2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

güzel günlerde kullanın insallah canım hepsi cok güzeller küvet nasıl sence ayaklı olarak kullanılırmı bende gördüm de internette oylemı alsam bilemedim
Ayakli bizim icin daha rahat olcak diye dusunuyorum canim, kuveti mutlaka giderli al bence, tesekkur ederiz siz de saglikli guzel gunlerde kullanin insallah

Arkadaşlar hepiniz çok güzel şeyler almışsınız... ben de ufak tefek bişeyler aldım ama aklıma takılan bişey var.. ben
Adıyamanda yaşıyorum oğlum mayıs sonu dogacak inşallah ve sıcakta nasıl giydireceğim bilemiyorum bana tavsiyede bulunacak birileri var mı ??

valla bende onu düşünüyorum alıyoruz uzun kolluları ama 25 mayısta doğacak bizimkide haziranda uzun kollu giyilir mi ki.

Yaşanılan şehre bağlı bence.mesela benim yaşadığım şehirde yazları aydın gibi sıcak değil bu yüzden uzun süre kolsuz giydiremem.

valla bende onu düşünüyorum alıyoruz uzun kolluları ama 25 mayısta doğacak bizimkide haziranda uzun kollu giyilir mi ki.

bizimde aydın gibi sıcak değil ama haziranda da sıcak oluyor burası.bursada yaşıyorum bende.

gule gule kullansın bebısın ben de kızıma aldım pembesını cok guzel kuması var bı de kaskı battanıyesını de alsaydın aynı desenden battenıyelerı vardı ındırımdeler bı de
Nerde indirim de hangi sitede canım battaniye sini görmedim sizde güle güle kullanın

cnm ben 0-3 olarak ilk dogdugu ay için sadece 5-6 tane ince uzun kol tlum aldım geri kalanı hep 0-3 kısa kollu seyler şort aldık bol bol arkadasmdan bliyorm cnku gecen haziran bsnda dogurmustu cocugu hep askılı şortlu şeylerle dolaştırdı.

chıcco nun kendı magazasından aldım ben bu hastane cıkısını 47 tl mı ne ındırımdeydı,bı de battanıyesı vardı ayrıca ındırımle 30 kusurdu
Ben 47 ye aldım sizde güle güle kullanın şimdilik 3 battaniyem var penye battaniye lazım onu da 10 lu set alırsam ozaman kullanırım battaniyesi olur

canım bu ayaklı kuvetı nerden aldınnnn :)
Sekerim simdi gordum msjini, kuveti minicodan aldim ayak kismini samsunda bi bebek magazasindan aldim ismini hatirlamiyorum ama oyle bilindik bsy degildi, civilde flan var ayakli kuvetler bildigim kadariyla ve fiyatlari da gayet uygun :)

Sekerim simdi gordum msjini, kuveti minicodan aldim ayak kismini samsunda bi bebek magazasindan aldim ismini hatirlamiyorum ama oyle bilindik bsy degildi, civilde flan var ayakli kuvetler bildigim kadariyla ve fiyatlari da gayet uygun :)

teşekkür ederım canım benım :)

Selam kızlar,
alışverişi internetten yapanlar, en çok hangi siteleri kullanıyorsunuz :) benim yaşadığım küçük bir yer o yüzden hep internetten alışveriş yapıyorum. ama belki bilmediğim markaların da internet siteleri vardır.
ben genelde; unnado, lcw, trendyol, 1v1y, ebebek, butikbebe gibi sitelere bakıyorum.
bir de çok güzel şeyler almış bulmuşsunuz, güzel günlerde giysin bebişler :) nerelerden aldığınızı da yazarsanız yada markasını belki bizde bulabiliriz :)

ben senin yazdığın sitelerden alışverş yapıyorum canım memnun kaldım lcw mağazasında pek bişey bulamadığım içinde netten alıyorum

ben senin yazdığın sitelerden alışverş yapıyorum canım memnun kaldım lcw mağazasında pek bişey bulamadığım içinde netten alıyorum

kastamonudayım bende, burdada öyle mağazada hiçbir şey yok. yada ben denk gelemiyorum zaten cok sık dışarı çıkamıyorum :) en iyisi netten yağmalamak :)
bir de h&m in bebek serisi inanılmaz güzel şeyler var. ama nete alışverişleri yok. ben, ablam istanbula gittiğinde ona aldırıp kargolattım. eğer, h&m magazası varsa mutlaka uğrayın, bayılırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…