2015 Nisan Anneleri

Canim bunu ben de arastirmalarim sonucu bulup okudum ve kesinlikle seker yuklemesi yaptiricam.

Canımmm paylaşmakla çok iyi ettin bence. Birçok insan diyabetik belirtiler gösterdiği halde Canan Karatay bunu dedi, falanca şunu dedi diye yaptırmıyor. Oysa fark edilmeyen gebelik şekeri bebekte çok daha büyük anomalilere sebep oluyor. Hem kendi ailemde hem eşimin ailesinde şeker öyküsü var. Bu yüzden doktorum gerekli görürse şeker yüklemesini mutlaka yaptıracağım. Çünkü fark edilmeyen şekerin bebeğime uzun vadede verecegi zararı göze alamam.

Son söz olarak bu benim kararımdır. Yaptırmak istemeyene ille de yaptır demiyorum, yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle... Sevgiyle:)

Merhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim ((
Allah tez zamanda babana sifa versin.. Dualarim baban icin... Ben de babama cok duskunum , oyle yazinca icim tuhaf oldu canim. Hemen olumsuz dusunup cok kendini hirpalama nolur, ustuste gelmis Allah yardimcin olsun ama gececek diye dusun hep.. Iyi haberlerini bekliyoruz insallah

Canimcim bu haftalarda kalbinin hixli calismasi normal kalp normakden fazla kan pompaliyo oyuzden carpinti olur kafani takma bende oyleyim

Cok cok sagol böyle biseyi burdan paylastigin icin. Bende doğrusu bu olduğuna inaniyorm canan karatay denen tuhaf kadin haric hic aksini duymadim. Nolur sizlerde o kadına itimat edip bebeginizin sagligini riske atmayin hanimlar o kadina bakarsak meyvenin icindeki Şeker bile zararli ki glikoz ile fruktoz farkli seyler. seker yuklmesinin gerekli ve zararsiz oldugunu bende gecen gun bilimsel bi doktorlar siteainde okudum fakat telden paylasamastim bulursam paylasicam. Bende henuz yaptirmadim ama doktorum isteyince hemen yaptircam. Hepimizin bebisleri icin hayırlısı allahtan...

Kesinlikle katılıyorum canım sana. Doktorum gerek görürse ben de yaptıracağım. Bebişler için bunu yapıp önlem almak zorundayız...

Kızlaaaaarrrr:) Oğluşumun adını Ahmet Kağan ya da Ahmet Yavuz olarak düşünüyoruz eşimle. Ahmet kesin olacak ama yanına ekleyeceğimiz isme daha tam karar verebilmiş değiliz. Çok zor oluyormuş isim vermek Bu isimler nasıl sizce

Canim benim ne güzel destek oldun allahim razi olsun senden.,.sürekli tuvalete gitmeyi biliyordum da idrar kacirmayi yeni ogrendim.evlatlarimiz icin neler neler öğreneceğiz ve de yasayacagiz daha :)

İkisinde birbirinden güzel isimler canim benim ahmet ismi zaten kendi basina asil ve karizmatik bir isim :) ahmet kağan sanki dile daha mi kolay geliyor nacizane fikrim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…