2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

ben de uzun kollu fazla almadım. önümüz yaz. kısa kollu badiler aldım hep. en fazla 1 ay giyecek oğluşum. yelek bile almadım kararsız kaldım. izmir sıcak oluyo mayıs ortası. ne zor şey bu alışverişte kararsızlık

Bugün babannesiyla karyola ve yatak aldık. English homedan aldığım nevresim takımının çarşafı yoktu ikeadan ikili lastikli çarşafla alez de aldık. Büyük bir eksiğimiz kalmadı artık çok en büyük eksik mehmet göktürkümüz ama acelemiz yok zamanında gelsin sağlıkla inşallah

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 242

Bu ciciyi oğluşa bu gün aldık eylül ekim gibi kullanırız

Annem almış 3-6 aylık ikisi de
0-3 ay baya aldık ben daha fazla almıcam galiba kıyafet. Doğduktan sonra yazlık alırım gerekirse kısa kollu şortlu tulumlar.

Amaa ama bunlar çok cici prens ve prensesler sagliklica doğup giysinler içlerinde büyüsünler inşallah :)

Cicilerimizi burda da paylaşalım

Eklentiler

• DSC01746.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 230
  • DSC01747.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 255
  • DSC01744.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 242
  • DSC01740.webp
    31 KB · Görüntüleme: 230
  • DSC01739.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 252
  • DSC01737.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 245
  • DSC01736.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 244
  • DSC01721.webp
    28 KB · Görüntüleme: 228
  • DSC01718.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 271
  • DSC01731.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 239
Hepsi çok çok güzel kızlar,bayıldım valla :) bunları görüpte insan nasıl alışveriş yapmasın ki İnş sağlıcakla giysin bebişlerimiz,içlerinde de resimlerini çekip koyarız inş..bizim de baya arttı cicilerimiz üşeniyorum çekmeye inş biara çekip hepsini birden atarım bende..

Bu cicileri de kayınpederim torunu için aldı

Eklentiler

• image (2).webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 286
  • image (3).webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 273
  • image (4).webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 264
  • image (5).webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 269
  • image (6).webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 275
  • image (7).webp
    33 KB · Görüntüleme: 302
Şükür canım herşeyleri tamam oluyor çok şükür

kızlar yatak odanıza koymak için beşik almayı düşünüyor musunuz ? alınmalı mı sizce ?
Ben oda yapmıycam ilk etapta o yüzden karyolasını odama koyucam ama oda yapıcaksan bence ufak bi beşik almakta fayda var. Ya da bebeğin odasına tek kişilik bir yatak alıp bir süre bebekle yatanlar da oluyor.

kızlar yatak odanıza koymak için beşik almayı düşünüyor musunuz ? alınmalı mı sizce ?
Yatak odası için bu beşiği alıcam bide oda yapıcam 3 kapılı dolap ve büyiyen beşik alıcam herşey beyaz halımız herşeyimiz odaya uyuyor şükür

Eklentiler

• Baby-Tech-Sarayli-Ahsap-Besik-Be_43485_1.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 507
Cicilerinizi güle güle kullanın 22 haftalık olduk ama biz daha birşey almadı. Sadece kızımın küçüklerini ayırdım erkeğe de uyacak bazı şeyler var. Hafta sonu alışverişe gideceğiz inşallah Liste hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…