nacizane fikrim, kıyafete sıkılan hafif parfümün etkilemeyeceği, bebeklerin hassas oldukları bölüm boyun ve özellikle göğüs kısmımızdaki koku, kızımdan öyle biliyorum. hala bazen yanımda uyursa iyice boynuma veya göğüs kısmıma gömülür kokumu çekerek uyur. e o bölümlere de zaten parfüm sıkmadığımıza göre no problem.. bence...Kizlar aklima bisey taklidi . doğumdan sonra zamanla parfüm kullanabiliyor muyuz? Bir şey duymuştum annenin kokusunu bebek yadirgar emmez yada aglar susmaz diye sizce boyle bir durum olur mu?
doğum belgesine 50cm yazmışlardı da o kadar da var mıydı bilmiyorum açıkçası. ama 1 ayda emerek toparlamıştı Allah a şükür.Evet ya geçici dolgu gibi bisey yapıyorlarsa ignesiz falan ondan yaptirayim ben. En azından bos kalan kenar dolar da oraya yiyecek kaçmaz. Yoksa birikip iltihap yapar bide son ayda Allah korusunbebisin iyiymis kac cm dogdu
ben de içemiyorum içersem bazen nesquik katıp öyle içiyorum ama yoğurt, peynir ayran bol tüketiyorum. benim dişler zaten sorunlu evvelden beriBen de süt içmekte zorlanıyorum hatta aklıma bile gelmiyo desem yeridir ama artık zorlucam kendimi
CNM BENDE İÇEMİYODUM AMA İKİ HAFTADIR AZ NESGUİK KATIP İÇİYORUM TAVSİYE EDERİMBen de süt içmekte zorlanıyorum hatta aklıma bile gelmiyo desem yeridir ama artık zorlucam kendimi
Teşekkürler santralde calısıyorum telefonlara bakmaktan cevap veremedim kusurabakma tekrar Teşekkürlercanım benim ben her sabah 15 dk yürüyerek otobüs durağına geliyorum sonra otobüse biniyorum sonra da metroya sonra metrodan inip 5dk yürüme mesafesiyle iş yerindeyim tam 2 saat sürüyor her sabah akşameğer herhangi bir sıkıntın yoksa randevulara eşinle beraber gitmen daha iyi bence allahın izniyle hiç bir şey olmaz yani
çok güzel yazmşsın balım ağzına yüreğine sağlık bir kadına yapılabilecek tek şiddet yavrusunun tekmesi olmalı
çok geçmiş olsun canım benim pazartesiden beri bende de vargeçmek bilmiyor
hoşgeldin canım prensesin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkürler insallah hepimiz hic bir sorun yasamadan bebeklermizi kucagimiza alirizEveeettt:) Erkek anneleri olarak daha dikkatli eğitmek zorundayız oğullarımızı. Kız anneleri de kızlarına şiddete boyun eğmemeyi, ayakları üstünde durabilen bireyler olmayı öğretmeli...
Veeee daha güzel bir yaşam için kadınların göreceği tek şiddet tospaa prens ve prenseslerin tekmeleri olsun inşallah bundan sonra:):)
Valla şöyle lapa lapa yağsa da üstümde battaniye, elimde sıcak çikolata, karnımda pipilim camdan seyredeyim diye bekliyorum:)
Hoşgeldin aramızaaaa:) Allah kızçene sağlık versin, hep güzel haberler al ondan inşallah annesi:)
BENDE yükledim canım saolasın
NASIL YÜKLÜYOSUNUZ TATLIM BEN ANLAMADIM?BENDE yükledim canım saolasınbuarada onunla birlikte hamilelik rehberinide yükledim tavsiye ederim cok yararlı bilgiler var canlar
oncekı sayfalarda yazmıstım ama karambole gıttıçatlakları baslayan oldumu aranızda
NASIL YÜKLÜYOSUNUZ TATLIM BEN ANLAMADIM?
bende de aynen hiçbiri yok. inş da olmazBenim daha baslamadi. Gobekte cizgi olusuyomus, o da yok. Ama 6aydan sonra baslar artik diye dusunuyorum
bende de aynen hiçbiri yok. inş da olmaz
oncekı sayfalarda yazmıstım ama karambole gıttıçatlakları baslayan oldumu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?