- 21 Mart 2014
- 69
- 57
- 23
Korkma korkma:):) İcimizde dünya tatlısı, annelerinin kuzusu canavarlar var onlar yiyorlar:) Benim de tatlıyla, şekerle zaten hiç aram yoktur :)
Kuzum sağlık ocağındaki ebe yarım saatten fazla benimle konuşup bir beslenme listesi hazırlamıstı bana. Eger burdaki öğünlere uyarsan hem tansiyon ve şekerde ani dalgalanmalar olmaz hem de dengeli kilo alırsın ve yediklerin bebege yarar demişti. Püf nokta yeni doğan bebek gibi beslenme aralıklarımız iki saati geçmeyecek. Ben listeyi paylaşıyorum balım. Bir göz at, doktoruna da göster hatta. Aklına yatan kısımlarıyla uygularsın. Mesela ebe bana günde 4 bardak süt içebilirsin demişti ama ben içemiyorum o kadar. Dediğim gibi doktorunla değerlendirerek uygulayabilirsin:)
Evet listeni daha öncede paylaştığında hemen bilgisayarıma kaydetmiştim tatlım kopya çektim ordanVitae bebeğim:) Ara öğün kısmında erik, kayısı ve üzüm diyor ya ebe bana her gün birini tercih edip ye, bu üçünü aynı gün yeme demişti. Bir de miktarlarını azaltabilirsin duruma göre çünkü çok yeyip ishal olmak da var:)
Evet hamilelikte normalmiş kan basıncından dolayı olsa gerek. Geceleri benimde burnum tıkanıyor çözümde bulamadım burun bandı da aldım ama pek işe yaramadı buhar makinası almaya karar verdim bendeselam güzel anneler ve minik tosbağalarryine işlerin yoğun olduğu bir gündeyiz Günaydın bile diyemedik teyzoşlarımıza kızlar dün akşam duşa girdiğimde burnum kanadıı ince ince bir kan süzüldü yıkadıkça da geldi,hamilelkte olabilen birşeydi demi , geceleri hep burnum tıkanırdı ama ilk defa kanadı
sorucam bugün kontrolüm var öğleden sonra. çok heyecanlıyım bebeğimi görücem çok özledim onu
lokman hekim 150 tl lina kadın 170tl yenimahallede canı özel ikiside ankarada.
merhaba anneler derdimi paylaşacak bir tek siz varsınız? eşim kardeşinin tamir olan arabasını almak için (ki hiçbir aciliyeti olmadığı halde) 5 aylık hamile olan karısını evde tek başına bırakıp memleketine gidecek. gitme dedim razı değilim dedim gidicem dedi. moralim o kadar bozuk ki anlatamam varsa yoksa annesi ve kardeşi... bizi hala ailesi olarak görmüyor. bu bir değil iki değil artık napacağımı bilemiyorum gitmek istiyorum evimden ama nereye.. o kadar çaresizim ki. sevilmemekten bıktım artık hep ikinci planda olmaktan..
hm bende nette biraz baktım kan basıncındn dolayıdır gibi yazıyo dediğin gibi cnm.ewet buhar makinasını bende düşünüyorum canım zaten sonrada bebiş için lazım olcakEvet hamilelikte normalmiş kan basıncından dolayı olsa gerek. Geceleri benimde burnum tıkanıyor çözümde bulamadım burun bandı da aldım ama pek işe yaramadı buhar makinası almaya karar verdim bende
selam güzel anneler ve minik tosbağalarryine işlerin yoğun olduğu bir gündeyiz Günaydın bile diyemedik teyzoşlarımıza kızlar dün akşam duşa girdiğimde burnum kanadıı ince ince bir kan süzüldü yıkadıkça da geldi,hamilelkte olabilen birşeydi demi , geceleri hep burnum tıkanırdı ama ilk defa kanadı
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum. Habersiz bırakma bizi
Hangi program bu balım, güzel bir şeye benziyor:)
İkisini de biliyorum canım benim. Ama ayrıntılı için yazdıysan ben Etlik Zübeyde Hanım'da yaptırdım ayrıntılıyı:)
Canım benimmm ne desem bilemedim inanBazı erkekler neden böyle hala bekarmış, bir sorumluluğu yokmuş gibi davranıyorlar anlamıyorum. Ama bu durumun sebeplerinden biri de annesinin ve kardeşinin tutumu demek ki. Onların da işine geliyor durum herhalde ki senin eşin var, sorumluluğun var diyemiyorlar Çok üzüldüm kuzum. Ama eşine aile olmayı, sorumluluk almayı ve önceliğinin sen olduğunu öğretmen lazım. İki çocuk büyüteceksin yani. Allah yardımcın olsun inşallah. Dualarım seninle:)
Evet sonrada bebiş için kullanacağız nasıl olsa lazım olacak bize. Bende araştırmaya başladım şimdi makinalarıhm bende nette biraz baktım kan basıncındn dolayıdır gibi yazıyo dediğin gibi cnm.ewet buhar makinasını bende düşünüyorum canım zaten sonrada bebiş için lazım olcak
Bende bazen yoğunluktan bakamıyorum sonra bi giriyorum sayfalar almış başını gitmişhey maşallah size iş yoğunluğundan bakamadım size yine çoşmuşsunuz hatunlar
hepinize geç de olsa günaydınlarve de hayırlı günler olsun inşallah her istediğiniz her işiniz yolunda gitsin güzel teyzelerimiz ve de kardeşlerimiz de hep iyi olsunlar inşallah kocaman öpüyoruz sizi
Evet listeni daha öncede paylaştığında hemen bilgisayarıma kaydetmiştim tatlım kopya çektim ordanBende günde 4 bardak süt içemem süte karşı bi tiksinme olmuştu gebeliğimin ilk başlarında şimdide çok severek içtiğim söylenemez günde anca 1 bardak süt bi de yoğurt yiyorum o da yeter sanırım :) Kayısı ve erik de yiyorum kan ilacı malum kabızlık yapıyor. Listeye bi hayli uyuyorum yani
selam güzel anneler ve minik tosbağalarryine işlerin yoğun olduğu bir gündeyiz Günaydın bile diyemedik teyzoşlarımıza kızlar dün akşam duşa girdiğimde burnum kanadıı ince ince bir kan süzüldü yıkadıkça da geldi,hamilelkte olabilen birşeydi demi , geceleri hep burnum tıkanırdı ama ilk defa kanadı
yarım saatmiKorkma korkma:):) İcimizde dünya tatlısı, annelerinin kuzusu canavarlar var onlar yiyorlar:) Benim de tatlıyla, şekerle zaten hiç aram yoktur :)
Kuzum sağlık ocağındaki ebe yarım saatten fazla benimle konuşup bir beslenme listesi hazırlamıstı bana. Eger burdaki öğünlere uyarsan hem tansiyon ve şekerde ani dalgalanmalar olmaz hem de dengeli kilo alırsın ve yediklerin bebege yarar demişti. Püf nokta yeni doğan bebek gibi beslenme aralıklarımız iki saati geçmeyecek. Ben listeyi paylaşıyorum balım. Bir göz at, doktoruna da göster hatta. Aklına yatan kısımlarıyla uygularsın. Mesela ebe bana günde 4 bardak süt içebilirsin demişti ama ben içemiyorum o kadar. Dediğim gibi doktorunla değerlendirerek uygulayabilirsin:)
SAĞOLASIN CANIM BENİMMCanım bu haftalarda bacaklarda, ellerde şişlik ve kaşıntı olabiliyormuş. Normalmiş yani. Çok üşümen de kansızlık kaynaklıdır büyük ihtimalle. Kan ilacına başlamış mıydı doktorun? Doktoruna gittiğinde bu şikayetlerini anlat mutlaka. Çünkü her durum farklı bir şeyin belirtisi olabiliyor. Doktorlar daha iyi bilir sonuçta hem de icini rahatlatır kuzum:)
hey maşallah size iş yoğunluğundan bakamadım size yine çoşmuşsunuz hatunlar
hepinize geç de olsa günaydınlarve de hayırlı günler olsun inşallah her istediğiniz her işiniz yolunda gitsin güzel teyzelerimiz ve de kardeşlerimiz de hep iyi olsunlar inşallah kocaman öpüyoruz sizi
Kuzum google play store dan indirdim. Bebegim diye bi program
Biz de sizi öpüyoruuuzzzzzz:) Her günümüz hayırlı ve sağlıklı geçsin inşallah kuzularla:):)
Ben de indireyim senden kopya çekip:)
yarım saatmibizimki asıyı caktı suratıma bıle bakmadı
SAĞOLASIN CANIM BENİMM
merhaba annişlerrr gününüz bol tepikli olsun inşallahh :) :) Dün gece sağ tarafıma yan dönmüş uyurken yogun bi karın agrısıyla uyandım bagırmışım ah diye.Eşim beni soluma döndürdü sonra geçti neydiki bu acep bilemedim
Ankarada nerde oturuyosun canim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?