2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi ya neden boyle oldu bu bebekler:-( bizimkininde gelisimi iyi saglikli cok sukur ama o kadar zayifki 4600 suan su vermeye calisiyorum bende ins toparlarlar canim

Doktorlar kilodan ziyade aylik boy artişina bakiyorlar gelişimini değerlendirirken eğer boyu uzuyorsa kilosunun az olmasini çokda dert etme bence canım.Mama falan önerdimi doktor?

evet canım malesef, uyurken emzirmeyi dene. ben uykusu var uyusun diye bırakıyodum kilo alamıyo. bıraksam saatlerce uyucak. uyurken memeyi tutturmak zor ama tutturduktan sonra iyi emiyo.
Mrb canım bugün kontrole gittik. Daha 5 gün vardı ama bekleyemedim. Kaçıcaz istanbuldan ne biçim sıcak. İçtiği sütü geri terliyo kızım. Kilo alımı yine bir. 5800 olmuş. İki haftadan fazladır gecee emziriyom, demek o da olmasa yine düşecekti. 60 cm de boy. Rotavirüs aşısını da yaptırdık. Kısa kısa emiyo kızım dedim. Emzirirken ses olmasın bu ara renkli şeyler sesler dikkatini dagıtır. Gerekirse emzirirken yüzüne tülbent ört dedi. Senin bebiş nasıl ilaç etkisini gösterdimi?

Mrb canım bugün kontrole gittik. Daha 5 gün vardı ama bekleyemedim. Kaçıcaz istanbuldan ne biçim sıcak. İçtiği sütü geri terliyo kızım. Kilo alımı yine bir. 5800 olmuş. İki haftadan fazladır gecee emziriyom, demek o da olmasa yine düşecekti. 60 cm de boy. Rotavirüs aşısını da yaptırdık. Kısa kısa emiyo kızım dedim. Emzirirken ses olmasın bu ara renkli şeyler sesler dikkatini dagıtır. Gerekirse emzirirken yüzüne tülbent ört dedi. Senin bebiş nasıl ilaç etkisini gösterdimi?
kilosuçok iyiymiş canım maşallah. uyanıkken yine itiyo eliyle memeyi uykuluyken daha iyi emiyo. bu seferde kulağında problem var sanırım. koku geliyo bide gece akıntı olmuş. galiba su kaçtı yıkarken. bakalım salı günü doktor kontrolü var inş. iyileşmiştir idrar yollarındaki iltihap. bizim kilo alımı nasıl acaba merak ediyorum. Bursa da çok sıcak çocuk bugün gözünü açamıyo uyumaktan. ben bile bunaldım. :(

Doktorlar kilodan ziyade aylik boy artişina bakiyorlar gelişimini değerlendirirken eğer boyu uzuyorsa kilosunun az olmasini çokda dert etme bence canım.Mama falan önerdimi doktor?
Saglik ocagindaydik daha bugun tatlim doktor yarin boyu 5 cm uzamis iyi ozamaan belkide boya gidiyordur bakalim doktor ne diyecek

Kızlar bugün 2 aylık oldu oğlum.Aşı vurulduk 3 tane biri omuzdan ikisi bacaklardan
Şimdi oğlum sürekli uyuyor.
Ateşini sık sık kontrol ediyorum bir sıkıntı yok gibi ama
Uyku yapar mı aşı

kilosuçok iyiymiş canım maşallah. uyanıkken yine itiyo eliyle memeyi uykuluyken daha iyi emiyo. bu seferde kulağında problem var sanırım. koku geliyo bide gece akıntı olmuş. galiba su kaçtı yıkarken. bakalım salı günü doktor kontrolü var inş. iyileşmiştir idrar yollarındaki iltihap. bizim kilo alımı nasıl acaba merak ediyorum. Bursa da çok sıcak çocuk bugün gözünü açamıyo uyumaktan. ben bile bunaldım. :KK43:
Biz de hergün banyo yaptırıyoz eşimle. Bazen gündüz aşırı terleyip uyuyamayınca ben de tek başıma yaptırıyom. Su kaçıyo hep pek beceremiyoz. Sonra da pislik çıkıyo kulaktan. Doktora sordum. İç kulak çalışıyo ki dışarı atıyo pisliği dedi. İyi bişey dedi. Koku hiç dikkat etmedim. Kızımın gıdılarında ufak beyaz şeyler birikiyo gün içinde onlar kötü kokuyo bana bi tek. Bildiğin ayak kokusu nerdeyse :)
Benimki de artık kafayı geri atmaya başladı 10 dk olmadan. Tülbent falan örtcem artık.
Biz normalde duramıyoz evde. Ful güneş cepheli. Esmiyo da. Üstelik kızıma cibinlik de var. Hiç hava yok gibidir ona. Annemlere gidicez bu akşamdan. Yaylada onlar. Bayramda üşür diye erken dönmüştüm :)) gidelim serinliyelim biraz. Belki temiz hava da iyiy gelir. İyi haberlerini bekliyorum canım.

Çok şaşkınım inan demek sana böyle dediler sen çok zayıf geldin gözüme boyunda var o bayramda bana da kuzenm eskiden iskelet gibiydin kşlo yakışmış dedi oysa 63 le hamşle kaldım 80 le doğurdum hastahane dönüşü 68 oldum 5 kşlo gitmedi hala

Sana bunu şaka da olsa dedileese ben basenlerim ile ağlasam yeridir
Karnım çok var benim :):) Olsun ya ben mutluyum :):) spor yapıyorum ama hala aynıyım bence çok zor gidecek göbeğim çünkü çok yiyorum hep açım :):):)
Sen iyi görünüyosun ya resimlerde, millete bahane bulmak kolay tabi, boşver takma :):)

Kızlar bugün 2 aylık oldu oğlum.Aşı vurulduk 3 tane biri omuzdan ikisi bacaklardan
Uyku yapar mı aşı
Bizde bugun ayni asilari olduk iki ayligiz canim sabah dokuzbucukta oldu onda eve geldik simdi iyandi daha halada uykulu ve cok agliyor ara ara sizde de aglama varmi uyku yapiyormus bizimki gibi bazi bebeklerde

Biz de hergün banyo yaptırıyoz eşimle. Bazen gündüz aşırı terleyip uyuyamayınca ben de tek başıma yaptırıyom. Su kaçıyo hep pek beceremiyoz. Sonra da pislik çıkıyo kulaktan. Doktora sordum. İç kulak çalışıyo ki dışarı atıyo pisliği dedi. İyi bişey dedi. Koku hiç dikkat etmedim. Kızımın gıdılarında ufak beyaz şeyler birikiyo gün içinde onlar kötü kokuyo bana bi tek. Bildiğin ayak kokusu nerdeyse :)
Benimki de artık kafayı geri atmaya başladı 10 dk olmadan. Tülbent falan örtcem artık.
Biz normalde duramıyoz evde. Ful güneş cepheli. Esmiyo da. Üstelik kızıma cibinlik de var. Hiç hava yok gibidir ona. Annemlere gidicez bu akşamdan. Yaylada onlar. Bayramda üşür diye erken dönmüştüm :)) gidelim serinliyelim biraz. Belki temiz hava da iyiy gelir. İyi haberlerini bekliyorum canım.
Oh ne guzel canim bu sicakta gidilebilcek en iyi yer. Iyi tatiller size :) ben de 40ndan itibaren yalnız yikiyodum
Esim isten yorgun geliyo useniyo yardim etmeye sonra cocuk turşu gibi oluyo. Ben de yalniz idare ediyodum ama beceremedim sanırım. Bizim de kulaktan hep sari akinti cikiyodu ama bu seferki yeşile dönük ve koku var. Ya iltihap ya mantar oldu islakliktan :( haberlesiriz canim doktora gidince yazarim.

selam ne güzel 77 olmuşsun aah aah ben hala 80 lerde geziyorum :KK43:
58 kiloyla hamile kaldim, 82 ile doguma gittim, 75 kiloyum ve fil gibi gorunuyorum. Gr kilo veremedim yarin 3 ay olucak doğum yapali:( Yani yanlız değilsin cnm, hem benim boyumda yok 1.65'im:'(

Uyku yapar mı aşı
Bizim yapti canim gündüz kesintisiz 6 saat uyudu ben uyurken emzirdim. Sonra altini acip uyandirdim tekrar uyudu. Gece 2 gibi atesi cikmisti şurup verdim

Back
X