2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

Canım cam biberonu almakla iyi ettin Güle güle kullan bende ebebektenaldım englusg ten yatak koruyuculu setten bende istiyorum

Bu arada biberonun altındaki görsel nedir canım anlamadım

Canım cam biberonu almakla iyi ettin Güle güle kullan bende ebebektenaldım englusg ten yatak koruyuculu setten bende istiyorum

Bu arada biberonun altındaki görsel nedir canım anlamadım
emzik

ya gizot bebek şeyleri ne pahalı çeyiz alırken hiç böyle sıkıntıya girmemiştim bebek eşyası bende gerilim yaratmaya başladı bi biberon bi emzik 45 lira bir de göğüs pedi aldım 50 lira verdim çıktım.
daha ıvır zıvır bir sürü eksiği var tırnak makasıydı yastığıydı yorganıydı

Bedelli yüzünden mi gerildin sen ben artık eve ve kendime bişi almadığım için az az bebek için alıyorum canımm ama pahalı erkek şeleri daha da pahalı

Bende yavaş yavaş alıyorum kapı süsü felan yaptırcam daha

bedelliyle de alakalı evet, 8 çekicez 10 birikmişimiz vardı. onu ödicez tam da bebek zamanı yine de şükür ne diyeyim askere gidecek olsa çok daha kötüydü.

ben de kendime bi pantolon aldım mecburen sığmıyorum çünkü bir de şu hamile bluzlerinden aldım. kaç aydır kendime bi şey almıyorum içimden de gelmiyor bir dünya olcam nereme giyecem onları, seneye artık alırım diyorum. eve de almayı bıraktım gözüme görünmüyor ev eşyası zaten ala ala doymuşuz demek

kapı süsünü biz yapalım kız çok güzel beğendim ben bi kaç tane yapması çok kolay, ben bi deneyeyim güzel olursa sana da yaparım. gerçi medipolde kapı süsünü kendileri asıyormuş da ben eve de asarım yaparsam

ben şunları beğeniyorum

ig'da daha güzelleri de var da bilg.dan girdim bunu bulabildim şimdi.

Canım bu tarz kAPI süsü kız olsa yapıcaktım ama erkekte nasıl olur bilemiyorum Ayy napıcam bilemiyorum

Kafamda çok şey var neyi nasıl yapıcaz zaman göstersin bakalım

Bizde ebebekten bu cicileri aldık
şu kırmızı tulumu bende cok begendm ama 19 lira
çok nasiplisin maşallah bn senden sonra her gün baktım indirim olmuyo öyle güzel
ben şanslı biri değilimdir ama oğlumun şansına herlde : )) bnde 2 kez yakaladm ilknde cinsiyet belli değildi 2.de zor oldu ama aldık millet takımı 6 liraya alıp sahibinden.comda 30 liraya satıyo benm aklıma hediyelik bile almak gelmedi

kızlar bitmediyse bakın derim ebebekten aldım 3 takım 18 lira sabahtan beri uğrasıyorum özellikle kızlar için daha güzel ve ucuz seyle war bitmediyse koşunn : )))
Aynı takımları bende aldım sen beğendin mi malını peki canım nası sence

Çok tatlılar biraz ince gibi geldi ondan sordum acaba nasıl diye benimkinin cinsiyeti belli değil pembe hastane çıkışını da aldım çok tatlı ve bayağı şey var.Cinsiyetine göre diğerlerini hediye vereceğim artık

yaz cocugu olucaklar ztn pembeyi bnde hediye olark almadıgıma pişmanım :)))

yaz cocugu olucaklar ztn pembeyi bnde hediye olark almadıgıma pişmanım :)))
yıl sonuna doğru daha çok inidirm yapılıyor takip etmek gerek ben çok aldım öyle bebek arabası filan .Ama eşim de kızıyor daha cinsiyeti bile belli değil niye alıyorsun bunları diye kıymatimiz bilmiyor ki

merhaba arkadaşlar.. ben de mayısta doğum yapacağım.. ikinci evladımı kucağıma alacağım inşallah ve ikincisi de kız:) bu benim için mutluluk verici birşey cunku benim kız kardeşim yok, bir teyzem yok ve hep imrenmişimdir kız kardeşlere.. çok şükür Rabbime kızıma bir kız kardeş veriyor..

alışveriş işine gelince henüz hiç birşey almadım.. bugün büyük kızımın küçük kıyafetlerini çıkardım o kadar çok şeyi varmış ki:) bi hastane çıkışı almak yetecek bize..

sadece önceki doğumdan kalan göbek çatlaklarımın daha da çoğalmaması için bi ürün almak istiyorum onu araştırıyorum şimdilik.. önerisi olan varsa fikir almak isterim ben alırsam da mutlaka paylaşırım...

hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı doğumlar diliyorum

ben lierac kullanıyorum canım şimdilik bi çatlama gözükmüyor gerçi erken daha ama birazda cilt yapısıyla alakalı diye düşünüyorum ayrıca duştan çıkmadan öncede bebeyağı ile ıslakken vücuduma sürüyorum nemlendiriyorum..

benccede yapıyla alakalı cnm geçen aksam yeni doğum yapan bi arkadasıma gittim bütün pahalı kremleri kullanmış fakat sonuç hüsran 500 tl ye yakın para harcadm diyo kuzenimde yeni doğum yaptı sadece kakako yağı kremi kullanmış sadece yanlarda 2 çatlağı war okadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…