2015 Nisan Anneleri

İkisinde birbirinden güzel isimler canim benim ahmet ismi zaten kendi basina asil ve karizmatik bir isim :) ahmet kağan sanki dile daha mi kolay geliyor nacizane fikrim :)

Canımmm teşekkür ederim fikir verdiğin için:) Ahmet eşimin babasının ismi. Ben de çok severim bu ismi. Kağan da çok hoşuna gidiyor. Ve haklısın Ahmet Yavuz biraz sert geliyor söyleniş olarak. Ama Ahmet Kağan hem akıcı hem de kulağa hoş geliyor. Tekrar teşekkür ederim balımmm:)

Rica ederim canimcimm ne yaptim ki gerçekten guzel tercih şimdiden yakisti ogluşuna :) Rabbim kucagina alip kulagina seslenmeyide nasip etsin inşallah darisida bizim basimiza bizde hayirli güzel bir isim buluruz :)

ben de ayni durumdayim, ilk gebeligimde de oldu, dogumdan sonra da uzun sure devam etti. (hapsurma, oksurme, ziplama gibi hareketlerde)
fizyoterapist mutlaka kegel egzersizleri yapmami soyledi.
10 kez hizli
10 kez yavas
gunde 3 defa/ yaparsan etkisini gorursun ihmal etme.

su seker isi beni korkutuyordu simdi daha da korktum.
malum yasadigim yerde yapmiyorlar yukleme gerekmedikce, talep ettim ama turkiye risk grubuna girmediginden kabul etmediler.
insallah boyle bir durumum yoktur.

hanimlar benim bebegim 2 gundur tepiklemio sanki bana mi oyle gelio anlamadim ya

Rica ederim canimcimm ne yaptim ki gerçekten guzel tercih şimdiden yakisti ogluşuna :) Rabbim kucagina alip kulagina seslenmeyide nasip etsin inşallah darisida bizim basimiza bizde hayirli güzel bir isim buluruz :)

Teşekkür ederiz güzel teyzoşumuz:) Daha ne yapacaksın ne güzel fikir verdin bizeee:) Allah hepimize onları kucağımıza alıp bağrımıza bastığımız günleri de göstersin inşallah:):)

Hamişleeer bebişleriniz kaç gr oldu?bakalim kilolari biz mi aliyoruz bebisler mi
ben 8 kilo aldim bebegim en b son 19 hafta 4 gundu 391 gr kilosu boyu 17.5 du simdi 20 hafta 6 gundeyiz persembe zehnep kamil kontrol olacaz bakalim ne olacak

malum yasadigim yerde yapmiyorlar yukleme gerekmedikce, talep ettim ama turkiye risk grubuna girmediginden kabul etmediler.
CNm idrarında protein veya şeker çıkmadıysa hiç korkma , birde tansiyon yüksek değilse sorun yoktur . Bunlar belirtilerden bir kaçı bu yüzden yapmamışlardır .. Benim şuan yemekten bir saat sonra şeker ölçümlerim felaket nerde ise artık otla besleniyorum şekerim çıkmasın diye büyük ihtimal Banada insülin takviyesi verirler iki hafta sonra yine randevüm var .. Çok zor inş kimsede gebelik şekeri çıkmaz .

Ahmet ismi gerçekten çok güzel yakışır delikanlıya .. Kaan ve Yavuz isimleride çok hoş ama Kaan ismi biraz daha uyumlu geldi bana tatlım .

Gerekmediğini düşünüyorsa doktorun sıkıntı etme kuzum. Ama kendini takip et, şüphelendiğin belirtiler olursa doktoruna iletirsin değerlendirir durumu

hanimlar benim bebegim 2 gundur tepiklemio sanki bana mi oyle gelio anlamadim ya

Canımm çok hareketliysen hissedememiş olabilirsin. Ama biliyorsun bu haftalarda bebek hareketleri biraz tutarsız oluyor. Benimki de son günlerde çok hareketliydi ama bugün gün boyu uyudu sanırım, pek hissetmedim yani. Sıkıntı etme bebeğim:)

Ben gebelik şekeri hastasıyım ve erken öğrendiğim için çok şanslıyım . Çünkü böylelikle şekerimi kontrol altına alma şansım oluyor . Burda başından beri risk altında olan annelerin yaptırmalarının iyi olacağını savundun çünkü işin içinde biri olarak bunun herkes tarafından bilinmesini istedim . Şimdi bu okuduklarım inş herkese fikir olur ve kararları o yönde olur . Inanın şuan kan şekerimi her yemekten sonra ölçüyorum ve sandığımız gibi şekerli yiyecek ile yüksek çıkmıyor . Keza şeker adını hiç birşey yiyip içmiyor .Bazen şeker ihtiva etmeyen şeyler dahi yediğimde bile yüksek çıktığı oluyor ki Buda ancak ölçme ile kesin sonuça ulaşıyor . Demem o ki ben diyet yaparım gerek yok diye düşünüyorsanız bu konuda yanılgaya düşebilirsiniz .. Bu yüzden kontrol altında tedavi şart .öncelik bilinmesi şartı ile .

Allah kolaylik versin canim yaa ne kadar zor

sagol canim. insallah yoktur birsey zaten melegimin dedigi gibi pek tansiyon sorunum yok.
i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…