sağol arkadaşım 4 gün oldu hala kesilmedi tek belirti olsun hemen kötü şeyler geliyor ah şu şeytan bir rahatlık vermiyorOlabiliyormuş canımbenim. Hatta bazen bu sızılar, ağrılar doğuma kadar bile olabiliyormuş. Her hafta bebek büyüdüğü için rahim de sürekli büyümeye çalışıyor. Korkma annesi, geçen gün benim bayağı ağrım okdu korktum. Hemen uzandım. Bir saat uyumuşum çok iyi geldi. Ağrîn varsa mümkün mertebe uzan. Sıcak tut kasıklarını çok rahatlatıyor kuzum:)
Gerekmediğini düşünüyorsa doktorun sıkıntı etme kuzum. Ama kendini takip et, şüphelendiğin belirtiler olursa doktoruna iletirsin değerlendirir durumu
Canımm çok hareketliysen hissedememiş olabilirsin. Ama biliyorsun bu haftalarda bebek hareketleri biraz tutarsız oluyor. Benimki de son günlerde çok hareketliydi ama bugün gün boyu uyudu sanırım, pek hissetmedim yani. Sıkıntı etme bebeğim:)
canım inş kaybolduğu haberını de alırsın.DR una güven kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme.selam kızlar doktordan yeni geldik ayrıntılıya girmiştim benim dr um eğer bi sorun yoksa muayene esnasında konuşmuyor bugün de konuşmadı eşim gelemedi annemle gittik annem videoya çekti 5 dk kadar eşim gelince göstercem sonuca gelince ufak bi sorun çıktı beyninde bi kist gibi bişey ama dr çoğu bebekte görülüyor 1-1.5 ay sonra kaybolur dedi normalde bundan 10 sene önce amniyosentez sıvısı alıyorduk böyle bi durumda artık gerek yok kendiliğinden kayboluyor ikili testinde de sorun yok kaybolur korkmana gerek yok dedi aslında bunu söylüyorum çünkü başka bi dr a gittiğinde seni korkutabilir dedi dr uma güveniyorum çünkü yaşadığım şehirde gebe olup da bu dr a gitmeyen yok gibi arkadaşlarımın çoğu da aynı dr da doğum yaptı ve herkesin dediği eğer ciddi bişey yok dediyse yoktur kanama alanım için de kaybolur deyip beni rahatlatmıştı dediği gibi de oldu elinden çok fazla gebe geçiyor tecrübesi ve teşhislerine güveniyorum inş dediği gibi kaybolur içimi ferah tutuyorum
AHMET KAĞAN ÇOK HOŞ TATLIMMM :)Kızlaaaaarrrr:) Oğluşumun adını Ahmet Kağan ya da Ahmet Yavuz olarak düşünüyoruz eşimle. Ahmet kesin olacak ama yanına ekleyeceğimiz isme daha tam karar verebilmiş değiliz. Çok zor oluyormuş isim vermekBu isimler nasıl sizce
çok şirinler güle güle giysin prenses.Kizima teyzesi yine ciciiler almis bakin
Canimcim bu haftalarda kalbinin hixli calismasi normal kalp normakden fazla kan pompaliyo oyuzden carpinti olur kafani takma bende oyleyim
Bugün kızıma interntte çok cici şeyler aldım :) uygun fiyatlı buldukça alacağım artık bir anda aşırı yükleme olmasın sonra kartlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?