum. Gunde 3 maximum 4 sefer beriyorum ki çogunlukla bitirmiyor 60 cc bile. Şuan tahminimce 5500 kilo civari oglum. Sen saat basi 90 cc demişsin çok fazla veriyorsun arkadaşim, zaten mama 2-3 saat tok tutar bebekleri. Sana tavsiyem sürekli mama verme, sürekli mama verirsen vucudunda süt üretmeyi durdurur, arz/talep meselesi gibi düşün. Sık sık emzirmeye çalış. Düzenli süt sağmakta kesinlikle işe yariyor aklımda olsun. Denedigim bir suru sey icinden en çok süt yapan, bol yeşil salatayla yenilenen balik oldu. Hiç dolmayan goguslerim balik yedikten sonra doluyor, mutlaka dene. Birde uyku.. Tabi hicbirimiz duzenli uyuyamiyoruz malesef. Hiçbir zaman sütüm yok deme, tam tersi hep olumlu dusun sütüm var bebeğime yetiyor de. Asla emzirmeden mama verme. Eger emzirdikten sonra hala istiyorsa ağliyorsa doymadigini anlarsin. İnşallah sütümüz çoğalir. Ben bu aralar Solgarın Malt hapina başladim, işe yaramasını ümidediyorum..