2015 Nisan Anneleri

Kizlar aklima bisey taklidi . doğumdan sonra zamanla parfüm kullanabiliyor muyuz? Bir şey duymuştum annenin kokusunu bebek yadirgar emmez yada aglar susmaz diye sizce boyle bir durum olur mu?
nacizane fikrim, kıyafete sıkılan hafif parfümün etkilemeyeceği, bebeklerin hassas oldukları bölüm boyun ve özellikle göğüs kısmımızdaki koku, kızımdan öyle biliyorum. hala bazen yanımda uyursa iyice boynuma veya göğüs kısmıma gömülür kokumu çekerek uyur. e o bölümlere de zaten parfüm sıkmadığımıza göre no problem.. bence...
ama ağır kokulu parfümler kesinlikle bebeğirahatsız eder, bizim kokumuzu bastırır çünkü

Evet ya geçici dolgu gibi bisey yapıyorlarsa ignesiz falan ondan yaptirayim ben. En azından bos kalan kenar dolar da oraya yiyecek kaçmaz. Yoksa birikip iltihap yapar bide son ayda Allah korusun bebisin iyiymis kac cm dogdu
doğum belgesine 50cm yazmışlardı da o kadar da var mıydı bilmiyorum açıkçası. ama 1 ayda emerek toparlamıştı Allah a şükür.
ayyy o ilk günleri geldi aklıma göğüs ucum yoktu tutamıyordu, ağlıyordu, 2,5 ay canım yanarak emzirdim göğüs ucum çıkana kadar. inşallah oğlumda zorlanmam

Ben süt içemiyorum doğru düzgün ama yoğurt ve peyniri bol bol yerim oda yeter inşallah

Ben de süt içmekte zorlanıyorum hatta aklıma bile gelmiyo desem yeridir ama artık zorlucam kendimi

bende süt içemiyorum bardağın sonunu mutlaka döküyorum yogurduda günlük almıyorum..bu hamileliğim de kötü besleniyorum (((

Ben de süt içmekte zorlanıyorum hatta aklıma bile gelmiyo desem yeridir ama artık zorlucam kendimi
CNM BENDE İÇEMİYODUM AMA İKİ HAFTADIR AZ NESGUİK KATIP İÇİYORUM TAVSİYE EDERİM

Teşekkürler santralde calısıyorum telefonlara bakmaktan cevap veremedim kusurabakma tekrar Teşekkürler

Lactamil vardı ben de satamamıştım ondan içtim bugün bebek maması gibi nedense sevdim tadını bari içeyim en azından bi bardak

Teşekkürler insallah hepimiz hic bir sorun yasamadan bebeklermizi kucagimiza aliriz

oncekı sayfalarda yazmıstım ama karambole gıttı çatlakları baslayan oldumu aranızda

ARKADAŞLAR ÇOK ANLAMIYORUM 4LÜ TARAMA TEST SONUCUM BÖYLE ÇIKTI
ANLAYAN VARMI ACABA, BANA İYİ GİBİ GELDİ AMA SİZEDE SORMAK İSTEDİM

Eklentiler

• adsız.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…