- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Sağlıkla sıhhatle bol gezmeli günlerde kullansın eymenin canımKraft travel twist rlx canım bunu aldık ebebekten teşekkürler
Ya superler.hep ikizim olsun istedim olmadi boyle gorunce pek bi mutlu oldum cnm.saglikla kavus insallah bebislerineBurdan da paylaşalım cicilerimizi :)
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım, hayırlısı olsun belki bi dahaki ikiz olurYa superler.hep ikizim olsun istedim olmadi boyle gorunce pek bi mutlu oldum cnm.saglikla kavus insallah bebislerine
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım, hayırlısı olsun belki bi dahaki ikiz olur
Aynen valla benim eşim de ikiz erkek hissetti hep ve dediği çıktı, sözde anneler hissederdi ama bizi ezdiler resmenAy o zor olur ya kismet bakalim.esim ne dediyse o oldu resmen hic istemedi ikiz bi de erkek hissetti hep, kuvvetliymis hisler
Off hissiz anneleriz biz demek ben de ruyamda kiz gordum hep ama yanlis haber almisimAynen valla benim eşim de ikiz erkek hissetti hep ve dediği çıktı, sözde anneler hissederdi ama bizi ezdiler resmen
Aynen kuzum malesef hissiziz :)Off hissiz anneleriz biz demek ben de ruyamda kiz gordum hep ama yanlis haber almisim
bi an niye herseyden 2 tane diye düşündm jeton geç düştü :))))) cok güzelller hepsine bayıldım hastane cıkısı netten mi cnm ?Burdan da paylaşalım cicilerimizi :)
Taç ve terlik kendim yapıcaktım ama butik bebe den 35 tl ye görünce kaptım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?