selam annelerr :)
kızıma bi kaç parça bişi aldım kırmızı tulumu vardı ona şapka , eldiven ve cıtcıtlı badi aldım uyumlu olsun diyebi tane pazen battaniye aldım nedense cok seviyorum pazen battaniyeleri. Imm yelek aldım bi de kızıma yenıdogan. Annemın ördüklerinin dısında penye olsun bi kaç tane dedim
Bu ciciyi oğluşa bu gün aldık eylül ekim gibi kullanırız
Annem almış 3-6 aylık ikisi de
0-3 ay baya aldık ben daha fazla almıcam galiba kıyafet. Doğduktan sonra yazlık alırım gerekirse kısa kollu şortlu tulumlar.
Eki Görüntüle 1358372 Eki Görüntüle 1358371 Eki Görüntüle 1358373 bu cicilerde büyük beden aldım çok istiyordum bu tarz yazılı bişiler Eki Görüntüle 1358371
Amaa ama bunlar çok cici
Şükür canım herşeyleri tamam oluyor çok şükürBugün babannesiyla karyola ve yatak aldık. English homedan aldığım nevresim takımının çarşafı yoktu ikeadan ikili lastikli çarşafla alez de aldık. Büyük bir eksiğimiz kalmadı artık çok en büyük eksik mehmet göktürkümüz ama acelemiz yok zamanında gelsin sağlıkla inşallah
Ay tulumunu leğenini sevsinler güle güle kullan canım. Telefondan giriyorum tam bakamadım arabayı ne model aldın?Bu cicileri de kayınpederim torunu için aldı
Ben oda yapmıycam ilk etapta o yüzden karyolasını odama koyucam ama oda yapıcaksan bence ufak bi beşik almakta fayda var. Ya da bebeğin odasına tek kişilik bir yatak alıp bir süre bebekle yatanlar da oluyor.kızlar yatak odanıza koymak için beşik almayı düşünüyor musunuz ? alınmalı mı sizce ?
Kraft travel twist rlx canım bunu aldık ebebekten teşekkürlerAy tulumunu leğenini sevsinler güle güle kullan canım. Telefondan giriyorum tam bakamadım arabayı ne model aldın?
Yatak odası için bu beşiği alıcam bide oda yapıcam 3 kapılı dolap ve büyiyen beşik alıcam herşey beyaz halımız herşeyimiz odaya uyuyor şükürkızlar yatak odanıza koymak için beşik almayı düşünüyor musunuz ? alınmalı mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?