2015 Nisan Anneleri

Ben de Ankara'dayim canım :) hira2537 ye yakınım Birlikteyim ben de..

Su an agliyo olabilirimne tatli soyluyo kucuk minnos.yerim onun agzini burnunu... cok sagol paylasimin icin
Ne demek canım rica ederim.Ben o kadar çok ninni dinledim ki; temizlik yaparken, otururken falan ağzımda hep bunlar var. Bi de dinlerken böyle dünyanın en şapşal gülümsemesiyle ağzım kulaklarımda geziniyorum

Bende bu durumdayım her

gün sabah 7 20 kalkış şöyle saat 10lara kadar uyusammm nasıl zor geliyor ..

bende çalışıyorum her sabah 7 de işe hazırlanmak için kalkıyorum ancak, zaten gece birkaç kere uyanıyorum sabaha karşı 4-5 gibi ... sonra uyuyamıyorum ..

Reactions: nix
Bizim ayrıntı taaaa 18 inde hadi bakalım gidindengüzel haberlerle gelin. Bizede göster tontonların 3 boyutlu halini :)
İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz sağsalim olduklarının haberini alrıız burda da paylaşırız. Haftaya burdan paylaşırım inş minnoşun resmini :)

Ben minisimi gormeyeli bir ayi gecti nerdeyse.bende 4 unde ayrintiliya gidicem.hic bu kadar uzun sure gormedigim olmamisti.ama hareketleri beni teselli ediyor minisim iyi diyorum anasinin ponponu
Evet şükür hissetmeye başladıkta içimiz rahat ediyor artık nasıl iyi mi diye daha az düşünüyoruz. Bende özellikle haftasonuna aldım ayrıntılıyı eşim de gelmek istiyor rahat izin alsın diye onu düşündük ama ben merak ediyorum tabi yoksa haftaiçi hemen giderdim

bnmde ayrıntılım 6 aralıkta o zamana kdr 2.5 hafta gecmıs olucak tam rekor. ama artık hareketlerı hıssedebıldıgım ıcın dr a gıtmek ıcın sabırsızlanmıyorum. coookkk şükürrrr
Bende 6 aralık randevu aldım eşimde gelsin diye o da çok istiyor görmeyi haklı olarak ama bakalım nasıl dayanıcam ben Hareket ettiklerinde gerçekten insanın içi rahatlıyor iyi olduklarını anlıyoruz çokşükür

Reactions: nix
benimkinin haftasonuda nöbetleri olyo gülüm artık sansa diye aldım insallah izin alabilir yada nöbeti olmaz...yoksa tek gidicem hiç tek gitmek istemiyorum

benimkinin haftasonuda nöbetleri olyo gülüm artık sansa diye aldım insallah izin alabilir yada nöbeti olmaz...yoksa tek gidicem hiç tek gitmek istemiyorum
Bende bende tek gitmek istemiyorum eşimde merak ediyor zaten beraber gidicez inş bi aksilik çıkmazsa. Eşinin nöbeti olmaz umarım sizde beraber gidersiniz o da görmüş olur kuzusunu o anların mutluluğunu beraber yaşarsınız kuzum

merhaba arkadaşlar, bizimde miniğimiz sonunda gösterdi cinsiyetini OĞLUŞUMUZ olacak :)
Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Âmin ..
Hayirlı olsun inş , oğluş haberi almaktan her yer pipican oldu yaw .. Ben belki kız ile bozarım bu gidişi ehuehuehue

ayyy çalışan anne olmak ne kadar da zor değil mi.Benimde ikinci geliyor rabbim yardımıcımız olsun.
bizde ikinciler doğmadan yapabildiklerimizi yapalım elimizden geldiğince.

Her Perşembe akşamı oğluşumuzla gezmeğe gidiyoruz 4 haftadır falan doğuma kadar böyle olacak
haftasonu 2 gün spor u var oraya götürüyoruz zaten, bugün arkadaşlarla tatlı yemeğe gittim
Vaktim yok demiyorum artık yoksa o vakit hiç olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…