2015 Nisan Anneleri

Sordum dun gittim canim o da dedi ki lokal anestezi yapsin egerki mutlaka bir şey yapması gerekiyorsa. İltihap kapsayacak gibiyse dogum sonrasina kalsin. Yapilan başka müdahaleler erken doğum riskini artiriyor dedi...

Aynen oyle canim. Bakalim diş doktoru ne dicek. Umarim hicbi sorun olmaz da aklin bunda kalmaz. Bizi de haberdar et ki diger arkadaslara da bi fikir olsun balim

Günaydın Kızlar ben bugün bebişi hiç hissetmedim 1 haftadır her sabah mutlaka hissediyordum

Yarın ya da perşembe aşı için gideceğim umarım çok ağrım olmaz...

Bu arada ben bebişe çok basit bir modelden battaniye yapmaya başladım biraz büyüsün resim atarım size de

Kizlar size bisey danismak istiyorum. Haftaya sali gunu sabah saat 10da ayrintili ultrasonum var. Hastane evime 2 vasita. Yani epey uzak. Ama babaannemler hastaneye 10dk mesafede oturuyo. Dusundum ki pazartesi onlarda kalayim sabah ordan gideyim. Esim de sabah gelir dedim ama evde yalniz kalsin istemiyorum. Ama malum calisiyo babannemlerde de kalmaz. Acaba ben de kalmasam da sabah esimle beraber mi gitsem ki? 2 vasita o sabah trafiginde zorlar mi acaba beni bilemedim

Hem de nasil :) ayaza cekmesi kotu. Bizim apartman cikisi da biraz egimli valla Allah korusun, sende dikkatli ol canim yokmu sizin orda kar

Var tatlım olmaz mı sabahtan sulu sepken yağıyordu, sağlık ocağına gittim geldim kesildi:) Valla dikkat etmek lazım balım, her yer çamur kayıp düşeceğim diye aklım çıktı

Canımmm çok geçmiş olsun Oğluşun iyiymiş ya annesi buna şükür:)

Kizlar bugun Kadina Siddete Hayir gunuymus. Kesinlikle ve kesinlikle her turlu siddete hayir! Bu illaki fiziksel siddet degil sozlu olarak yapilan hakaret, kufur vs de bi siddettir bence. Ama malesef egitim duzeyine bakmiyo artik, kadinlara yeterince deger verilmiyo. Umarim guzel bi dunya olur. Burda asil gorev biz erkek annelerine dusuyo. Erkek cocuklarimizi iyi yetistirelim. Ama oglum sen beni istedigin kadar tepikleyebilirsin

Vallahi durdu ya bende hayal kuruyodum hemen evi temizleyim kendime biseyler hazirlayip camin onune geceyim diye ama hevesim kursagimda kaldi resmen

İnşallah iyi çıkar balım sonuçların:) Valla yüksek olması bir dert, düşük olması ayrı bir dert bu kan şekerinin Yemeklerden sonra kan şekerin yükselince insülin direnci artıyordur belki kuzum. Bazı durumlarda kan şekeri aniden yükselince vücut tesirgin olup basıyor insülini. O da şekeri epey düşürüyor. Ani yükseliş ve düşüşlerde fenalık oluşabiliyormuş. Dikkat et kendine kuzum:)

merak etme bıseycık olmaz, her sabah 2-3 vasıta ıle ıse gıdenlerı dusunursek.

Olabiliyormuş canımbenim. Hatta bazen bu sızılar, ağrılar doğuma kadar bile olabiliyormuş. Her hafta bebek büyüdüğü için rahim de sürekli büyümeye çalışıyor. Korkma annesi, geçen gün benim bayağı ağrım okdu korktum. Hemen uzandım. Bir saat uyumuşum çok iyi geldi. Ağrîn varsa mümkün mertebe uzan. Sıcak tut kasıklarını çok rahatlatıyor kuzum:)

Canımm gebelikte diş sıkıntısı çok oluyor malesef. Ama ihmal etme. Şu sıralar diş tedavisi için en uygun zamanlar. 6. aydan sonra müdahale edemiyorlar dişe Çok geçmiş olsun

Ayy nasıl guzel... Çok zevkli olmus yaa masallah... güle güle giymek nasip olsun insallah :)

Ohoooo sayılmaz mı annesi cok mutlu olur pipili

Ayyy pipili deyince çok gülesim geldi teyzesi:) Yerim pipisini oğluşumun:)

kızlar günaydın, benim bu ara kalbim çok hızlı atıyo ... bazen yemek yerken bazen otururken falan. bugünde doktora gidicem gitmişken sorucam ama neden olabilir ki?

Kan basıncının artması yüzünden canım. Bebeğin ihtiyacını karşılamak ve doğumdaki kan kaybının önlemini almak için kalp %50 daha fazla kan pompalıyor. Korkma yani ama gidince doktoruna sor yine de için rahatlar:)

kızlar günaydın şu an okuldayım burada tel de çekmiyor ayaklarım şişmiş ve inanılmaz kaşınıyor ve çok üşüyorum böyle bir problem yaşayan var mı ? cevap verirseniz sevinirim

Hiç zorlanma bence git babaannenlere şahsen ben giderdim eşinde sabah gelir 1 gece tek kalsın ne olacak sonuçta günlerce keyfi gidip kalmıyorsun sabah kalkıp güzel bir kahvaltı yaparsın gidersin yorulmadan...

Eveeettt:) Erkek anneleri olarak daha dikkatli eğitmek zorundayız oğullarımızı. Kız anneleri de kızlarına şiddete boyun eğmemeyi, ayakları üstünde durabilen bireyler olmayı öğretmeli...

Veeee daha güzel bir yaşam için kadınların göreceği tek şiddet tospaa prens ve prenseslerin tekmeleri olsun inşallah bundan sonra:):)

Vallahi durdu ya bende hayal kuruyodum hemen evi temizleyim kendime biseyler hazirlayip camin onune geceyim diye ama hevesim kursagimda kaldi resmen

Valla şöyle lapa lapa yağsa da üstümde battaniye, elimde sıcak çikolata, karnımda pipilim camdan seyredeyim diye bekliyorum:)

Günaydın dünyanın en şanslı bayanları aranıza yeni katıldım bende 19 haftalık hamileyim kızım olacak guzel sohbetinize bende katilmak isterim

Hoşgeldin aramızaaaa:) Allah kızçene sağlık versin, hep güzel haberler al ondan inşallah annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…