- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
Arkadaşlar böyle bir görüntü paylaştığım için kusura bakmayın lütfen...
Şeker yüklemesi konusunu konustuk sürekli. Bugun bir doktorun yazısını okudum. Sizinle de paylaşmak istedim.. elbette karşıt da böyle yazılar olabilir ama kendim de bir araştırmacı olarak fikir olması iyidir diye düşünüyorum...
Arkadaşlar böyle bir görüntü paylaştığım için kusura bakmayın lütfen...
Şeker yüklemesi konusunu konustuk sürekli. Bugun bir doktorun yazısını okudum. Sizinle de paylaşmak istedim.. elbette karşıt da böyle yazılar olabilir ama kendim de bir araştırmacı olarak fikir olması iyidir diye düşünüyorum...
Allah tez zamanda babana sifa versin.. Dualarim baban icin... Ben de babama cok duskunum , oyle yazinca icim tuhaf oldu canim. Hemen olumsuz dusunup cok kendini hirpalama nolur, ustuste gelmis Allah yardimcin olsun ama gececek diye dusun hep.. Iyi haberlerini bekliyoruz insallahMerhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim((
Hamişleeer bebişleriniz kaç gr oldu?bakalim kilolari biz mi aliyoruz bebisler mi
Arda bey e ve güzel teyzesine çok selam söylüyo :) bide cok seviyo :) iyi akşamlar canım ablam benimAyh goz bebegim biz de ozledik vallahi yaGiray im napiyooo
Arda bey e ve güzel teyzesine çok selam söylüyo :) bide cok seviyo :) iyi akşamlar canım ablam benim
Prensese ordugum ilk yelegi ile patigi:)Eki Görüntüle 1314414
Canimcim bu haftalarda kalbinin hixli calismasi normal kalp normakden fazla kan pompaliyo oyuzden carpinti olur kafani takma bende oyleyimçok geçmiş olsun canım sanada inşallah sorunsuz geçer hamileliğin, sana bir sıkıntı vermez , kendini çok yorma dikkat et...
ben kalple ilgili doktora gitmedim hiç bildiğim bir hastalık yok, belkide kalpte sorun var :S ama önceki haftalar böyle olmuyordum .. şu ara kalbim çok hızlı atıyo merdiven çıkarken, yemekten sonra, bazen durup dururken :S
Ayyyy yesinler onu annesiii:) Ne tatlı olur bunların içinde:) Fotoğraftaki de kızın sanırım maşallah barekallah
Evet canim ,kizim :)Tesekkur ediyo sana teyzesi:)
Cok cok sagol böyle biseyi burdan paylastigin icin. Bende doğrusu bu olduğuna inaniyorm canan karatay denen tuhaf kadin haric hic aksini duymadim. Nolur sizlerde o kadına itimat edip bebeginizin sagligini riske atmayin hanimlar o kadina bakarsak meyvenin icindeki Şeker bile zararli ki glikoz ile fruktoz farkli seyler. seker yuklmesinin gerekli ve zararsiz oldugunu bende gecen gun bilimsel bi doktorlar siteainde okudum fakat telden paylasamastim bulursam paylasicam. Bende henuz yaptirmadim ama doktorum isteyince hemen yaptircam. Hepimizin bebisleri icin hayırlısı allahtan...Arkadaşlar böyle bir görüntü paylaştığım için kusura bakmayın lütfen...
5 kilo aldım 22+5 bebiş 440 grHamişleeer bebişleriniz kaç gr oldu?bakalim kilolari biz mi aliyoruz bebisler mi
Ben de mesada oturuyodum pembe renkli anadolu lisesi var ya nermin-mehmet cekic. Onun altindaki sitedeydik. Ben de alışamadımaay sagol canim ben de sana destek olurum ne demek balim:)
Evet canım kızım:) Teşekkür ediyor sana teyzesi:)
Aaa ben de mesa dayım ki :) hatta tam mesa metro durağının orada
Cok cok sagol böyle biseyi burdan paylastigin icin. Bende doğrusu bu olduğuna inaniyorm canan karatay denen tuhaf kadin haric hic aksini duymadim. Nolur sizlerde o kadına itimat edip bebeginizin sagligini riske atmayin hanimlar o kadina bakarsak meyvenin icindeki Şeker bile zararli ki glikoz ile fruktoz farkli seyler. seker yuklmesinin gerekli ve zararsiz oldugunu bende gecen gun bilimsel bi doktorlar siteainde okudum fakat telden paylasamastim bulursam paylasicam. Bende henuz yaptirmadim ama doktorum isteyince hemen yaptircam. Hepimizin bebisleri icin hayırlısı allahtan...
Canim benim ne güzel destek oldun allahim razi olsun senden.,.sürekli tuvalete gitmeyi biliyordum da idrar kacirmayi yeni ogrendim.evlatlarimiz icin neler neler öğreneceğiz ve de yasayacagiz daha :)Yok yok CNm sen affedersinlik bir durum yapmıyorsun tatlım hepimizin oluyor bazı sorunları . Benim de aynen oluyor çünkü idrar torbamız rahim büyüdükçe sıkışıyor ve bu yüzden içinde az bile olsa kaçırma durumuna geçiyor . Sakın endişe etme normal hatta doğumdan sonra devam eder diye bende korkmuştum ama hiç olmadı ..
İkisinde birbirinden güzel isimler canim benim ahmet ismi zaten kendi basina asil ve karizmatik bir isim :) ahmet kağan sanki dile daha mi kolay geliyor nacizane fikrim :)Kızlaaaaarrrr:) Oğluşumun adını Ahmet Kağan ya da Ahmet Yavuz olarak düşünüyoruz eşimle. Ahmet kesin olacak ama yanına ekleyeceğimiz isme daha tam karar verebilmiş değiliz. Çok zor oluyormuş isim vermekBu isimler nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?