- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
İkisinde birbirinden güzel isimler canim benim ahmet ismi zaten kendi basina asil ve karizmatik bir isim :) ahmet kağan sanki dile daha mi kolay geliyor nacizane fikrim :)
Rica ederim canimcimm ne yaptim ki gerçekten guzel tercih şimdiden yakisti ogluşuna :) Rabbim kucagina alip kulagina seslenmeyide nasip etsin inşallah darisida bizim basimiza bizde hayirli güzel bir isim buluruz :)Canımmm teşekkür ederim fikir verdiğin için:) Ahmet eşimin babasının ismi. Ben de çok severim bu ismi. Kağan da çok hoşuna gidiyor. Ve haklısın Ahmet Yavuz biraz sert geliyor söyleniş olarak. Ama Ahmet Kağan hem akıcı hem de kulağa hoş geliyor. Tekrar teşekkür ederim balımmm:)
ben de ayni durumdayim, ilk gebeligimde de oldu, dogumdan sonra da uzun sure devam etti. (hapsurma, oksurme, ziplama gibi hareketlerde)Kizlar birşey sormak istiyorum şimdiden çok çok afedersiniz kusura bakmayin sorum için. Grip oldum 4 5 gündür hapsurdugumda afedersiniz idrar kaciriyorum birkaç damla ilk defa basima geliyor halbuki yaslaninca olur diye biliyordum birde rahimde açılma mi var ki allah korusun
Rica ederim canimcimm ne yaptim ki gerçekten guzel tercih şimdiden yakisti ogluşuna :) Rabbim kucagina alip kulagina seslenmeyide nasip etsin inşallah darisida bizim basimiza bizde hayirli güzel bir isim buluruz :)
ben 8 kilo aldim bebegim en b son 19 hafta 4 gundu 391 gr kilosu boyu 17.5 du simdi 20 hafta 6 gundeyiz persembe zehnep kamil kontrol olacaz bakalim ne olacakHamişleeer bebişleriniz kaç gr oldu?bakalim kilolari biz mi aliyoruz bebisler mi
CNm idrarında protein veya şeker çıkmadıysa hiç korkma , birde tansiyon yüksek değilse sorun yoktur . Bunlar belirtilerden bir kaçı bu yüzden yapmamışlardır .. Benim şuan yemekten bir saat sonra şeker ölçümlerim felaket nerde ise artık otla besleniyorum şekerim çıkmasın diye büyük ihtimal Banada insülin takviyesi verirler iki hafta sonra yine randevüm var .. Çok zor inş kimsede gebelik şekeri çıkmaz .su seker isi beni korkutuyordu simdi daha da korktum.
malum yasadigim yerde yapmiyorlar yukleme gerekmedikce, talep ettim ama turkiye risk grubuna girmediginden kabul etmediler.
insallah boyle bir durumum yoktur.
Ahmet ismi gerçekten çok güzel yakışır delikanlıya .. Kaan ve Yavuz isimleride çok hoş ama Kaan ismi biraz daha uyumlu geldi bana tatlım .Kızlaaaaarrrr:) Oğluşumun adını Ahmet Kağan ya da Ahmet Yavuz olarak düşünüyoruz eşimle. Ahmet kesin olacak ama yanına ekleyeceğimiz isme daha tam karar verebilmiş değiliz. Çok zor oluyormuş isim vermekBu isimler nasıl sizce
Çok güzel maşallah eline koluna sağlık .. Ablamızda çok tatlı maşallah ..Prensese ordugum ilk yelegi ile patigi:)Eki Görüntüle 1314414
su seker isi beni korkutuyordu simdi daha da korktum.
malum yasadigim yerde yapmiyorlar yukleme gerekmedikce, talep ettim ama turkiye risk grubuna girmediginden kabul etmediler.
insallah boyle bir durumum yoktur.
hanimlar benim bebegim 2 gundur tepiklemio sanki bana mi oyle gelio anlamadim ya
Ay maşallah canım.
5 kilo aldım 22+5 bebiş 440 gr
Ahmet ismi gerçekten çok güzel yakışır delikanlıya .. Kaan ve Yavuz isimleride çok hoş ama Kaan ismi biraz daha uyumlu geldi bana tatlım .
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ablamız da çok tatlı allah bağışlasın..Prensese ordugum ilk yelegi ile patigi:)Eki Görüntüle 1314414
Ben gebelik şekeri hastasıyım ve erken öğrendiğim için çok şanslıyım . Çünkü böylelikle şekerimi kontrol altına alma şansım oluyor . Burda başından beri risk altında olan annelerin yaptırmalarının iyi olacağını savundun çünkü işin içinde biri olarak bunun herkes tarafından bilinmesini istedim . Şimdi bu okuduklarım inş herkese fikir olur ve kararları o yönde olur . Inanın şuan kan şekerimi her yemekten sonra ölçüyorum ve sandığımız gibi şekerli yiyecek ile yüksek çıkmıyor . Keza şeker adını hiç birşey yiyip içmiyor .Bazen şeker ihtiva etmeyen şeyler dahi yediğimde bile yüksek çıktığı oluyor ki Buda ancak ölçme ile kesin sonuça ulaşıyor . Demem o ki ben diyet yaparım gerek yok diye düşünüyorsanız bu konuda yanılgaya düşebilirsiniz .. Bu yüzden kontrol altında tedavi şart .öncelik bilinmesi şartı ile .Arkadaşlar böyle bir görüntü paylaştığım için kusura bakmayın lütfen...
Şeker yüklemesi konusunu konustuk sürekli. Bugun bir doktorun yazısını okudum. Sizinle de paylaşmak istedim.. elbette karşıt da böyle yazılar olabilir ama kendim de bir araştırmacı olarak fikir olması iyidir diye düşünüyorum...
Allah kolaylik versin canim yaa ne kadar zorCNm idrarında protein veya şeker çıkmadıysa hiç korkma , birde tansiyon yüksek değilse sorun yoktur . Bunlar belirtilerden bir kaçı bu yüzden yapmamışlardır .. Benim şuan yemekten bir saat sonra şeker ölçümlerim felaket nerde ise artık otla besleniyorum şekerim çıkmasın diye büyük ihtimal Banada insülin takviyesi verirler iki hafta sonra yine randevüm var .. Çok zor inş kimsede gebelik şekeri çıkmaz .
iGerekmediğini düşünüyorsa doktorun sıkıntı etme kuzum. Ama kendini takip et, şüphelendiğin belirtiler olursa doktoruna iletirsin değerlendirir durumu
Canımm çok hareketliysen hissedememiş olabilirsin. Ama biliyorsun bu haftalarda bebek hareketleri biraz tutarsız oluyor. Benimki de son günlerde çok hareketliydi ama bugün gün boyu uyudu sanırım, pek hissetmedim yani. Sıkıntı etme bebeğim:)
sagol canim. insallah yoktur birsey zaten melegimin dedigi gibi pek tansiyon sorunum yok.
i
amin canim :)İnşallah bitanem:) Allah sağlık versin bize de bebişlere de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?