doğduklarında kimbilir bu mutluluğun kaç katını yaşıycazz RABBİM hepimize hayırlıca o günleri göstersin kızlar çok korkuyorumne guzel ben de dun aksam karnımı actım sevıyordum konusuyordum bebısle. kızımm!! dedım elımı cektım ve tamda elımın oldugu yete bır tepık attı gümledi resmen. aynısını bırdaha yaptım yıne tekmeledı. esımı cagırdım hemen, o yanımdayken de yaptı aynını okadar hosumuza gıttı esım öyle duygulandıki adamı hıc ole gormemıstım, aşk sarhosu oldu resmen tum gece kendınde değildi. dogunca kımbılır nasıl olcak kocam. kıskandım valla. sonra tekme yedıgım yerı senın gıbı yokladım sanırım ben de omuz kol gıbı bırseye dokunmus bulundum .
:) hehee ben de senin gibi istiyorum ama ao haftalarda ağırlıktan nsl dinlenicez bilemiyorumgünaydın annişler aşı yerimin 3. günü ama kolum bı yere carpmıs ezılmız gıbı agrıyor. uykum var 32. hafta gelsede evımıze dınlensek bıraz
CNM O TÜR ZONKLAMALAR AĞRILAR BENDE HİÇ GEÇMİYO İLK GEBELİĞİMDE DE ÇOK ÇEKMİŞTİM O GALİBA KARIN YAPISIYLA ALAKALI BEN ALIŞTIM ARTIK :)
canım benim de agrıyo 2 gündür sanırım bu sıralar olağan bişey ?
benimde güm güm valla ... yeterki gümletsin bebişlerimiz canları sağolsunda...gunaydın kızlar, bızım tekmelerımız epeyce sertlestı artık. :) coktandır dısardan bakınca da belli oluyordu ama bugun ıtıbarıyle, pıtpıtlar yerını güm gümlere bırakmıs bulunmakta. o vurdukca ben içimdeki gümlemeleri duyuyorum dogrusu :)
Davul da olduk sonunda yaw
:)Olaarrrrr bana uyar valla:)
Canım duyurusunu yapalım burdan buluşalım :)Yahu tum Ankaralilar bi buluşma mi ayarlasak napsak gobusler sismeden iyice
Unnado dan aldım bunlar bi kısmı :)Eki Görüntüle 1314272 Eki Görüntüle 1314272 Eki Görüntüle 1314275
ne güzel yaaa ben hiç uyuyamıorm haftanın 6 günü işe geliyorum erkendenGünaydın hamişler.iş güç olmayinca uyuyup duruyoruz bebişle:))
en azından canımız istediğinde uzanabilicez. valla su an oyle bı uyku bastırdı ki sandalyede uyuyabılırım:) hehee ben de senin gibi istiyorum ama ao haftalarda ağırlıktan nsl dinlenicez bilemiyorum
KIZLAR SUAN ERYAMANDA MISINIZ
Canım bütün durumların risk değerinin altında çıkmış. Rahat olabilirsin:) Hiçbir sıkıntı görünmüyor:) Ama doktoruna göster mutlaka en kısa zamanda:)
Teşkkürler teyzesii :) en çokta o çoraplrı giyecek tombiş bacakları ısıracağım günü düşünüyorum :)Güle güle giysin miniğin annesi çok tatlı bunlar çok da yakışır ama minicik kolları bacakları teyzesi yer onu yerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?