- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
cok güzeller ya bayılıyorum kız kıyafetlerine elimde olsa oğlaana pembe giydiricem : ))))Eki Görüntüle 1334799 Eki Görüntüle 1334803 Eki Görüntüle 1334804 Eki Görüntüle 1334806 Evet kızlar biz de ekleyebildik sonunda cicilerimizi :) inşallah hayırlısıyla giydirmek de nasip olur
Ayy canm teşekkürler bende erkek papyonlu kıyaferlere bayılıyorum bir de batman lı tulumacok güzeller ya bayılıyorum kız kıyafetlerine elimde olsa oğlaana pembe giydiricem : ))))
bnde artık erkeği nasıl kokoş yapablirm gibi düşüncelere sardım bu yüzden papyonlu kravatlı badiler dar kotlara bakıyoruz artk naapalm : )))Ayy canm teşekkürler bende erkek papyonlu kıyaferlere bayılıyorum bir de batman lı tuluma
Öyle canım ben de çok isterim erkek evlat inşallah nasip olur 2. De :)bnde artık erkeği nasıl kokoş yapablirm gibi düşüncelere sardım bu yüzden papyonlu kravatlı badiler dar kotlara bakıyoruz artk naapalm : )))
Canım imkansız bir takım kaça geldi çok güzeller ama ben şimdi baktım alt üst takım bile 18 tl sen 3 nü nasıl öle aldınkızlar bitmediyse bakın derim ebebekten aldım 3 takım 18 lira sabahtan beri uğrasıyorum özellikle kızlar için daha güzel ve ucuz seyle war bitmediyse koşunn : )))
Eki Görüntüle 1334799 Eki Görüntüle 1334803 Eki Görüntüle 1334804 Eki Görüntüle 1334806 Evet kızlar biz de ekleyebildik sonunda cicilerimizi :) inşallah hayırlısıyla giydirmek de nasip olur
Canim hepsi cok guzeller masallahhh,saglikla giyer insallah pasamiz :) yastiga bayildim yalniz biz de istiyoruzzzbunlarda benim pipilinin :)
Size de yapsın annem Ankaradaysanız :)Canim hepsi cok guzeller masallahhh,saglikla giyer insallah pasamiz :) yastiga bayildim yalniz biz de istiyoruzzz
Oyy yerim ya anneanne de pek hamaratmış hayırlısıyla giydir inşallah pipiliyibunlarda benim pipilinin :)
toist Yerim senin kızının totişini, bayıldım hepsine yahuuu :):)
Teşekkürler teyzesi amin inşallah cümlemiz güzel giydirelim.Bayildim kiyafetlerinize. Gule gule giysin minigin
Olsun canım hediyeyle başlıyor herşey. Sonra heves edep almaya başlıyorsunİlk kiyafetimiz hediye olarak geldi.
Sizleri gordukce utaniyorum ben henuz bir sey almadim. Biraz gec kaldim biliyorum
1 tkım 6 liraya geldi wlla görenler şok oluyo hele de üzerlerndeki etiket fiyatlarını görünce.ilk indirime girdignde yakaladım : )Canım imkansız bir takım kaça geldi çok güzeller ama ben şimdi baktım alt üst takım bile 18 tl sen 3 nü nasıl öle aldın
Canım arkadaşım istsnbulda haziran ortası doğum yapmış 2 ay boyunca hep uzun penye giydirdim dedi yani ben şort takımı felan duruma göre alıcam uzun kollu penye tarzı ince şeler alıcamkızlar polar ve velur takımlar almayalım bence. çocuklar mayısta gelecek. yani doğuda daha soğuk yerlerde yaşayanlara bi şey diyemem de bir çok yerde mayıs haziranda polar giyilmez. o yüzden kışlık hiç bi şey almıyorum ben. mothercare de indirime girmedi bi türlü. ayın 14ünde %40 indirim var diye gittim kışlıkları indirime sokmuşlar penyeler hala aynı fiyat. sinirlendim çıktım bi şey almadan.
yok canım penye demiyorum polar ve velurlar var şu tarzCanım arkadaşım istsnbulda haziran ortası doğum yapmış 2 ay boyunca hep uzun penye giydirdim dedi yani ben şort takımı felan duruma göre alıcam uzun kollu penye tarzı ince şeler alıcam
Ay yok ben bunlara dokunaman almadım bu tarz benyok canım penye demiyorum polar ve velurlar var şu tarz
kadife mi deniyor acaba velur yerine? bunlar giyilmez. yoksa ben de her şeyini uzun kollu penye aldım. sadece iç body aldım işte yarım kol bir paket de kolsuz atlet alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?