- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
bildiğim kadarıyla sağa donuk yattıgımızda bebek karacıgere ve dıger organlara bası ysaptıgı ıcın agrı olabılır. o yuzden en rahat sol yan pozısyon denıyor ama kımse sabaha kadar sadece sol yan ustu yatmak nekadar zor, cürüyo resmen sol yan, bundan bahsetmıyomerhaba annişlerrr gününüz bol tepikli olsun inşallahh :) :) Dün gece sağ tarafıma yan dönmüş uyurken yogun bi karın agrısıyla uyandım bagırmışım ah diye.Eşim beni soluma döndürdü sonra geçti neydiki bu acep bilemedim
Batıkent'te oturuyordum kuzum bekarken. Ama Sincan'da bir dershanede çalıştığım için işime yakın olsun diye evlenince Fatih'e taşındım. Sen neredesindesin?
BENİMDE PAZARTESİ İLK KEZ KANADI , ARADA OLABİLİRMİŞ AMA DEVAMLI OLURSA DOKTORUNA SÖYLE
Sut sevmeyen hala icemeyen varmi aramizdaa :)? Bende pek sevmiyorum ihmal ediyordum ama bebisim icin artik katlaniyorum iki gundur sutumu 2 muzu bleandrdan gecirip sonra 1 bardak sutle karistiriyorum bide pipet takiyoruzTaadi baya guxel oluyo sut kokusuda kalmiyo ben ara ogunlerde yapiyorum bunu ama baya doyurucu oluyo sut icemeyenler deneyin boyle mutlakaa
canım ne güzel yaptın bunu paylaşarakVitae bebeğim:) Ara öğün kısmında erik, kayısı ve üzüm diyor ya ebe bana her gün birini tercih edip ye, bu üçünü aynı gün yeme demişti. Bir de miktarlarını azaltabilirsin duruma göre çünkü çok yeyip ishal olmak da var:)
amin inşallah her gününmüz birbirimize güzel haberler vererek geçsin canımBiz de sizi öpüyoruuuzzzzzz:) Her günümüz hayırlı ve sağlıklı geçsin inşallah kuzularla:):)
Bana tadi cok hos geliyo o kopukleri filan seviyorum ama hic pipetsiz icmedim oylede dene canim bebislere cok faydaliymis bu muzlu sutben de ilk senin gibi yapmıştım ama sonra içerken o köpükleri de hoşuma gitmedi ama pipet buna bir çözüm olabilir tabiki
bildiğim kadarıyla sağa donuk yattıgımızda bebek karacıgere ve dıger organlara bası ysaptıgı ıcın agrı olabılır. o yuzden en rahat sol yan pozısyon denıyor ama kımse sabaha kadar sadece sol yan ustu yatmak nekadar zor, cürüyo resmen sol yan, bundan bahsetmıyobende sırt ustu buluyorum kendımı hatta bılerek ısteyerk yatıyorum napıyım sırtım agrıyo yatmassam sırtustu. bazen yarı sırtustu yatıyorum
ben de ılk aylartda sutu ole ıvcıyordum, suut kopuruyo ve kıvamı yogunlasıyor ya bır kac kereden sonra o daha fena yapmaya basladı benı. bıraktım. sade, ballı yada kasık ucuyla nesq. katıp ıcıyorum artıkben de ilk senin gibi yapmıştım ama sonra içerken o köpükleri de hoşuma gitmedi ama pipet buna bir çözüm olabilir tabiki
olabılrsağ kasıktaki ağrıda onunla mı ilgili canım ?
güzellik bende bu programı kullanıyorum gerçekten güzel
canım benim haklısın tabi özellikle hamilelik zamanlarında daha bir duygusal muhtaç ve ilgi bekliyoruz karşımızdan ama ne yazık ki onlar bunu anlayamıyorlar ve de sanırım bu eşinden ziyade onun ailesindeki anne ve kardeşinin tavrından kaynaklanıyordur üzme kendini annesi bak bebişinde hissediyor bu duygularını hepsi bu zor zamanların geçecek allahın izniyle sabır dilemerhaba anneler derdimi paylaşacak bir tek siz varsınız? eşim kardeşinin tamir olan arabasını almak için (ki hiçbir aciliyeti olmadığı halde) 5 aylık hamile olan karısını evde tek başına bırakıp memleketine gidecek. gitme dedim razı değilim dedim gidicem dedi. moralim o kadar bozuk ki anlatamam varsa yoksa annesi ve kardeşi... bizi hala ailesi olarak görmüyor. bu bir değil iki değil artık napacağımı bilemiyorum gitmek istiyorum evimden ama nereye.. o kadar çaresizim ki. sevilmemekten bıktım artık hep ikinci planda olmaktan..
Benimkide asagida bence ayaklarini sallamis oturuyorlar oralari tepikliyorlarkızlar ben hala kasıklarımda hissediyorum tekmeleri hiç göbek hizama çıkmadı 2 sabahtır dikkat ediyorum göbeğim çok sert ve şişmiş bebek yukarı çıkmıştır diyorum ama tekmeler hala aşağılarda
canım moral verdin teşekkür ederim, inşallah benim de öyle olur. zaten bugün sadece görüşme için gidicem, çektirmek için değil. randevu vermiyorlardı durumumu anlatınca görüşme için araya sıkıştırdılar.hic korkma canim yirmilik tek kok oldugundan cok kolay cekiliyor tam ciktiysa. ben cektirdim anlamadim bile. hatta iyilesme sureci de en kolay oydu.
ağrısı normal diş gibi değil kesinlikle. gömülüyü çektirdim operasyonla, benim dr um çok iyi kendisi yaptı bir sorun da yaşamadım çok şükür. şu an ağrıyan üstte ve normal diş gibi çıkmış durumda, geçen sene çektirdiğim filmde de düzdü kökü. hayırlısı bakalımah o yırmılık ah ne cektırdı bana 3 tanesı de daha duruyo gomulu
sağ alttakını cewne cerrahi cekmıstı. ist. aydın uni diş te. ama hıs kaybı olustı ve sağ alt yanagımın bır bolumunu az hıssedıyorum. beter bısey. allah yardımcın olsun
canım benim ben her sabah 15 dk yürüyerek otobüs durağına geliyorum sonra otobüse biniyorum sonra da metroya sonra metrodan inip 5dk yürüme mesafesiyle iş yerindeyim tam 2 saat sürüyor her sabah akşamKizlar size bisey danismak istiyorum. Haftaya sali gunu sabah saat 10da ayrintili ultrasonum var. Hastane evime 2 vasita. Yani epey uzak. Ama babaannemler hastaneye 10dk mesafede oturuyo. Dusundum ki pazartesi onlarda kalayim sabah ordan gideyim. Esim de sabah gelir dedim ama evde yalniz kalsin istemiyorum. Ama malum calisiyo babannemlerde de kalmaz. Acaba ben de kalmasam da sabah esimle beraber mi gitsem ki? 2 vasita o sabah trafiginde zorlar mi acaba beni bilemedim
çok güzel yazmşsın balım ağzına yüreğine sağlık bir kadına yapılabilecek tek şiddet yavrusunun tekmesi olmalıKizlar bugun Kadina Siddete Hayir gunuymus. Kesinlikle ve kesinlikle her turlu siddete hayir! Bu illaki fiziksel siddet degil sozlu olarak yapilan hakaret, kufur vs de bi siddettir bence. Ama malesef egitim duzeyine bakmiyo artik, kadinlara yeterince deger verilmiyo. Umarim guzel bi dunya olur. Burda asil gorev biz erkek annelerine dusuyo. Erkek cocuklarimizi iyi yetistirelim. Ama oglum sen beni istedigin kadar tepikleyebilirsin
çok geçmiş olsun canım benim pazartesiden beri bende de varBugün basim çok agriyor
Günaydın dünyanın en şanslı bayanları aranıza yeni katıldım bende 19 haftalık hamileyim kızım olacak guzel sohbetinize bende katilmak isterim
Benim alt Yirmilik resmen yanağa cikmis. Çene cerrahi yapacak demisti doktorum. Biraz daha ciksin diye bekledim sonra da hamile kaldim öylece duruyor dogm sonrasına artik...ağrısı normal diş gibi değil kesinlikle. gömülüyü çektirdim operasyonla, benim dr um çok iyi kendisi yaptı bir sorun da yaşamadım çok şükür. şu an ağrıyan üstte ve normal diş gibi çıkmış durumda, geçen sene çektirdiğim filmde de düzdü kökü. hayırlısı bakalım
korkma canım dr lar biliyor. kızıma hamileyken dişim ağrıdığında 36. haftada falandım ben, normal dişimdi, kanal tedavisi yapmam lazım ama doğum yakın olduğu için yapamam dedi. yani zayıf dediğim 2840gr dı ama boyu uzundu çok zayıf görünüyordu. tabiki son üç ay ağrı yaşayıp beslenemezsen zayıf olabilir. ihmal etme peşini bırakma, ağrı kesici de alınmıyor, ağrımaya başladığı an git hemen.Off geçmiş olsun canim yaa... Benimde dun alt azı dizinin iç süvari kirildi dolgu duruyor ama içi oyuk gibi kaldi sanki kemiği bile görülüyor yandan. Doktor dokunmayalim dedi çok sizlarsa bir ay içinde 7. Aya kadar mudahale yapabiliriz dedi. Ama içi boşluk gibi duruyor yiyecek dola dola iltihap yaparsa diyorum . bu sefer ileride patlak verir müdahale de edilmz.. Napsam bilemedim. Geçici dolgu gibi orayi doldurmazlar mi acaba...bebek zayif mi doğuyor ileride 6. Aydan sonra yapilirsa? Dişçi de 7 aya kadar müdahale edebiliriz dedi pfffff
benimkinin ucu görünüyordu, dr çıkmaz öyle kalır dedi almamız lazım demişti ve almıştı. bir arkadaşımın da gömülüymüş dr u biraz kesik atmış çıksın diye ama çıkmamış. çıkmazsa çıkmıyor anlayacağın canım, inşallah ağrı yapmaz doğumdan sonra rahatça aldırırsın. ama sıkıntı verse bile tıpta çareler var, bir şekilde hallolur inşallah.Benim alt Yirmilik resmen yanağa cikmis. Çene cerrahi yapacak demisti doktorum. Biraz daha ciksin diye bekledim sonra da hamile kaldim öylece duruyor dogm sonrasına artik...
Evet ya geçici dolgu gibi bisey yapıyorlarsa ignesiz falan ondan yaptirayim ben. En azından bos kalan kenar dolar da oraya yiyecek kaçmaz. Yoksa birikip iltihap yapar bide son ayda Allah korusunkorkma canım dr lar biliyor. kızıma hamileyken dişim ağrıdığında 36. haftada falandım ben, normal dişimdi, kanal tedavisi yapmam lazım ama doğum yakın olduğu için yapamam dedi. yani zayıf dediğim 2840gr dı ama boyu uzundu çok zayıf görünüyordu. tabiki son üç ay ağrı yaşayıp beslenemezsen zayıf olabilir. ihmal etme peşini bırakma, ağrı kesici de alınmıyor, ağrımaya başladığı an git hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?