- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Canim uyuman onu uyandirip emzireyim demişsin, bende ilk 2 ay uyandiriyordun ama artik ona burakdim ne zaman sinyal verirse bende paşa paşa kalkip karnini doyuracam dedim. O gündür erken uyuyup 4,5 gece yarisi uyaniyorBu arada ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama bebekler gerçekten düzeni seviyor. Internette 15 gün önce 3 aylık bebbegin 1.5 2 saate bir uyuması lazm diye okudum.nerdeee benim kizim uyuck da ben gorcm dedm.sallamaya direnen ben hadi bi başlayayım dedim iki saate bir uyutmaya ve basladm.cunku ilk bebeğim cok anlamiyorn dilini ama baktm karnı tok altı temiz gaz yok huysuzluk yapıyor tek şey kaldı uyku dedim.kipirdasada mizmizlansads uyutmaya calistim.ve simdi kizmin düzeni var gibi aşağı yukarı aynı saatlerde uyuyor. Eskiden uyumuyo diye birakiyordum.yavrum yazik uyumadi onca zaman.
Annelik kolaymi:) siz ne güzel emziriyorsunuZ sonra kafanizi yastiga vurup uyuyorsunuz ne güzel ama mesela benim işim daha zor, gece yarisi dahi kalkip sagiyorum, eşyalari topluyom, yıkıyorum birde ufakligin karnimi doyuruyorum falan derken artik halimi siz düşünün:) yanı bu tamamen sana kalmiş bit karar ama başta bir yabanci sitede şöyle bir konu vardi;
Bebeyi 7 gibi emziyor gece 5 saatlerinde kalkiyormuş, sizce uyandirip emzirryimi diyordu ayni senin gibi;!
Gelen yorumlarin cogu, gece beslenmesinin önemli oldugunu
Beynin gelişmesi icin zamaninda beslenmesi gerekiyor diye yaziyordu
Benimkide baya gec kalkiyor bu yuzden endişelendimde!
Bir düzene girseler saten hepimi rahatlatacağız :)