Mrb canım dün gttik doktora. Sağlık ocagının tartısı fazla tartmış. 4800 çıktı kilosu. 2800 doğmuştu. 1. Ay 3800dü. Hem de kilo verdiği halde. 15 gün önce de 4500dü 15 günde nası 300 gr almış diye taktım kafaya. Gece emzirmedim ondan mı falan diye kafasını şişireim doktorun. Aylık olarak güzel ilerlemiş.istersen 15 gün sonra tekrar getir için rahatlasın diye dedi. Uykusu iyi dedi. Rahat ol dedi. Benim kv şimdi hem oruç tutup hem dedikodumu yapıyodur. Günaha sokuyorum kadını:))canım bana da haber verirsen sevinirim doktorunun dedğini. bizim kontrol de salı günü. 7 mayısta dogdu kızım :) bugün biraz daha sakin emerken. gece yine biberonu almamıştı ama sabahtan beri meme alıyo. az az da olsa bugün en geç 1,5 saatte emdi Allaha şükür. sizin maşallah kilo alımı iyiymiş canım. biz biraz tombik doğduk ama kilo artışı az. sağlıklı olsunlar da tam doyduğundan emin olsam dert etmiycem.
kayınvalidem sık sık geldi kalmadı ama mutfağı falan karıştırıyodu. bu yenmemiş bu şöyle olmuş diye. annemin yaptığı şeyi beğenmiyo falan. başka şeylerle de ilgili laf sokuyodu. depresyona gircektim nerdeyse. neyseki eşim destek oldu. sonunda ramazan da geldi pek gelemiyo. insanı zorla günaha sokuyolar :)
Mrb ben de korktum ateşlenir diye şurup fitil aldık koyduk eve. Ama şükür ateşlenmedi. İnş. Sizinde olur.Bizde haftaya aşiya gidicez, 2 ay 1 haftalik olmuş okucak oğluşum, doktor kontrolumuzde o gün. Ayni anda 3 aşi olucakmış, nasil geçti sizin geceniz? Ateşlenmedi inş korkuyorum açikcası zaten emme sorunu yaşiyoruz buaralar birde ateşlenirse yandım
Kaç kilo doğmuştu sizin bebeğiniz? 1 kilodan fazla almiş aylik gayet iyi gorunuyor maşallah