- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
Pek tatliymis cicileri Güle güle giysin eskitsin annesiBunlar da oğlumun ilk cicileridaha başka şeyler de aldım ama onları çekmedim daha . Yenidoğan ihtiyaçları Tamam gibi. Anneye pijama gecelik çanta lazım şimdi
Hoşgeldin öncelikle :) Burası alışveriş sayfası sen istersen Mayıs Anneleri 2015'e bi meraba de :)Merhaba kızlar ben aranıza yemi katılıyorum benimde 21 haftalık bi gebeliğim var ve şuan soğuk algınlığı yaşıyorum önerilerinizii bekliyorum
Ya ben bayıldım bunlaraaaaa, en çok da inekli olanlara, yakışıklı paşalar güzel günlerde giysinler inşallah :) Hayat ettim de birbirine benzeyen iki bebek bunları giymiş, gülücükler saçıyor, uf uff ısırasın geliyor :)Cicilerimiz
İnşallah:) Ben fotograf göndermedim :):)Canım çok mersi ıhlamur içtim portakal kivi hergün yiyorum zaten aynen devam inşaallah geçer ama senin yolladığın fotoları göremedim
Oyyy cok tesekkur ederiz kuzumm begenmene sevindik ki bizYa ben bayıldım bunlaraaaaa, en çok da inekli olanlara, yakışıklı paşalar güzel günlerde giysinler inşallah :) Hayat ettim de birbirine benzeyen iki bebek bunları giymiş, gülücükler saçıyor, uf uff ısırasın geliyor :)
Canım çok hoşmuş bunlar çok beğendim hangi siteden aldın ?bunlar bebişin bugünkü cicileri netten aldım yine :)
Eki Görüntüle 1375685 Eki Görüntüle 1375686 Eki Görüntüle 1375681 Eki Görüntüle 1375682
Canım lcw hepsi ben hep ordan alıyorumCanım çok hoşmuş bunlar çok beğendim hangi siteden aldın ?
elif canım. bunu nerden aldın.çok hoş. bi türlü bunun gibi bulamıyorum.Kizlar sizin aldiklarinizi gordukce baya heves ettim dayanamadim bunlari aldim fiyatlarida indirime girmistiEki Görüntüle 1344266
Civilden almistim :) begenmene cok sevindimelif canım. bunu nerden aldın.çok hoş. bi türlü bunun gibi bulamıyorum.
Canım arada lcw sitesine gir çünkü seninkiler ikiz hani ilk zaman için uygun ciciler vsr indirim de şu sıra al canım bilmiyorum karışmakta istemem maddi durumun iyise sorun yok ama sen fazla fazlan alacan o yüzden tavsiye ederim bende çok alıyorum çok masraf inan ara ara indirim yakalıyorumBugünki alışverişimizden... :)
Genelde indirim olan yerleri takip ediyordum ben de, ama lcw de indirim olucağını düşünmedim canım oraya da bakıyım öyleyse artık, evet fazla fazla alıcam o yüzden en uygununu tercih etmem lazım teşekkür ederim tavsiyen için :)Canım arada lcw sitesine gir çünkü seninkiler ikiz hani ilk zaman için uygun ciciler vsr indirim de şu sıra al canım bilmiyorum karışmakta istemem maddi durumun iyise sorun yok ama sen fazla fazlan alacan o yüzden tavsiye ederim bende çok alıyorum çok masraf inan ara ara indirim yakalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?