2015 Nisan Anneleri

merhaba anneler derdimi paylaşacak bir tek siz varsınız? eşim kardeşinin tamir olan arabasını almak için (ki hiçbir aciliyeti olmadığı halde) 5 aylık hamile olan karısını evde tek başına bırakıp memleketine gidecek. gitme dedim razı değilim dedim gidicem dedi. moralim o kadar bozuk ki anlatamam varsa yoksa annesi ve kardeşi... bizi hala ailesi olarak görmüyor. bu bir değil iki değil artık napacağımı bilemiyorum gitmek istiyorum evimden ama nereye.. o kadar çaresizim ki. sevilmemekten bıktım artık hep ikinci planda olmaktan..

Evet listeni daha öncede paylaştığında hemen bilgisayarıma kaydetmiştim tatlım kopya çektim ordan Bende günde 4 bardak süt içemem süte karşı bi tiksinme olmuştu gebeliğimin ilk başlarında şimdide çok severek içtiğim söylenemez günde anca 1 bardak süt bi de yoğurt yiyorum o da yeter sanırım :) Kayısı ve erik de yiyorum kan ilacı malum kabızlık yapıyor. Listeye bi hayli uyuyorum yani

selam güzel anneler ve minik tosbağalarr yine işlerin yoğun olduğu bir gündeyiz Günaydın bile diyemedik teyzoşlarımıza kızlar dün akşam duşa girdiğimde burnum kanadıı ince ince bir kan süzüldü yıkadıkça da geldi,hamilelkte olabilen birşeydi demi , geceleri hep burnum tıkanırdı ama ilk defa kanadı

Evet hamilelikte normalmiş kan basıncından dolayı olsa gerek. Geceleri benimde burnum tıkanıyor çözümde bulamadım burun bandı da aldım ama pek işe yaramadı buhar makinası almaya karar verdim bende

sorucam bugün kontrolüm var öğleden sonra. çok heyecanlıyım bebeğimi görücem çok özledim onu

İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum. Habersiz bırakma bizi

Hangi program bu balım, güzel bir şeye benziyor:)

lokman hekim 150 tl lina kadın 170tl yenimahallede canı özel ikiside ankarada.

İkisini de biliyorum canım benim. Ama ayrıntılı için yazdıysan ben Etlik Zübeyde Hanım'da yaptırdım ayrıntılıyı:)

Canım benimmm ne desem bilemedim inan Bazı erkekler neden böyle hala bekarmış, bir sorumluluğu yokmuş gibi davranıyorlar anlamıyorum. Ama bu durumun sebeplerinden biri de annesinin ve kardeşinin tutumu demek ki. Onların da işine geliyor durum herhalde ki senin eşin var, sorumluluğun var diyemiyorlar Çok üzüldüm kuzum. Ama eşine aile olmayı, sorumluluk almayı ve önceliğinin sen olduğunu öğretmen lazım. İki çocuk büyüteceksin yani. Allah yardımcın olsun inşallah. Dualarım seninle:)

Evet hamilelikte normalmiş kan basıncından dolayı olsa gerek. Geceleri benimde burnum tıkanıyor çözümde bulamadım burun bandı da aldım ama pek işe yaramadı buhar makinası almaya karar verdim bende
hm bende nette biraz baktım kan basıncındn dolayıdır gibi yazıyo dediğin gibi cnm.ewet buhar makinasını bende düşünüyorum canım zaten sonrada bebiş için lazım olcak

BENİMDE PAZARTESİ İLK KEZ KANADI , ARADA OLABİLİRMİŞ AMA DEVAMLI OLURSA DOKTORUNA SÖYLE

hey maşallah size iş yoğunluğundan bakamadım size yine çoşmuşsunuz hatunlar
hepinize geç de olsa günaydınlar ve de hayırlı günler olsun inşallah her istediğiniz her işiniz yolunda gitsin güzel teyzelerimiz ve de kardeşlerimiz de hep iyi olsunlar inşallah kocaman öpüyoruz sizi

Kuzum google play store dan indirdim. Bebegim diye bi program

hm bende nette biraz baktım kan basıncındn dolayıdır gibi yazıyo dediğin gibi cnm.ewet buhar makinasını bende düşünüyorum canım zaten sonrada bebiş için lazım olcak
Evet sonrada bebiş için kullanacağız nasıl olsa lazım olacak bize. Bende araştırmaya başladım şimdi makinaları

Bende bazen yoğunluktan bakamıyorum sonra bi giriyorum sayfalar almış başını gitmiş Bizde sizi öpüyoruz teyzesi güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için

Şifa olsun bebeğiiiiimmmm çek tabi kopya yeter yeter, rahat ol. Sütün kokusuna dayanamıyorum ben de Gece de bir bardak süt iç mutlaka. Hazmı uzun sürdüğü için kahvaltıya kadar boş bırakmaz mideni Kan ilacııı kabusum oldu Bir de mide bulantısı yapıyor bende hafif. O yüzden uyumadan hemen önce içiyorum.

Bol bol şifa olsun, protein, vitamin olsun tospaalarımıza balım

Kolay gelsin tatlımmm Burun kanaması kan basıncının fazlalaşmasından oluyor. İki gün önce de ben yaşadım. Tedirgin olma. Bu hamilelik tüm metabolizmayı böyle etkiliyor işte Bebişlerin canı sağolsun

Son düzenleme:
yarım saatmi bizimki asıyı caktı suratıma bıle bakmadı

SAĞOLASIN CANIM BENİMM

Biz de sizi öpüyoruuuzzzzzz:) Her günümüz hayırlı ve sağlıklı geçsin inşallah kuzularla:):)

Kuzum google play store dan indirdim. Bebegim diye bi program

Ben de indireyim senden kopya çekip:)

yarım saatmi bizimki asıyı caktı suratıma bıle bakmadı

Ayy kuzum ya bazısı da böyle suratsız oluyor işte Bizim ebe iyi ama çok şükür:)

SAĞOLASIN CANIM BENİMM

Rica ederim bitanem:)

Aminn inşallah:)

Bilemiyorum ki kuzum. Yatış şeklinden bile kaynaklanmış olabilir. Ben bazen farkına varmadan yüzüstü yatarken buluyorum kendimi. O zaman karnım sertleşiyor ve ağrıyor. Kötü bir şey degildir eminim ama doktoruna danış mutlaka. Çok geçmiş olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…