5 kilo aldım 22+5 bebiş 440 gr[/QUOT
dün detaylı usg ye girdim 20+1. haftadayım bebeğim 258 gr dı. yorumlara bakıyorum da benim bebeğim çok u zayıf .. doktor normal dedi ama endişelendim. acaba beslenemiyor muyum yaa... iştahımda çok iyi 6 kilo aldım ama bebeğim kilo almıyo mu.. ne yesem de direk bebeğe yarasa???
3 kilo aldım 20. Hafta 270 gr 22 cm boy
Kizlaarrr yilbasinda napıcaz yaa biz esimle ailelerden ayri sehirdeyiz. Yakin aslinda gidebiliriz ama gecen yilbasindada hamileydim grip oldum ve bikac gun sonra düşük yaptim o yuzden tekrar cesaretim yok. Hamileligim cok yeniydi ve belki alakasi yoktu ama kotu hatira kaldi iste. Evde tek basimiza olsak kendimizi oksuz hissedicez uzulucez ve diger gecelerden bi farkı olmicak. Eminim bizim gibi olanlar vardir faha once neler yaptilar? Planlariniz neler bebislerle guzel ve ozel bi yilbasi gecirmek adina ne yapabiliriz fikirleri olan paylasabilirmi?
Ancak yilbasi gavur icadi tarzi yorum yapacaklar varsa simdiden cevap yazmamasini tercih ederim cunku su ortamda polemiğe girmek istemem kimseyle. Sdc ozel bi gece olmasi yeni umutlar yeni dilekler icin bi vesile... gelsin yeni yil ve tatli bebislerimizz...
bende bugün baktım canım internetten butik bebede vardı ama tereddütte kaldım baskıları nasıl diyeArkadaşlar bu internette hemen hemen bütün sitelerde satılıyor Disney'in kıyafetlerinden alan oldu mu? Çok ama çok sevimliler de penyesi boyası falan nasıl inceleme fırsatı olan oldu mu acaba?
KIZLAR SUAN ERYAMANDA MISINIZBen de mesada oturuyodum pembe renkli anadolu lisesi var ya nermin-mehmet cekic. Onun altindaki sitedeydik. Ben de alışamadımaay sagol canim ben de sana destek olurum ne demek balim:)
KIZLARR GÜN GECE UYKU ARASINDA ELİMİ KARNIMA GÖTÜRDÜĞÜMDE BİR SERTLİK HİSSETTİM VE İYİCE BASTIRDIĞIMDA BEBEĞİMİN KAFASINI HİSSETTİM
CNM O TÜR ZONKLAMALAR AĞRILAR BENDE HİÇ GEÇMİYO İLK GEBELİĞİMDE DE ÇOK ÇEKMİŞTİM O GALİBA KARIN YAPISIYLA ALAKALI BEN ALIŞTIM ARTIK :)kızlar sağ kasığım zonk zonk ağrıyo sabahtan beri ya geçmedi endişeleniyorum :S
kızlar sağ kasığım zonk zonk ağrıyo sabahtan beri ya geçmedi endişeleniyorum :S
baskılı falan almayın bence düz renkler tercih edin baskılar deriden geçip kanserojen madde salabiliyomuş öyle okumuştum bi yerdebende bugün baktım canım internetten butik bebede vardı ama tereddütte kaldım baskıları nasıl diye
merak etme cnm bende de oluyo hatta hafta sonu hem kasıklarım hem karnımın içi çok ağrıdı sanırım genişlemeden kaynaklıcanım benim de agrıyo 2 gündür sanırım bu sıralar olağan bişey ?
KIZLARR GÜN GECE UYKU ARASINDA ELİMİ KARNIMA GÖTÜRDÜĞÜMDE BİR SERTLİK HİSSETTİM VE İYİCE BASTIRDIĞIMDA BEBEĞİMİN KAFASINI HİSSETTİM
Baskı şeklinde değil de dokuma şeklinde olanlar da var sanırım.Ama işte dokunarak ayırt etmek gerek.baskılı falan almayın bence düz renkler tercih edin baskılar deriden geçip kanserojen madde salabiliyomuş öyle okumuştum bi yerde
merak etme cnm bende de oluyo hatta hafta sonu hem kasıklarım hem karnımın içi çok ağrıdı sanırım genişlemeden kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?