2015 Nisan Anneleri

sağol arkadaşım 4 gün oldu hala kesilmedi tek belirti olsun hemen kötü şeyler geliyor ah şu şeytan bir rahatlık vermiyor rahatladım biraz daha Allah razı olsun

onun icin degil sabah oglene kadar hareket hali oluyorum hemde oyle bi tempo ki yemek temizlik bitio agrimda oluyo tabi ama bn hizli oluyorumki ogleden sonra kayincalide onu bunu yap demesin bn kuran okim örgümü örim die o zaman zati dinlenme vakti oluyo goz ve eller disinda cikolata cok yeme basladim haraketlensin die ama banamisin demio

Günaydın güzel anneler... günümüz güzel ve itmeli tepmeli olsun :)
Bugün bir site öğrendim ve çok hoşuma gitti açıkçası. Sizlerle de paylaşayım dedim.. eskiler ne der bilirsiniz... çocuğun yediği helal giydiği haram... e hamilelik ise bir süreç bizim için.. hele çalışanlar için sürekli kıyafet almak ayrı bir yük.. sonucta masraflar artıyor..
Bu siteyi bulduğuma sevindim gercekten ben.. çok inceleme fırsatım olmadi ama simdiden birkac şey yazdım aklima... sitenin amacı, anneler arası değiş tokuş sağlamak.. yepyeni, yeni gibi ve iyi durumda olan ikinci el ürünler satılıyor... hamilelik ve doğum sonrası için hersey var gibi geldi bana...kıyafet tercih edilmese bile araç koltukları vs de var ki o kısım daha önemli diye düşünüyorum... umarım size de faydası olur hepinize bol bol öpücükler

www.tutumluanne.com

canım inş kaybolduğu haberını de alırsın.DR una güven kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme.

AHMET KAĞAN ÇOK HOŞ TATLIMMM :)

Günaydın herkese mutlu günler,
Ben de isim konusunda erdem, mert, can, ata gibi isimler düşünürken geçen akşam eşimden poyraz, çınar, toprak, kuzey gibi öneriler geldi.Sanırım fonetiği sert bir isim istiyor.Değil karar vermek üzerinde konuşmuş bile değiliz, ki zaten son kontrolde dr. un ismini ne koyacaksınız sorusu üzerine birbirimizin gözünü yoklayıp durduk.Niyeyse biz de büyük problem oldu bu isim.İlk ismini babasının adı koymak istediğini söylemiş ben de istemediğimi söylemiştim onun üzerine de haftalarca süren derin bir sessizliğe gömülmüştük geçen akşam baktım ikinci isme de sulanıyor Neyse bu isimleri belki arkadaşlara fikir olur diye yazdım.
Kitap konusunda ben de Ayşe Öner in ve yazarını hatırlamadığım bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabının siparişini yarın vermeyi düşünüyorum.Ayrıca ninni cd si de ekleyeceğim bol bol dinleyelim ki, dünyaya geldiğinde tanıdık bir şeylerle karşılaşıp sakinleşsin yavrum...

E="eylulungulu, post: 37983242, member: 189698"]çok şirinler güle güle giysin prenses.[/QUOTE]
Sagol canim çok tesekkur ederim

Canimcim bu haftalarda kalbinin hixli calismasi normal kalp normakden fazla kan pompaliyo oyuzden carpinti olur kafani takma bende oyleyim

dün doktora gittim detaylı usg için, kalp çarpıntısını sordum, dahiliye uzmanına görün dedi, gebelikle ilgili bişey söylemedi açıkcası...

Bugün kızıma interntte çok cici şeyler aldım :) uygun fiyatlı buldukça alacağım artık bir anda aşırı yükleme olmasın sonra kartlara

ben de senin gibi düşünüyorum canım :) ilerleten zamanlarda daha fazla masraf olacak şimdiden almak mantıklı ama ben de henüz hiç bir şey alamadım, avantajım kuzenler sağolsun bir sürü zıbın tulum getirmişler beşiğini ve karyolasını da kuzenden aldık ben bir kaç parça kıyafet alacağım bir de 3 ay sonrası için zıbın filan alırım bir sürü hediye gelecek zaten çok almaya da gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…