Ayy benim hemşire de öyle yaa kaydolmak için gitmiştim, hiç hoşuma gitmedi tek doz için gider miyim gitmez miyim karar veremedim hala, benim ikinci gebeliğim olduğu için yaptırsam da oluyor yaptırmasam da, bazı dr.lar önermiyorlar acaba neden, merak ediyorum.. Türkiye şartlarında da çok güvenemiyorum, doğumda filan mikrop kapar mıyım diye...aşımı oldum geldim. hemşiremiz cok suratsızdı sagolsun asıyı caktı yolladı. ne kalp atısı baktı ne öğüt verdi. 1 ay sonra 2. doz için çağırdı gidermiyim bilmiyorum
Çoook güzel tatlım:) Çok da yakışır miniş prensese:) Tam yemelik olur:)
Hayırlı olsun tatlımmm:) Oğluşunla hayırlı, uzun bir ömür yaşayın inşallah:) Ben de bugün ayrıntılı ultrasonda öğrendim oğluşum olacağını:)
gercekden oyle ama cok istedim yapmak ne bilim biraz alistirma yapmaliydim belki ama ben sabirsizim ya bana kalsa bu gun bitmeli ama saatlerdir yapiyorum bi telefon boyu kadar olmadi sanirim 1 haftayi gececek bitmesiCNm bu ilk ören için zor bir model sanki ama gördüğüm kadarı ile kıvırmışsın valla helal olsun ..brawo
Valla tatlım biz de terbiyeli sanıyorduk ama doktor ultrason probunu koyar koymaz erkek bu. Açmış pipiyi gözüme gözüme dedi:) Doktorumuz pek güzeldi kur mu yaptı bizim sıpa nedir
hanimlar su ornege benzer birsey yapicam ama ufak degisiklikler olacak tabi sizce nasil
Bu akşam bebeğimi hisseder gibi oldum ondan daha iyiym. Uzandım sanki bi tekme yedim gb geldi anlık bişeydi ama hayali bile güzel :)
Yok canım maleseflik bir durum yok, şikayetçi değilim oğlumdan, adı bile belli kız için hiç düşünmemiştim isim falanevet malesef seninki belki degismez ama bana doktor 15 hafta 4 gunlukken erkek dedi ondan once 2 kere daha farkli doktorlarda erkek demisdi ondan 4 gun sonra kadin goremedi kiz olabilir dedi tabi 3 kez erkek denince ben inanmadim kiz . olduna sonra 5 gun sonra ek muhanemiz yanmasin die bi daha gozukduk bacaklari kapaliydi bn kadin uzunca bakti tekrar kiz dedi tabi yine inanmadim cunku bacaklarinin kapali oldunu kendimde gordum ama ayrintili ultrasyonda bebegin resmen altini gordum oda kesin kiz dedi ve inandim yani cokda mutluyum cunku kiz olmasi cok istiyordum
oyyyyy hoşgelmişsiniz ne güzel haberlerle gelmişsinizyakışıklı bir paşa daha aramıza teşrif ediyor demek çok sevindim balım senin adına gözün aydın olsun çok şükür bebişinde gayet iyiymiş allah kucağına alacağın günü nasip etsin sağlıkla eh annesi artık göstersin bu kadar sakladı yeter teyzesi yer onu yer
hoşgeldin canım bu konuda en çok muzdarip olan ben idim sanki ama çok şükür artık hissediyorum geç oluyor bazılarımızda merak etme yakında hissedersin
canım gözün aydın çok şükür bebişin hissettirmişkendini sana daha devamını görürsün kuzucum
çok güzelmiş bunlar kendiniz mi yapıyorsunuz
evet ben yapiyorum tesekkurleroyyyyy hoşgelmişsiniz ne güzel haberlerle gelmişsinizyakışıklı bir paşa daha aramıza teşrif ediyor demek çok sevindim balım senin adına gözün aydın olsun çok şükür bebişinde gayet iyiymiş allah kucağına alacağın günü nasip etsin sağlıkla eh annesi artık göstersin bu kadar sakladı yeter teyzesi yer onu yer
hoşgeldin canım bu konuda en çok muzdarip olan ben idim sanki ama çok şükür artık hissediyorum geç oluyor bazılarımızda merak etme yakında hissedersin
canım gözün aydın çok şükür bebişin hissettirmişkendini sana daha devamını görürsün kuzucum
çok güzelmiş bunlar kendiniz mi yapıyorsunuz
hadi gözün aydın bebiş ben burdayım demiş sana :)Ayy kizlar...
Simdi kırk kere anlattınız sabırla bu bebik hareketlerini biliyorum... ve hepsini de okudum...
Simdi bilgisayar başında calisiyorum, hamile pantolonu var üzerimde onun bel hizasında yani göbek deliğinden 4 parmak aşağıda cok belirgin seyirme gibi pit pitlar oldu.. kıpırdamadan durdum bekledim çok heyecanlandım
Seyirme değil cidden... bağırsak hareketi hic değil. ama çok aşağıda da değil mi? Doğru mu anladım emin olamadım... bebek hareketi mi sizce bu?
gözün aydın canım sağ salim kavuş yavruna inş:)Valla tatlım biz de terbiyeli sanıyorduk ama doktor ultrason probunu koyar koymaz erkek bu. Açmış pipiyi gözüme gözüme dedi:) Doktorumuz pek güzeldi kur mu yaptı bizim sıpa nedir
gözün aydın ...ayrıntılıda da her şey yolunda gider inş :)Mrb annişler nasılsınız bende dün doktora gittim ve sonunda bizde öğrendik %90 oğluşum olucakmış ayrıntılıyada gün aldım aralık 16 nasıl sizde neler var bakalım
ilk gününüz bitmiş ne güzelKizlar iste yorulmadik kizimla ama asansor olmadigi için evimize 5 kat merdiven ciktigim için çok Yoruldum yemek yap mutfagi toparla banyo yap cay demle ohhhh eşime cay servisi senden dedim daha yeni oturuyorum
evet ama yavas gidiyor ya saatlerdir yapiyorum ama bi telefonumun boyu kadar olamadi bile
Kizlar iste yorulmadik kizimla ama asansor olmadigi için evimize 5 kat merdiven ciktigim için çok Yoruldum yemek yap mutfagi toparla banyo yap cay demle ohhhh eşime cay servisi senden dedim daha yeni oturuyorum
Ayy bu erkekler çoktan fena kuzum kur yapmıştır kur
İşimiz var benden söylemesi
Minik kızımın ilk cicileri :)
hadi gözün aydın bebiş ben burdayım demiş sana :)
gözün aydın canım sağ salim kavuş yavruna inş:)
gözün aydın ...ayrıntılıda da her şey yolunda gider inş :)
ilk gününüz bitmiş ne güzel
bundan sonraki günler en az yorgunlukla geçsin canım...
Ay ben de sabırsızlanıyorum ya o kadar rahat hissetmek için.. Çok az ve nadir benim ki şuan daBugun oglumun hareketlerini takip etmekten hicbi is yapamadım ve cook mutluyum. Esim de hissetti bu sefer. Disaridan da gorundu tepikler. Videoya aliyodum ama kaydolmamis
Ayy bu erkekler çoktan fena kuzum kur yapmıştır kur
İşimiz var benden söylemesi
Cok güzel tatlim rast gider cabuk biter insallah
Ayy yetmez mi hayali... tekmedir o tekme
Olsun annesi senin elin değiyor ona ne güzel varsın bir haftada bitsin:)
Kuzuummm kıyamam, çayı da eşin veriversin iyi yapmışsın:)
Hem de nasıl:) Doktor da çok hoştu. Bana direk açıp gösteriyorlar genelde diyor:) Eşek sıpası gördü fıstık gibi doktoru şimdiden erkekliği tuttu:)
Çok güzel bunlar annesiiii:) Güle güle giysin kızçen:) Bizim oğluşlara pek yok böyle cicili bicili şeyler yaaa:)
Aminnn bitanem, hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah:)
Yok canım maleseflik bir durum yok, şikayetçi değilim oğlumdan, adı bile belli kız için hiç düşünmemiştim isim falan
Bugun oglumun hareketlerini takip etmekten hicbi is yapamadım ve cook mutluyum. Esim de hissetti bu sefer. Disaridan da gorundu tepikler. Videoya aliyodum ama kaydolmamis
Selam herkesee :) cuma gecesinden beri tekmelerini hissediyorum minigimin :) ne kadar heyecan vericiymis, hissettigim an dunyadan kopuyorum ve ona odaklaniyorum :)
Benimki galiba kiz. Once erkege benziyo demislerdi ama son kontrolde kiza benziyo dediler. Biz de hemen Elif dedik :) rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ben bu arada hala haftada 2-3 kere hamburger, pizza, kola vs. yemeye devam ediyorum malesefher defasinda yeme zararli diyorum kendime ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?