2015 Nisan Anneleri

3 kilo aldım 20. Hafta 270 gr 22 cm boy

bende 20+1 deyim bebeğim 250 gr civarındaydı dün detaylı usg ye girdim. az önce 22. hfatadaki arkadaşın ebebğinin kilosuyla kendimkini kıyasladım yanlışlıkla üzüldüm baya.. şimdi fark ettim ki haftalarımız çok farklıymış... allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin.

biz önce abanta gidelim dedik ama sonra amaan para harcamayalım doğum öncesine döndük :) şimdi de en mantıklısı kuzenlerle bir araya gelip -zaten hepsi evli çocuklu- birimizin evinde toplanalım bişiler yer, tombala oynayalım dedik heralde öyle yapacağız.

Arkadaşlar bu internette hemen hemen bütün sitelerde satılıyor Disney'in kıyafetlerinden alan oldu mu? Çok ama çok sevimliler de penyesi boyası falan nasıl inceleme fırsatı olan oldu mu acaba?

Arkadaşlar bu internette hemen hemen bütün sitelerde satılıyor Disney'in kıyafetlerinden alan oldu mu? Çok ama çok sevimliler de penyesi boyası falan nasıl inceleme fırsatı olan oldu mu acaba?
bende bugün baktım canım internetten butik bebede vardı ama tereddütte kaldım baskıları nasıl diye

gunaydın kızlar, bızım tekmelerımız epeyce sertlestı artık. :) coktandır dısardan bakınca da belli oluyordu ama bugun ıtıbarıyle, pıtpıtlar yerını güm gümlere bırakmıs bulunmakta. o vurdukca ben içimdeki gümlemeleri duyuyorum dogrusu :)
Davul da olduk sonunda yaw

kızlar sağ kasığım zonk zonk ağrıyo sabahtan beri ya geçmedi endişeleniyorum :S
CNM O TÜR ZONKLAMALAR AĞRILAR BENDE HİÇ GEÇMİYO İLK GEBELİĞİMDE DE ÇOK ÇEKMİŞTİM O GALİBA KARIN YAPISIYLA ALAKALI BEN ALIŞTIM ARTIK :)

KIZLARR GÜN GECE UYKU ARASINDA ELİMİ KARNIMA GÖTÜRDÜĞÜMDE BİR SERTLİK HİSSETTİM VE İYİCE BASTIRDIĞIMDA BEBEĞİMİN KAFASINI HİSSETTİM
ne guzel ben de dun aksam karnımı actım sevıyordum konusuyordum bebısle. kızımm!! dedım elımı cektım ve tamda elımın oldugu yete bır tepık attı gümledi resmen. aynısını bırdaha yaptım yıne tekmeledı. esımı cagırdım hemen, o yanımdayken de yaptı aynını okadar hosumuza gıttı esım öyle duygulandıki adamı hıc ole gormemıstım, aşk sarhosu oldu resmen tum gece kendınde değildi. dogunca kımbılır nasıl olcak kocam. kıskandım valla. sonra tekme yedıgım yerı senın gıbı yokladım sanırım ben de omuz kol gıbı bırseye dokunmus bulundum.

arzumm06 dedi:
Merhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim

Canım başınız sağolsun.Babana ALLAH acil şifalar versin cnm kötü düşünme Allah Basımızdan eksik etmesin onları

baskılı falan almayın bence düz renkler tercih edin baskılar deriden geçip kanserojen madde salabiliyomuş öyle okumuştum bi yerde
Baskı şeklinde değil de dokuma şeklinde olanlar da var sanırım.Ama işte dokunarak ayırt etmek gerek.

merak etme cnm bende de oluyo hatta hafta sonu hem kasıklarım hem karnımın içi çok ağrıdı sanırım genişlemeden kaynaklı

Artık canım yandığında ağrısın hiç problem değil bebeğim iyi olsun büyüsünde varsın canım yansın diyorum.. sanırım annelik duyguları giderek artıyo :) ve artık herkes devamlı yüzümde bir gülümsemenin oldugunu söylüyo mutluyum halimden hem de çooook :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…