2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar kafasının şekil alması için sağ sola mı yatırmak gerekiyo? kızım sırt üstü yatıyo ama kafasını ya sağa ya sola yatırıp uyuyo.
Evet canim kafasi normal olsun diye bir sola bir saga yatirmalisin yoksa arkasi dümdüz olur oğlum gibi:) bunu gece yapma gündüz uyurken ve mutlaka etrafında olman gerekiyo
Dönerse ve yüz üstü gelirse nefes alamaz diye. Senin bebiş kafasını dönderiyorsa ozaman kafasinda bir bozukluk yok degilmi

Evet canim kafasi normal olsun diye bir sola bir saga yatirmalisin yoksa arkasi dümdüz olur oğlum gibi:) bunu gece yapma gündüz uyurken ve mutlaka etrafında olman gerekiyo
Dönerse ve yüz üstü gelirse nefes alamaz diye. Senin bebiş kafasını dönderiyorsa ozaman kafasinda bir bozukluk yok degilmi
yan yatış yastığı var canım yatağında yüzüstü dönmesini engelliyo. o yastık olmadığında yastığa ağzını deydirmeye çalışırken dönebiliyo yüzüstü. kafası normal duruyo ama hafif arkaya bombeli gibi geliyo bana da. hangisi normal bilemedim :)

Başını halen Tutamıyor ama emzirtikten sonra gazını çıkarmak için kucağıma alıyorum başı omuza geliyor sırtını ovalalıyorum ve benden destek alınca başını tutuyor o şekilde evi gezdiriyoruz balkona çıkarıyorum bazen odada gezerken tv karşına denk gelince baya dikkatini çekiyor. Yan yatırıyorum uyku esnasında az bişi çeviriyorum devamli sırt üstü yatmasin sırtı ağrımasin diye ama birde bakıyorum tekrar sırt üstü dönmüş oluyor kendisi :)
Aman annesi dikkat ediyormuşsun saten!
Ne kadar cabuk dönüyorlar degilmi, ben 3cü ayda ancak döner saniyordum
Daha bunun sirtdan karnina dogru dönmesi var:) benim oğlan dün solda iken kendini cevirmiş yada yastigin üztüne yatiriyorum bi bakmişimki aşagiya inmiş sıpa

yan yatış yastığı var canım yatağında yüzüstü dönmesini engelliyo. o yastık olmadığında yastığa ağzını deydirmeye çalışırken dönebiliyo yüzüstü. kafası normal duruyo ama hafif arkaya bombeli gibi geliyo bana da. hangisi normal bilemedim :)
Vallah bizde baktik olmuyo
O yastiklardan bir tane aldik
Ama hic durmuyo, cok sinirleniyo
Birde tekrar nasil yapıyorsa ufacik yastigin icinde tekrar sırt üstü çeviriyor

:KK66::KK66::KK66:
Güzel düşünmüşsün canim, böylece iki işine yaramiş oldu:KK66: Be zamana kadar kullanmayı düşünüyorsun? Şimdi tam kac hafta oldunuz
12. haftadayız canım. bildiğim kadarıyla 6. aya kadar kullanılabiliniyo. güvenli uyuduğundan emin olduğumda alırım :)

merhabalar ben de uzun zamandır giremiyorum benim bebişim de 83 günlük oldu : ) denize bile soktum :) benim bir sorum olacak sizin bebişler ellerini farketmeye başladı mı ? bizimki ara sıra inceliyor ellerini ama henüz oyun halısına yatırdığımda elleriyle tutamıyor
maşallah canım, denize girince tepkisi ne oldu, korktu mu? ben güneş çarpar diye korkuyorum. biz de dün oyun halısı aldık. ses çıkaran oyuncağı elinin tam üstüne denk gelecek yere astım. tesadüfen mi bilmiyorum ama tutuyo ses çıkınca sıkılmıyo.

merhabalar ben de uzun zamandır giremiyorum benim bebişim de 83 günlük oldu : ) denize bile soktum :) benim bir sorum olacak sizin bebişler ellerini farketmeye başladı mı ? bizimki ara sıra inceliyor ellerini ama henüz oyun halısına yatırdığımda elleriyle tutamıyor
Mrb biz de 85 günlüğüz. Aynen kızım da öyle. Bikaç kere koydum halıya pek ilgisini çekmedi.oyuncagı eline tutturuyom.bırakmıyo agzına götürmek isityo. Elinden pırtınca da geri yakalayamıyo. Kendini kötü hissetmesin diye biraz daha beklemeye karar verdim ben. Normal çongıraklarla oynuyoz. Bi de dönencesine cırpınıyo o kadar :))

bu arada biz de 83 günlük olduk :)

Bizde 88 günlük olduk evet artık ellerini fark ediyor hareket ettiriyor ve ellerini izliyor yanında olan bir nesneye dokunmaya çalışıyor uzanıp almaya tutmaya başlıyor :)

Kızlar benim oğlumun bacakları hep Kurbağa gibi duruyor düzeltmiyor bacaklarını normal mi bu sizinkiler nasıl?

Back
X