- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
Gule gule giysin minnakinbizim aralık maaşı cicilerimiz
hm'den
bunlar havuzlu handan
ay ssağol teyzoşu .*Gule gule giysin minnakinhepside cok guzel
Ayy ben buna bayıldımm Güle güle giysin kokoş hanım
kızlar aldıklarınıza baktımda mayıs bebekleri olacak bizimkiler ve önleri yaz. kıyafetlerin çoğu kışlık gibi. yazın o uzun kollu badileri nasıl giyecekler bebişler? haziran başladığı gibi uzun kola veda edilicek sonuçta. ben alışverişleri hep ayını hesaplayıp yapıyorum. uzun kollu çok az badisi var. geneli sıfır yada yarım kollu.
serin ev sıcaktan iyidir. bizim evimiz yazın ateş gibi. şimdiden kayırıyorum ne yapıcaz diye. pişik olucak diye falan. kuzucuma keşke bir çözüm bulabilsemBende aynı düşünmüştüm ama benım bebegimin erken dogma ihtimali cok yüksek o yüzden nisan ortasında falan dogarsa diye uzun kolluda aldım en azından 1,5 ay falan daha cok sıcak olmaz havalar zaten evimiz çok serin oluyo bizim kıyamam ben ona
Çok güzel canım bende daha almıcam doğduktan sonra duruma göre alıcamAnnem almış 3-6 aylık ikisi de
0-3 ay baya aldık ben daha fazla almıcam galiba kıyafet. Doğduktan sonra yazlık alırım gerekirse kısa kollu şortlu tulumlar.
serin ev sıcaktan iyidir. bizim evimiz yazın ateş gibi. şimdiden kayırıyorum ne yapıcaz diye. pişik olucak diye falan. kuzucuma keşke bir çözüm bulabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?