2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
12. haftadayız canım. bildiğim kadarıyla 6. aya kadar kullanılabiliniyo. güvenli uyuduğundan emin olduğumda alırım :)
Maşallah ozaman size!
Seninki biraz ozaman büyük olmali
Benimkinde şimdiden duramiyo
Yada sıpa cok güçlü ya, resmen dönüyor icinde:KK53: Kundaklayıp belki yatırım Ama onuda pek önermiyor uzmanlar

merhabalar ben de uzun zamandır giremiyorum benim bebişim de 83 günlük oldu : ) denize bile soktum :) benim bir sorum olacak sizin bebişler ellerini farketmeye başladı mı ? bizimki ara sıra inceliyor ellerini ama henüz oyun halısına yatırdığımda elleriyle tutamıyor
Merhaba canim
Sizede maşallah!
Ellerini mesela şimdilik, orasini burasını cimcikliyo:KK53: Yok ya sanmiyorum :)
ama parmagimi, elimi, göğsümü tutuyo
Sacimi bile çekiyor:)
Birde bir oyun oynadigi bir yatak var, 90x90 sanirim onum üstüne yatırıyorum
Üstündede nijntjenin müzik kutusu var, bakiyor ögle. Eline 0-3 aylik oyuncak verdigimde tutmuyor. Ama mesela biberon tutar. Emizigi düştügünde eli ile yada omuzunu ite ite tekrar agzina kokuyor:) :KK53::nazar:

Merhaba canim
Sizede maşallah!
Ellerini mesela şimdilik, orasini burasını cimcikliyo:KK53: Yok ya sanmiyorum :)
ama parmagimi, elimi, göğsümü tutuyo
Sacimi bile çekiyor:)
Birde bir oyun oynadigi bir yatak var, 90x90 sanirim onum üstüne yatırıyorum
Üstündede nijntjenin müzik kutusu var, bakiyor ögle. Eline 0-3 aylik oyuncak verdigimde tutmuyor. Ama mesela biberon tutar. Emizigi düştügünde eli ile yada omuzunu ite ite tekrar agzina kokuyor:) :KK53::nazar:
Oo emziğini kendi Ağzına mı sokuyor maşallah

Kızlar beklenen doğum tarihi 10 Mayıs olanlar için wonder weeks chart ı ekledim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 128
Yani iki yana doğru parantez işareti gibi açık duruyor.. Dümdüz uzatmıyor yani..
Bizimki de öyle uyuyor m harfi gibi ama normali o değil mi kanguruların bile öyle tasarlanıyor ya Çocuğun bacakları m olacak şekilde hatta happy hips diyorlar arkadan bakınca Gülen surata benziyor diye

Bizimki de öyle uyuyor m harfi gibi ama normali o değil mi kanguruların bile öyle tasarlanıyor ya Çocuğun bacakları m olacak şekilde hatta happy hips diyorlar arkadan bakınca Gülen surata benziyor diye
Aynbilmiyorum ki canım ben de normali o diye düşünüyordum hep bugün birden kafama takıldı acaba normal mi diye.. Çok saol inşallah normaldir..

Canim bunun ne olduğunu biraz açiklarmisin, büyüme atagi evreleri göstergesi gibi bişey mi? Benim oğlum 1 Mayista, 37+5 de doğdu
Hıhı bu büyüme atağı dedikleri evreler ne zaman doğdukları önemli değil beklenen doğum tarihi 10 Mayıs için geçerli Paralı uygulamaydı merakımdan satın aldım ☺️ Bu bulutlu yerler atak Zaman'ları

Yani iki yana doğru parantez işareti gibi açık duruyor.. Dümdüz uzatmıyor yani..
Evet benim kızım da birazcık öyle sanki ama dikkat çekmiyor sadece dikkatli bakıldığında fark ediliyor. Kundak falan yapmadım ben kV falan yapın dedi bacakları düz olsun dedi ama yapmadım zamanla düzelir inşallah

moralim cok bozuk.sutum cok azaldi.kizim 2.5 aylik.ilk 1 ay sutum azdi mama takviyesi yapiyodum sonra cogaldi ve sadece anne sutunw gectik 1 bucuk aydir sadece anne sutuyle besleniyodu.hatta sutum okadar arttiki sagip derindondurucuya bile attigim oldu.bayramda bebegimi her goren masallah nasilda tombis sen bunu neyle besliyosun defiklerinde gururla sadece anne sutu diyodim.nazarmi deydi ne bayram bitti sali gunu baktim goguslerim hic sismiyo acimiyo.bi sagayim dedim tek taraftan 30 ml ancak cikti ve 3 gundur boyle.ne yapcam bilemiyorun.bi anda boyle nadil kesildi anlamiyorum.dolaptaki depolardan kullandim ama onlarda beni bi hafta ancak idare eder.
Canim benim de tam ayni donemde (10 haftalikken) sutumde cok azalma oldu. Yumurtlama doneminde kadinlarin sutunde azalma oluyormus. Bazilarinda da bizim gibi ciddi azalma gorulebiliyormus. Sen bol su icmeye devam et, bir kac gune eski haline gelir:)) ben de cok uzulmustum, simdi gecti cok sukur.

moralim cok bozuk.sutum cok azaldi.kizim 2.5 aylik.ilk 1 ay sutum azdi mama takviyesi yapiyodum sonra cogaldi ve sadece anne sutunw gectik 1 bucuk aydir sadece anne sutuyle besleniyodu.hatta sutum okadar arttiki sagip derindondurucuya bile attigim oldu.bayramda bebegimi her goren masallah nasilda tombis sen bunu neyle besliyosun defiklerinde gururla sadece anne sutu diyodim.nazarmi deydi ne bayram bitti sali gunu baktim goguslerim hic sismiyo acimiyo.bi sagayim dedim tek taraftan 30 ml ancak cikti ve 3 gundur boyle.ne yapcam bilemiyorun.bi anda boyle nadil kesildi anlamiyorum.dolaptaki depolardan kullandim ama onlarda beni bi hafta ancak idare eder.
Ha bir de, su anda yani 12 haftalikken adet oldum. Oyle cok degil lekelenme seklinde. Bakalim iki hafta sonra sende de olacak mi?

Kizlar benim kizimin toza alerjisi var galiba.ust uste bes alti defa hapsiriyo.sizinkilerde boyle bi sorun oldu mu
Canim ailede pespese hapsiran var mi? Benim oglum da en az iki kere hapsiriyor. Bana cekmis:) ben de babamdan almisim, pespese 3-4 kere hapsiririz biz.

Kızlar kızımın yanaklarında böyle şeyler çıkmış bunlar ne ki önemli bişe mi

Eklentiler

• 1438152113312-1.webp
    1438152113312-1.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 143
Günaydın kizlar. Çook moralim bozuk:( ikinci ayindan sonra ogluma bir halker olmuştu bütün düzenimiz bozuldu emme sıkıntısı yaşadık gündüz uyku sorunu yaşadık biraz biraz düzene girdi derken oğlum 3 gündür sürekli uyuyor ve hiç emmiyor sağip biberonla vermeye çalişiyorum uykuluyken falan ama 30-40 cc zar zor içiriyorum bazende öğürüp kusuyor. Deliricem inanilmaz iştahsiz şu son bir aydir. Doktor kontrolümüz ayin5'inde. Buay yarim kilo bile almamistir, onu geçtim neden hiç acıkmıyor:( varmi bizim gibi olan? Uykuya düşüp aç yaşayan? Büyüme ayaği midir, bir hastalik belirtisimidir Allah korusun sıcak diyemi yapiyor anlamiyorum:(

Günaydın kizlar. Çook moralim bozuk:KK43: ikinci ayindan sonra ogluma bir halker olmuştu bütün düzenimiz bozuldu emme sıkıntısı yaşadık gündüz uyku sorunu yaşadık biraz biraz düzene girdi derken oğlum 3 gündür sürekli uyuyor ve hiç emmiyor sağip biberonla vermeye çalişiyorum uykuluyken falan ama 30-40 cc zar zor içiriyorum bazende öğürüp kusuyor. Deliricem inanilmaz iştahsiz şu son bir aydir. Doktor kontrolümüz ayin5'inde. Buay yarim kilo bile almamistir, onu geçtim neden hiç acıkmıyor:KK43: varmi bizim gibi olan? Uykuya düşüp aç yaşayan? Büyüme ayaği midir, bir hastalik belirtisimidir Allah korusun sıcak diyemi yapiyor anlamiyorum:KK43:
Sıcaktan olabilir canım bizim çocukta kendinden geçmiş bir halde yatıyor gündüzleri gece biraz toparlıyor.Önceki kadar iştahlı emmiyor. Normal ama sıkma canını. İçine sinmiyorsa doktora gitmeyi de ayın 5'ine kadar bekleme bence

Evet benim kızım da birazcık öyle sanki ama dikkat çekmiyor sadece dikkatli bakıldığında fark ediliyor. Kundak falan yapmadım ben kV falan yapın dedi bacakları düz olsun dedi ama yapmadım zamanla düzelir inşallah
Bende yapmadım canım zaten bu sıcak havalarda kundak falan işkence olur çocuğa

Back
X