- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
Sordum dun gittim canim o da dedi ki lokal anestezi yapsin egerki mutlaka bir şey yapması gerekiyorsa. İltihap kapsayacak gibiyse dogum sonrasina kalsin. Yapilan başka müdahaleler erken doğum riskini artiriyor dedi...
Hem de nasil :) ayaza cekmesi kotu. Bizim apartman cikisi da biraz egimli valla Allah korusun, sende dikkatli ol canim yokmu sizin orda kar
Gunaydin kizlaar.. Aksam fazla giremedim disim çok kötüydü yarisi kirildi azi disimin doktoruma gittik buna ne yapilacak diye. Dolgusu duruyordu o da disciye bir şeyler yazdi gönderdi dişçi müdahale etmek istemedi biraz düzeltti o kadar. Bir ay suren var dedi bir ay sonra müdahale edilemezmis erken doğum riski oluyormuş. Çok sizlamazsa bir ay içinde birşey yapmayalim doğum sonrasina birakalim dedi. Su içerken falan hafif sizi oluyor yaaa oof... Dun minişime de bakti doktorumuz ogluşum gayet iyiymis bu hafta ayrintiliya gidin araştırma hastanesinden radyolojiden ayrintili heyet raporu alin onlari istiyorm dedi.
Var tatlım olmaz mı sabahtan sulu sepken yağıyordu, sağlık ocağına gittim geldim kesildi:) Valla dikkat etmek lazım balım, her yer çamur kayıp düşeceğim diye aklım çıktı
Canımmm çok geçmiş olsunOğluşun iyiymiş ya annesi buna şükür:)
Anladım canımcım bende geçen hafta aşıya gittiğimde vermiştim bakalım sonuçlar çıkınca bana ne diyecekler. Yemeklerden sonra fenalık hissim oluyor kan şekerim birden yükseliyor sanırım o yüzden dedim acaba dr mu yönlendirdi diyede bendede düşük çıkarsa isterler sanırım ki inşallah çıkmaz :)
Aynen öyle tatlım İstanbul normalde de çekilmiyor kar yağınca daha fena oluyor ki yağmurda bile trafik inanılmaz oluyor ama yinede evde oturup izlemek çok güzel oluyor. Yürüyüş yapacakmışsın sanırım çok güzel bi fırsat bencede dikkatli ol ama canımcım:)
merak etme bıseycık olmaz, her sabah 2-3 vasıta ıle ıse gıdenlerı dusunursek.Kizlar size bisey danismak istiyorum. Haftaya sali gunu sabah saat 10da ayrintili ultrasonum var. Hastane evime 2 vasita. Yani epey uzak. Ama babaannemler hastaneye 10dk mesafede oturuyo. Dusundum ki pazartesi onlarda kalayim sabah ordan gideyim. Esim de sabah gelir dedim ama evde yalniz kalsin istemiyorum. Ama malum calisiyo babannemlerde de kalmaz. Acaba ben de kalmasam da sabah esimle beraber mi gitsem ki? 2 vasita o sabah trafiginde zorlar mi acaba beni bilemedim
günaydın güzel annelerprens ve prensesleri
yaaa benim 3 gündür rahmim zonk zonk ağrıyor bazen de sızı şeklinde ama şiddetli neden olabilir acaba rahim genişlemesi devam ediyormu ki acaba hala sizlerde varmı böyle bir durum
sağolun kızlar inş güzel haberlerle geliriz bu arada benim dişim de 2 gündür çok fena ışın dolgumun yanı biraz oyuktu iki diş arası daha da oyuldu ve dolgu olmayan dişim çürümeye başlamış iyice iki diş arası da boşluk o tarafımla yemiyorum zaten ama diş etim yanağım çok ağrıyor zonkluyor dişçiye gitsem bir sürü iş çıkacak başıma diğer taraftaki dişim ve diş etim de ağrıyor ara ara bir sürü dolgu var zaten ağzımda dolgular aşınmaya başladı
Ayy nasıl guzel... Çok zevkli olmus yaa masallah... güle güle giymek nasip olsun insallah :)
Ohoooo sayılmaz mı annesi cok mutlu olur pipili
kızlar günaydın, benim bu ara kalbim çok hızlı atıyo ... bazen yemek yerken bazen otururken falan. bugünde doktora gidicem gitmişken sorucam ama neden olabilir ki?
Kizlar size bisey danismak istiyorum. Haftaya sali gunu sabah saat 10da ayrintili ultrasonum var. Hastane evime 2 vasita. Yani epey uzak. Ama babaannemler hastaneye 10dk mesafede oturuyo. Dusundum ki pazartesi onlarda kalayim sabah ordan gideyim. Esim de sabah gelir dedim ama evde yalniz kalsin istemiyorum. Ama malum calisiyo babannemlerde de kalmaz. Acaba ben de kalmasam da sabah esimle beraber mi gitsem ki? 2 vasita o sabah trafiginde zorlar mi acaba beni bilemedim
Tabiiki canm durumlari yazarim burayaAynen oyle canim. Bakalim diş doktoru ne dicek. Umarim hicbi sorun olmaz da aklin bunda kalmaz. Bizi de haberdar et ki diger arkadaslara da bi fikir olsun balim
Çok sukur canim iyiymis kuzum :)Var tatlım olmaz mı sabahtan sulu sepken yağıyordu, sağlık ocağına gittim geldim kesildi:) Valla dikkat etmek lazım balım, her yer çamur kayıp düşeceğim diye aklım çıktı
Canımmm çok geçmiş olsunOğluşun iyiymiş ya annesi buna şükür:)
Olabiliyormuş canımbenim. Hatta bazen bu sızılar, ağrılar doğuma kadar bile olabiliyormuş. Her hafta bebek büyüdüğü için rahim de sürekli büyümeye çalışıyor. Korkma annesi, geçen gün benim bayağı ağrım okdu korktum. Hemen uzandım. Bir saat uyumuşum çok iyi geldi. Ağrîn varsa mümkün mertebe uzan. Sıcak tut kasıklarını çok rahatlatıyor kuzum:)
Canımm gebelikte diş sıkıntısı çok oluyor malesef. Ama ihmal etme. Şu sıralar diş tedavisi için en uygun zamanlar. 6. aydan sonra müdahale edemiyorlar dişeÇok geçmiş olsun
sağol canım benim bu diş sıkıntılarım normalde de vardı gitmiyordum dişçiye dolgu yaptırmaktan bıktımçok da dikkat ederim dişlerime ama genetik bu diş işi biraz da bakalım düşüneyim biraz belki giderim
Ayyy pipili deyince çok gülesim geldi teyzesi:) Yerim pipisini oğluşumun:)
Kizlar bugun Kadina Siddete Hayir gunuymus. Kesinlikle ve kesinlikle her turlu siddete hayir! Bu illaki fiziksel siddet degil sozlu olarak yapilan hakaret, kufur vs de bi siddettir bence. Ama malesef egitim duzeyine bakmiyo artik, kadinlara yeterince deger verilmiyo. Umarim guzel bi dunya olur. Burda asil gorev biz erkek annelerine dusuyo. Erkek cocuklarimizi iyi yetistirelim. Ama oglum sen beni istedigin kadar tepikleyebilirsin
Vallahi durdu yabende hayal kuruyodum hemen evi temizleyim kendime biseyler hazirlayip camin onune geceyim diye ama hevesim kursagimda kaldi resmen
Günaydın dünyanın en şanslı bayanları aranıza yeni katıldım bende 19 haftalık hamileyim kızım olacak guzel sohbetinize bende katilmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?