- 19 Mayıs 2015
- 461
- 169
- 103
- 39
Insallah canim uzun surmezde sizde bizde cabucak atlatirizAynı durumdayız canım, ne yenek ne rahat uyku. Geçici bir durummuş bakalım ne zaman geçecek :) size de geçmiş olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim uzun surmezde sizde bizde cabucak atlatirizAynı durumdayız canım, ne yenek ne rahat uyku. Geçici bir durummuş bakalım ne zaman geçecek :) size de geçmiş olsun.
Saol canım kardeşim 2gündvr bizde bana sabah işe giderken aksam geldiğımde górmiyim gönder diyo nasil git derim kızin bi suçu yokki 2013 de açilmiş bhi hesap yzünde nayrılmaya değermi üstlik ağza alınmaz laflar söyledh nasil alttan aliyım ki zaten okadar hakaret ettiki gitmek tek çare gibi geliyoGeçmiş olsun canım, insan hata yapabiliyor belki art niyetle birşey yapmadın ama eşinin açısından bakınca o haklı. Ve haklı olduğunu da bildiği için alttan almayacaktır. Sen şu aralar alttan al güvenini kazanmaya çalış, zaman geçtikçe kardeşinle ayıramayacağını anlayacaktır zaten. Ama bu sebepten eşini kaybetme.
Óncedn açılmis face yûzünden yani eşim çok karşıydı bende şöyleyedım ona dün kendi öğrendi telimhp kurcalarken ve beni affetmiyo bugün ıse gidfrken ilk ke z alyansını çikardı işe öyle gitti kardfşimle birlikte açmistk façe hesabıni ben sürekli giqmixoqum bike artı kendi ismimh bile kullanmıyodum ve arkdaslarhm hepsi kiz şhmdi bana seçim yap diyo ya kardeşin xada kızhn diyo elimden alcakmış sütten kesilince Allah,m yardım ben yankıs bisey yapmadım eşimi cok seviyorum ama aradada kaldim insan kardesinden vazgeçebilirmı bana resmewm kolunu kes dıyo yalandan nefret eder esim simdi ben sana artık güvenip sirtımi dönmem diyo yanh bfni gözûnden cıkarmıs insan böyke bısey yüzünden yuva xıkarmı hıcmi beni şevmemiş bu adam of cıldiıcam nolur dua edhn arkadaşlar o kadar ihtiyaçım varki buna :'(
Bi arada yapıyoruz ama kendini nasil zorluyo, nasil sinirleniyorPeki arkadaşlar bebeklerinizi yuzukoyun yatırıyor musunuz ? Hani boynunu tutabilme egzersizi gibi diyelim.
Canim durumunu merak ettiğimden, acaba kiz kardeşi ne yaptıda böyle kötü çirkin bit secim yapmani istedi diye!Óncedn açılmis face yûzünden yani eşim çok karşıydı bende şöyleyedım ona dün kendi öğrendi telimhp kurcalarken ve beni affetmiyo bugün ıse gidfrken ilk ke z alyansını çikardı işe öyle gitti kardfşimle birlikte açmistk façe hesabıni ben sürekli giqmixoqum bike artı kendi ismimh bile kullanmıyodum ve arkdaslarhm hepsi kiz şhmdi bana seçim yap diyo ya kardeşin xada kızhn diyo elimden alcakmış sütten kesilince Allah,m yardım ben yankıs bisey yapmadım eşimi cok seviyorum ama aradada kaldim insan kardesinden vazgeçebilirmı bana resmewm kolunu kes dıyo yalandan nefret eder esim simdi ben sana artık güvenip sirtımi dönmem diyo yanh bfni gözûnden cıkarmıs insan böyke bısey yüzünden yuva xıkarmı hıcmi beni şevmemiş bu adam of cıldiıcam nolur dua edhn arkadaşlar o kadar ihtiyaçım varki buna :'(
Aynen benim kızım da çok zorluyor 5 dk değilde 1 dk falan zor kalıyo huysuzlanmaya başlıyor. Evet emzirirken sağa ve sola çeviriyorum ama kendisi tekrar sırt üstü yatıyor :) öğrenecek ler inşallahBi arada yapıyoruz ama kendini nasil zorluyo, nasil sinirleniyor
Doktor hergün 5 dk yapmami söylemişti
Ama arada yapıyorum. Önemli olanlardan biri yine sag ve sola yatırmak ilk üç ay kafasi cok yumuşak olduklari icin düz oluyo ama huysuz oğlum resmen kicini yırtıyor bu yüzden kafasi her şekle girdi![]()
Bende kıyamiyo aynen 1 dk kadar bekliyordum ama sık sık yapmamiZ cok önemli! Uyurken yataginda dönüp nefes alamiyorlar ya işte onu bir cok bebek başini kaldiramayanlar, Allah korusun düşünce bile korkuyorum..Aynen benim kızım da çok zorluyor 5 dk değilde 1 dk falan zor kalıyo huysuzlanmaya başlıyor. Evet emzirirken sağa ve sola çeviriyorum ama kendisi tekrar sırt üstü yatıyor :) öğrenecek ler inşallah
Bilmiyorum canim çok kirgınim bır deıl ıki deıl çok kıriyn beni sonrada gónlümü alcana hiç bişey olmamış gibi davranıyoCanim sinirinden oyle demistir. Bi kac gun sonra siniri gecsin mantikli dusunsun barisirsinuz. Sikma canini
kızlar kafasının şekil alması için sağ sola mı yatırmak gerekiyo? kızım sırt üstü yatıyo ama kafasını ya sağa ya sola yatırıp uyuyo.Bende kıyamiyo aynen 1 dk kadar bekliyordum ama sık sık yapmamiZ cok önemli! Uyurken yataginda dönüp nefes alamiyorlar ya işte onu bir cok bebek başini kaldiramayanlar, Allah korusun düşünce bile korkuyorum..
Canim sadece emizirirkenmi saga sola yatiriyorsun? Bende okudum bugün hata kucagimda uyuya kaldi yarim saatir o yüzden elemiyorum sirf! Ama doktor bana yataginda cocugu uzattığın yerde yap demişti ama yaninda ayrıilma döner möner diye. Seninkinin başi ne durumda
canım sinirle söylemiştir. benim eşim de ilk 1 yıl sinirle birşeyler söyleyip sonra pişman oluyodu. sonradan ilişki ilerledikçe birbirimizi daha iyi tanıdık.Óncedn açılmis face yûzünden yani eşim çok karşıydı bende şöyleyedım ona dün kendi öğrendi telimhp kurcalarken ve beni affetmiyo bugün ıse gidfrken ilk ke z alyansını çikardı işe öyle gitti kardfşimle birlikte açmistk façe hesabıni ben sürekli giqmixoqum bike artı kendi ismimh bile kullanmıyodum ve arkdaslarhm hepsi kiz şhmdi bana seçim yap diyo ya kardeşin xada kızhn diyo elimden alcakmış sütten kesilince Allah,m yardım ben yankıs bisey yapmadım eşimi cok seviyorum ama aradada kaldim insan kardesinden vazgeçebilirmı bana resmewm kolunu kes dıyo yalandan nefret eder esim simdi ben sana artık güvenip sirtımi dönmem diyo yanh bfni gözûnden cıkarmıs insan böyke bısey yüzünden yuva xıkarmı hıcmi beni şevmemiş bu adam of cıldiıcam nolur dua edhn arkadaşlar o kadar ihtiyaçım varki buna :'(
benim eşim de böyle yapıyodu işte. çok dikkate alma o an dediklerini. sinirle söylüyodur, sakinleşince konuşBilmiyorum canim çok kirgınim bır deıl ıki deıl çok kıriyn beni sonrada gónlümü alcana hiç bişey olmamış gibi davranıyo
Bılmiyorum canımya şımdi aqadı kızıni soruyo napıyo dıye hiç bişey olmamış gibi şuan nefret ediyorum ondan yüzünü dahi görmek istemıyorumbenim eşim de böyle yapıyodu işte. çok dikkate alma o an dediklerini. sinirle söylüyodur, sakinleşince konuş
pişman olduğu için adım atmış bence. kafana tskma canımBılmiyorum canımya şımdi aqadı kızıni soruyo napıyo dıye hiç bişey olmamış gibi şuan nefret ediyorum ondan yüzünü dahi görmek istemıyorum
canım hoşgeldin doğumdan önce hergün görmeye alışmıştık. özlettin kendini :)Kızlar hepinize selamlar, bugün artık zaman ayırabileceğimi farkettim ve okudum biraz. Sizleri ve yavrularınızı özledim, inşallah daha sık girerim. Biz 3 aylık olacağız neredeyse. 10 gündür sarı bazen de yeşil sulu kaka, sürekli memede kucakta durma isteği, Odasında uyumama gibi sorunlar yaşıyoruz ki meğersem büyüme atağındaymışız. 12. Hafta büyüme atağı haftasıymış. Benzer şeyleri yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
Ö söylediği hiç bişeyden pisman olmazmış canım benı ónemsemediği için bışey olmamış gibi davranıyo onu bi türlü affedemıyorum kendime kıziyorum bu kadar ben yüzverdim belkide ona tepeme çıktı gıcıkpişman olduğu için adım atmış bence. kafana tskma canım
Hoşbuldum canım. Evet çok vaktim oluyordu şimdi malum full bebiş :))canım hoşgeldin doğumdan önce hergün görmeye alışmıştık. özlettin kendini :)
canım bence sen birşey deme şimdilik tabiki de pişman olur. bazen alttan almak gerekiyo. ben artık alttan alır gibi yapıyorum ama çoğunlukla benim dediğim oluyo. dengelemek lazım yoksa ilişki yürümezÖ söylediği hiç bişeyden pisman olmazmış canım benı ónemsemediği için bışey olmamış gibi davranıyo onu bi türlü affedemıyorum kendime kıziyorum bu kadar ben yüzverdim belkide ona tepeme çıktı gıcık
ben de birara bakmıyodum, okumaya başlayınca bağımlılık yapıyo :)Hoşbuldum canım. Evet çok vaktim oluyordu şimdi malum full bebiş :))