2015 Nisan Anneleri

bildiğim kadarıyla sağa donuk yattıgımızda bebek karacıgere ve dıger organlara bası ysaptıgı ıcın agrı olabılır. o yuzden en rahat sol yan pozısyon denıyor ama kımse sabaha kadar sadece sol yan ustu yatmak nekadar zor, cürüyo resmen sol yan, bundan bahsetmıyo bende sırt ustu buluyorum kendımı hatta bılerek ısteyerk yatıyorum napıyım sırtım agrıyo yatmassam sırtustu. bazen yarı sırtustu yatıyorum

Batıkent'te oturuyordum kuzum bekarken. Ama Sincan'da bir dershanede çalıştığım için işime yakın olsun diye evlenince Fatih'e taşındım. Sen neredesindesin?

Bende batikentten eryamana geldim:) batikentte nerde oturuyodun? Ya benim hayalimde yine batikentte oturmak var inan

Sut sevmeyen hala icemeyen varmi aramizdaa :)? Bende pek sevmiyorum ihmal ediyordum ama bebisim icin artik katlaniyorum iki gundur sutumu 2 muzu bleandrdan gecirip sonra 1 bardak sutle karistiriyorum bide pipet takiyoruz Taadi baya guxel oluyo sut kokusuda kalmiyo ben ara ogunlerde yapiyorum bunu ama baya doyurucu oluyo sut icemeyenler deneyin boyle mutlakaa

Kolay gelsin tatlımmm Burun kanaması kan basıncının fazlalaşmasından oluyor. İki gün önce de ben yaşadım. Tedirgin olma. Bu hamilelik tüm metabolizmayı böyle etkiliyor işte Bebişlerin canı sağolsun[/QUOTE]

saol cnm ilk biraz tedirgin oldum eşimde bana korkma diye teselli vermeye çalısınca bende çok belli etmedim o da korkmasın diye aynenn bebişlerimizinn canı saolsun tabikii dee :) zaten bütün endişelerim bebişimiz için sadece o iyi olsun gerisi önemli değil

BENİMDE PAZARTESİ İLK KEZ KANADI , ARADA OLABİLİRMİŞ AMA DEVAMLI OLURSA DOKTORUNA SÖYLE

saol cnm bakalım ilk kez oldu inş.bidaha yaşamayız

ben de ilk senin gibi yapmıştım ama sonra içerken o köpükleri de hoşuma gitmedi ama pipet buna bir çözüm olabilir tabiki

canım ne güzel yaptın bunu paylaşarak inan elimde böyle bir liste olsun diye doktorumun başının etini yedim ama vermedi yararlanırım bende çok teşekkürler balım

Biz de sizi öpüyoruuuzzzzzz:) Her günümüz hayırlı ve sağlıklı geçsin inşallah kuzularla:):)
amin inşallah her gününmüz birbirimize güzel haberler vererek geçsin canım

ben de ilk senin gibi yapmıştım ama sonra içerken o köpükleri de hoşuma gitmedi ama pipet buna bir çözüm olabilir tabiki
Bana tadi cok hos geliyo o kopukleri filan seviyorum ama hic pipetsiz icmedim oylede dene canim bebislere cok faydaliymis bu muzlu sut Hamile olmasam bi ogunum gecerdi bunla bide doyurucu ozelligi acisindan suprr ben bu ara kiloya taktim birde boyle yararlari swylere yoneliyorum artik :)

sağ kasıktaki ağrıda onunla mı ilgili canım ?

ben de ılk aylartda sutu ole ıvcıyordum, suut kopuruyo ve kıvamı yogunlasıyor ya bır kac kereden sonra o daha fena yapmaya basladı benı. bıraktım. sade, ballı yada kasık ucuyla nesq. katıp ıcıyorum artık

güzellik bende bu programı kullanıyorum gerçekten güzelbence resim kısmını da geliştirirlerse 4 4lük olur

canım benim haklısın tabi özellikle hamilelik zamanlarında daha bir duygusal muhtaç ve ilgi bekliyoruz karşımızdan ama ne yazık ki onlar bunu anlayamıyorlar ve de sanırım bu eşinden ziyade onun ailesindeki anne ve kardeşinin tavrından kaynaklanıyordur üzme kendini annesi bak bebişinde hissediyor bu duygularını hepsi bu zor zamanların geçecek allahın izniyle sabır dile

Benimkide asagida bence ayaklarini sallamis oturuyorlar oralari tepikliyorlar kuzuşlarr

hic korkma canim yirmilik tek kok oldugundan cok kolay cekiliyor tam ciktiysa. ben cektirdim anlamadim bile. hatta iyilesme sureci de en kolay oydu.
canım moral verdin teşekkür ederim, inşallah benim de öyle olur. zaten bugün sadece görüşme için gidicem, çektirmek için değil. randevu vermiyorlardı durumumu anlatınca görüşme için araya sıkıştırdılar.

ağrısı normal diş gibi değil kesinlikle. gömülüyü çektirdim operasyonla, benim dr um çok iyi kendisi yaptı bir sorun da yaşamadım çok şükür. şu an ağrıyan üstte ve normal diş gibi çıkmış durumda, geçen sene çektirdiğim filmde de düzdü kökü. hayırlısı bakalım

Kizlar aklima bisey taklidi . doğumdan sonra zamanla parfüm kullanabiliyor muyuz? Bir şey duymuştum annenin kokusunu bebek yadirgar emmez yada aglar susmaz diye sizce boyle bir durum olur mu?

canım benim ben her sabah 15 dk yürüyerek otobüs durağına geliyorum sonra otobüse biniyorum sonra da metroya sonra metrodan inip 5dk yürüme mesafesiyle iş yerindeyim tam 2 saat sürüyor her sabah akşam eğer herhangi bir sıkıntın yoksa randevulara eşinle beraber gitmen daha iyi bence allahın izniyle hiç bir şey olmaz yani

çok güzel yazmşsın balım ağzına yüreğine sağlık bir kadına yapılabilecek tek şiddet yavrusunun tekmesi olmalı

Bugün basim çok agriyor
çok geçmiş olsun canım benim pazartesiden beri bende de var geçmek bilmiyor

Günaydın dünyanın en şanslı bayanları aranıza yeni katıldım bende 19 haftalık hamileyim kızım olacak guzel sohbetinize bende katilmak isterim

hoşgeldin canım prensesin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim alt Yirmilik resmen yanağa cikmis. Çene cerrahi yapacak demisti doktorum. Biraz daha ciksin diye bekledim sonra da hamile kaldim öylece duruyor dogm sonrasına artik...

korkma canım dr lar biliyor. kızıma hamileyken dişim ağrıdığında 36. haftada falandım ben, normal dişimdi, kanal tedavisi yapmam lazım ama doğum yakın olduğu için yapamam dedi. yani zayıf dediğim 2840gr dı ama boyu uzundu çok zayıf görünüyordu. tabiki son üç ay ağrı yaşayıp beslenemezsen zayıf olabilir. ihmal etme peşini bırakma, ağrı kesici de alınmıyor, ağrımaya başladığı an git hemen.

Benim alt Yirmilik resmen yanağa cikmis. Çene cerrahi yapacak demisti doktorum. Biraz daha ciksin diye bekledim sonra da hamile kaldim öylece duruyor dogm sonrasına artik...
benimkinin ucu görünüyordu, dr çıkmaz öyle kalır dedi almamız lazım demişti ve almıştı. bir arkadaşımın da gömülüymüş dr u biraz kesik atmış çıksın diye ama çıkmamış. çıkmazsa çıkmıyor anlayacağın canım, inşallah ağrı yapmaz doğumdan sonra rahatça aldırırsın. ama sıkıntı verse bile tıpta çareler var, bir şekilde hallolur inşallah.
üsttekilerin ne zaman çıktığını anlamadım bile normal azıların yanına yerleşmişler normal diş gibi. inşallah kurtulurum hayırlısıyla çünkü kırıla kırıla küçülecek sonra çekmesi zor olur,iltihap olur vs. o daha kötü

Evet ya geçici dolgu gibi bisey yapıyorlarsa ignesiz falan ondan yaptirayim ben. En azından bos kalan kenar dolar da oraya yiyecek kaçmaz. Yoksa birikip iltihap yapar bide son ayda Allah korusun bebisin iyiymis kac cm dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…