bizde aynıyızzzzAynı biz6 dan 9 a Öyleyim sonra uyuyor bizimki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde aynıyızzzzAynı biz6 dan 9 a Öyleyim sonra uyuyor bizimki
Küçük küçük sivilce olmuş sanki ? Bir ara benim kızım da da olmuştu anne sütü alıyor ve sütüm yağlı olduğu için olmuştu şimdi yediklerime biraz daha dikkat ediyorum yağsız yiyorum düzeldi. Geçmiş olsun düzelir inşallah
Benim bildigim süten oluyo
Canım ben bi gün 10lu luppo çikolatalı kekli paketin yarısından çoğunu yemiştim. Kızımın yüzzü bundan daha da kabarık olmuştu. Anladımki çikolata yememeliyim. Zaten normalde de iki gofret yesem gece boyu ellerim kaşınırdı. Böyle bişey olabilir. Sütümü sürdüm gecti iki günde.
Aynisi bizdede var sicaktan galiba tatlim
Teşekkür ederim kızlar biraz hafifledi gibiMerhaba benim oğlum da sürekli sıcaktan o şekilde oluyor geçiyor Telaş yapma bir de doktor coresatin krem önerdi uzun sürerse ondan sürüyorum steroid yok doğal bir krem
Bizde akşam 22.00 gibi uyuyor sonra gece bir ara uyanıyor emziriyorum tekrar uyuyor sabah 7 gibi uyanıyor emziriyorum ama uyumuyor 1 saat uyanık kalınca tekrar uyuyor saat 9 dan 11 e kadar sonra ogleden sonra çok uzun süreli uyumuyor kucağında gezdiriyorum üzerini degistiriyorum altını açıyorum ellerine ayaklarına masaj yapıyorum hafif el kol bacak egzersiz leri yapıyorum günümüz böyle geçiyor bebek arabasını çok seviyor market yakın ufaktan gezmelere gidiyoruz bence birlikte vakit geçirmek çok keyifli :)Kızlar bebişlerinizle düzen kurdunuz mu? Kurduysanız nasıl? Mesela gece kaçta yatıyorsunuz? Beslenme düzeniniz nasıl? Uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerinizle?
canım üzülme dicem ama insan ister istemez üzülüyo. bizim 2. ayda 3 haftada 280 gr almıştı. ben toplamda 4 haftada 530 diye hesaplamıştım ama kesin daha az çünkü farklı yerlerde tartıldı. tartı farkı da oluyo. önümüzdeki aylarda inşallah 3e katlarlar kilo alımlarını :) rahatsız değilmiş ya Allaha şükürDayanamadim Sağlik Ocağina gittim doktor muayne etti hiçbirşeyi yok zorlama birak sicaktan yemiyordur, arada 2-3 kaşik su ver çok sicak susuz kalmasin dedi. 400 gr almiş 3 haftadamoralim çok bozuldu
Ağri falan olsa dokundurmaz kulağina ağlar ememezde öyle birşey yoksa korkma canim
sağolun kızlar genel olarak emme problemi var ama kulağına dokununca ağlamıyo. 2 seferdir banyodan sonra ağlayınca aklıma su kaçmış olabilceği geldi. inşallah kusmukturBelki daha önce kustu
Kulagina dogru almiştir
Bizimkinin sacina dogru bile akiyor
Fark etmediysem ve kurulduğunda kokuyor bazen
Orda difrax markasi varmi bilmiyorum ama yuzde 99% cocuk bu biberonu Kabul ediyor. Genel olrak başı düz uzun olmali
Dudaklarida iyi kıvrılmasi önemli yani ağızı balık gibi olacak. Emizikdede ayni şey, bilmiyorum aventin emizigini denedinmi? Düz ve uzun..
Biberonlari yanliz her cocuk istemiyor
Sadece başina dikkat et. Istersen resim atarim
Nuk kauçuk uclu emzigi çoğu bebek alıyormuş . Benimki hic birini kabul etmedi ama anne sutunden azixcik damlatip vermeyi dene yada açken hickirirken vermeyi dene ins tutar. Benimki tutmadı başta pismandim ama simdi iyikide alismadi diyorum. Gün gün buyudkce akillaniyor bebekler ve tek başına daha uzun vakit heciriyorlar.. insallah sorun çıkarmaz bebeğin Allah yardım etabıKizlar kisa bir sure sonra ise baslayacagim. Bebegim memesiz durmuyor. Emzikte almiyor 6 tane emzigimz var. Slikon emziklerde midesi bulaniyor hic almiyor. Kaucuk aliyor midesi bulanmiyor ama onuda emmek istemiyor. Avent soothie aldim onuda basta alti ama emmek iatemedi yine. Biberonda almiyor. Sanirim basi slikon diye. Ne yapmam lazim?
Emmdwn durmuyor demissin arkadsm benimkide oyleydo olk au meğer acmis. Kilo alımı nasıl.Emzikte avent soothie kullandim.
Eki Görüntüle 1593835
bundan kullandik daha doğrusu kullanamadik :d
Biberon da bunu kullanamıyoruz. Eki Görüntüle 1593850
Sastim kaldim
Orda difrax markasi varmi bilmiyorum ama yuzde 99% cocuk bu biberonu Kabul ediyor. Genel olrak başı düz uzun olmali
Dudaklarida iyi kıvrılmasi önemli yani ağızı balık gibi olacak. Emizikdede ayni şey, bilmiyorum aventin emizigini denedinmi? Düz ve uzun..
Biberonlari yanliz her cocuk istemiyor
Sadece başina dikkat et. Istersen resim atarim
Sağol canim benim, inş:)canım üzülme dicem ama insan ister istemez üzülüyo. bizim 2. ayda 3 haftada 280 gr almıştı. ben toplamda 4 haftada 530 diye hesaplamıştım ama kesin daha az çünkü farklı yerlerde tartıldı. tartı farkı da oluyo. önümüzdeki aylarda inşallah 3e katlarlar kilo alımlarını :) rahatsız değilmiş ya Allaha şükür
Emmdwn
Emmdwn durmuyor demissin arkadsm benimkide oyleydo olk au meğer acmis. Kilo alımı nasıl.
Emmdwn
Emmdwn durmuyor demissin arkadsm benimkide oyleydo olk au meğer acmis. Kilo alımı nasıl.
Bebeğim 91 gunluk anne sutu ve mama aliyor gunde bir defa yapıyo. Sadece anne sutu veriyorsanız 6 güne kadar yapmaması normal. Bebek huzurluysa sorun yok ikinip kizariuor yapamiyorsa masajla ona yardımcı olun.poposunun çıkış yerine 1 damla zeytimuagi sürüyorum sabah, öğlene uapiyor eğer . Kabizliktan suphe ediyorsaniz azicik zeytinyağlı sabunu fitil gibi poposundan içeri ittirin birkaç saate kalmadan yapıyor. Bunun hic bir zararı yok ama alışkanlık haline getirmeyin yinede. Hepsini bebegimde uuguladim:) fitil gibi dediysem büyük degik azicik yapmak yeterli. Maksat uyarmak. Ama hic huzursuzluğu yoksa arada olur oyle normaldir:)Bu arada bir sorum olacak kaka durumlarınız nasıl bizimki önceden günde 3 4 defa yapıyordu artık 2 güne bir yapıyor bazen günde 1 yapıyor bugün 3. Günü mesela kaka yok hala
Maşallah kilo alimo guzel. Benimki iki ayda o kadsr aldı:) o zaman toktur bebeğin.emmesi gayet normal. Elini keşfediyor. Emme de onun bildiği tek şey:) sıkıntı yoktur bence. Benim kizim iki elini birden sokuyor. Bu dönemde cok normal. Engel olmaya calismamak lazmmis. yirmiser dakika emzirmek bebeklere yetrmis. Ama bebk Uyuyosa burnuna kulağına gidisina dokunup kısa sürede emmeesini tamamlatmak lazimmis. Benim bildiklerim bunlar:) brbegin kokuni istiyordur annesi insanda emme isteği olurmusBende diyorum acaba ac mi? Ama bu ay 1300 gr almis mesela. Bilemiyorum ki eli hep agzinda :/
Canim soothie emzik demekmis fotosunu yollar mısın bugün baktım yoktu bende avent kullanıyorum ama classic benim ki
Ma
Maşallah kilo alimo guzel. Benimki iki ayda o kadsr aldı:) o zaman toktur bebeğin.emmesi gayet normal. Elini keşfediyor. Emme de onun bildiği tek şey:) sıkıntı yoktur bence. Benim kizim iki elini birden sokuyor. Bu dönemde cok normal. Engel olmaya calismamak lazmmis. yirmiser dakika emzirmek bebeklere yetrmis. Ama bebk Uyuyosa burnuna kulağına gidisina dokunup kısa sürede emmeesini tamamlatmak lazimmis. Benim bildiklerim bunlar:) brbegin kokuni istiyordur annesi insanda emme isteği olurmus
Benim kızım da hep eli ağzında hatta elleri bazen iki elini birden götürüyor :)) görenler aç sanıyor ama aç değil hem anne sütü hemde mama alıyor. Sanırım emzik almadı o yüzden birde alışkanlık haline geldi ellerini emmek ama çekiyorum ağzındanBende diyorum acaba ac mi? Ama bu ay 1300 gr almis mesela. Bilemiyorum ki eli hep agzinda :/
Doktora durumu anlatıp doğum iznini uzatmak için rapor mu alsan sana Muhtaç bebeğinKizlar kisa bir sure sonra ise baslayacagim. Bebegim memesiz durmuyor. Emzikte almiyor 6 tane emzigimz var. Slikon emziklerde midesi bulaniyor hic almiyor. Kaucuk aliyor midesi bulanmiyor ama onuda emmek istemiyor. Avent soothie aldim onuda basta alti ama emmek iatemedi yine. Biberonda almiyor. Sanirim basi slikon diye. Ne yapmam lazim?