2015 Nisan Anneleri

kızlar ben hala kasıklarımda hissediyorum tekmeleri hiç göbek hizama çıkmadı 2 sabahtır dikkat ediyorum göbeğim çok sert ve şişmiş bebek yukarı çıkmıştır diyorum ama tekmeler hala aşağılarda

kızlar saka maka 5 ayımız bıtmek uzere. benım 1 hafta sonra 5. ayrım bıtıyor sat 3 temmuz. 6. aya gırıcez yihuuu

Yaa evet ultrason cinsiyet vs saya saya doğuma gideceğiz hep birlikte valla birsey kalmadı ki... :)

bebisgeliyorr canim çok çok haklısın... Biz evde nasılsak, eşimiz bize nasılsa öyle öyle öğrenecek çocuklarımız bayanlara saygı ve hatta sevgi göstermeyi... insallah hayirli, sevmeyi saymayı bilen evlatlar yetiştirebiliriz...

kızlar günaydın şu an okuldayım burada tel de çekmiyor ayaklarım şişmiş ve inanılmaz kaşınıyor ve çok üşüyorum böyle bir problem yaşayan var mı ? cevap verirseniz sevinirim

Canım bu haftalarda bacaklarda, ellerde şişlik ve kaşıntı olabiliyormuş. Normalmiş yani. Çok üşümen de kansızlık kaynaklıdır büyük ihtimalle. Kan ilacına başlamış mıydı doktorun? Doktoruna gittiğinde bu şikayetlerini anlat mutlaka. Çünkü her durum farklı bir şeyin belirtisi olabiliyor. Doktorlar daha iyi bilir sonuçta hem de icini rahatlatır kuzum:)

canım bende cook asagıda hıssedıyorum daha gobekte hıssetmedım desem yalan olmaz sanırım normal,pozısyonunu degıstırmesıyle ılgılı. 2mızde de bole olduguna gore normal

Hayırlı olsun.. bende prolaktin yüksek çıkmıştı 2 adet dostinex içtim 1 er hafta araylay o ay hamile kaldım senin gibi. Senin hamileliğin nasıl gidiyor bir sorun var mı? ben çok paniklemiştim dostinex kullandıktan sonra hamile kalınca bebğime zarar veriri mi diye bi sürü sorunla karşılaştım inş geçecek herşey

Bu da normal:) Bebişler artık büyüdü. Yukarı çıksalar bile vücutlarının bir kısmı aşağılarda olabiliyor. Benim oğlumun başı yukarıda ayakları kasıklarımdaydı ayrıntılıda. O yüzden ayak hareketlerini kasıkta hissediyordum ben. Endişe etme:)

Evet doğru diyorsun yükselse ayrı düşse ayrı sorun yaratıyor dikkat etmek lazım ben şekerli bişey pek yiyemiyorum zaten ama gece uzun süre aç kalınca şeker düşüyor sabah da yediğimde birden yükseliyor durumum bu. En iyisi uzun süre aç kalmadan 2 saatte bir ara öğün yapıp şekeri dengelemek ama gece kalkıp yemek yersem kilolar alıp başını gidecek ondan da korkuyorum

canım ben 17. haftadan berı kasıklarımda hıssedıyorum hala yukarda hıssetmıyorum.gobegımden bes parmak altta hıssedıyroum

sorucam bugün kontrolüm var öğleden sonra. çok heyecanlıyım bebeğimi görücem çok özledim onu

bende kasıklarımda hissediyorum karnım kocaman olmasına rağmen bebek hala kasıklarda duruyor demek ki benim göbek bilğin göbekmiş bebek değilmiş
karnımda gıdıklar gibi hareketler, kasıklarımda güçlü tekmeler var :) seninki de normaldir merak etme.

tecrübeli anneler ben de 2-3 gündür kaburgamın altında bişiler geziyo gibi hissediyorum yani göbek deliğimin nerdeyse bir karış yukarısı yani bebiş o taraflarda olabilir miki? çok yukarı değil mi?

Korkma korkma:):) İcimizde dünya tatlısı, annelerinin kuzusu canavarlar var onlar yiyorlar:) Benim de tatlıyla, şekerle zaten hiç aram yoktur :)

Kuzum sağlık ocağındaki ebe yarım saatten fazla benimle konuşup bir beslenme listesi hazırlamıstı bana. Eger burdaki öğünlere uyarsan hem tansiyon ve şekerde ani dalgalanmalar olmaz hem de dengeli kilo alırsın ve yediklerin bebege yarar demişti. Püf nokta yeni doğan bebek gibi beslenme aralıklarımız iki saati geçmeyecek. Ben listeyi paylaşıyorum balım. Bir göz at, doktoruna da göster hatta. Aklına yatan kısımlarıyla uygularsın. Mesela ebe bana günde 4 bardak süt içebilirsin demişti ama ben içemiyorum o kadar. Dediğim gibi doktorunla değerlendirerek uygulayabilirsin:)

Vitae bebeğim:) Ara öğün kısmında erik, kayısı ve üzüm diyor ya ebe bana her gün birini tercih edip ye, bu üçünü aynı gün yeme demişti. Bir de miktarlarını azaltabilirsin duruma göre çünkü çok yeyip ishal olmak da var:)

Eklentiler

• 20141119_101936.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 121
tecrübeli anneler ben de 2-3 gündür kaburgamın altında bişiler geziyo gibi hissediyorum yani göbek deliğimin nerdeyse bir karış yukarısı yani bebiş o taraflarda olabilir miki? çok yukarı değil mi?

BENİM İLK OĞLUM RESMEN MİĞDEMİN ÜSTÜNDEYDİ VE BU YÜZDEN
SADECE 9 KİLO ALDIM ÇÜNKÜ HİÇ YİYEMİYORDUM
ŞİMDİ İSE BU KİLOYU YAKALAMAM HİÇTE ZOR DEĞİL HEMDE ŞİMDİDEN

lokman hekim 150 tl lina kadın 170tl yenimahallede canı özel ikiside ankarada.

AFP dediğin nedir. Ya benim doktorum fazla bişe Paylaş mı yor galiba benimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…