2015 Nisan Anneleri

doğduklarında kimbilir bu mutluluğun kaç katını yaşıycazz RABBİM hepimize hayırlıca o günleri göstersin kızlar çok korkuyorum bnm eşimde çok korkuyo yaa zorla koyuyorum elini karnıma elinin ucuyla dokunuyo bastırmıyor hiç bişey olacak diye korkuyo garibim

günaydın annişler aşı yerimin 3. günü ama kolum bı yere carpmıs ezılmız gıbı agrıyor. uykum var 32. hafta gelsede evımıze dınlensek bıraz

kitap olarak, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler - Heidi E. Murkoff, Sharon Mazel okuyorum ilk hamileleik başından beri. anlatımı çok eğlenceli, esprili okurken gülüyorum, eğleniyorum tavsiye ederim çok güzel bir kitap. ayrıca doğumdan sonrası bile anlatılmış.

günaydın annişler aşı yerimin 3. günü ama kolum bı yere carpmıs ezılmız gıbı agrıyor. uykum var 32. hafta gelsede evımıze dınlensek bıraz
:) hehee ben de senin gibi istiyorum ama ao haftalarda ağırlıktan nsl dinlenicez bilemiyorum

benimde güm güm valla ... yeterki gümletsin bebişlerimiz canları sağolsunda...

SLM ARKADAŞLAR HAYIRLI GÜNLER
İLK BEBEĞİ OLACAK VE EV HANIMI OLAN ARKADAŞLARA TAVSİYEM BOL BOL DİNLENİN VAKİT BULDUKÇA
GERÇEKTEN BU GÜNLER ÇOK ARANIYOR, BEN ÇALIŞAN BİR ANNEYİM VE 2. BEBEĞİM ŞU ANDA VE RESMEN ÇIRPINIYORUM, SAOLSUN EŞİM BUNUN FARKINDA OZAMAN İNSAN SEVEREK YAPIYOR ZATEN HERŞEYİ :)
SEVDİĞİNİZ ŞEYLERİ YAPIN SİNEMAYA GİDİN EN SEVDİĞİNİZ ARKADAŞLARINIZLA VAKİT GEÇİRİN NE BİLEYİM AİLE GÜNÜ YAPIP ONLARA YEMEK HAZIRLAYIN BEN BUNLARI BİLE ÖZLEDİM GERÇEKTEN, EN BÜYÜK SEVİNCİM OĞLUMA BİR KARDEŞ VEREBİLECEĞİM İÇİN VİCDANIM RAHAT ONUNDA ÖZLEYECEĞİ BİR KARDEŞİ OLACAK ÇÜNKÜ
AMAN ÇENEM DÜŞTÜ SEVGİLERRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…