2015 Nisan Anneleri

Hayirli ve saglikli gunler kizlar bugun 19 hafta olduk kuzum daha hareketlenmedi bu aralar cok uzgunum etkileniyor gakiba

Haftaya benim 2. Asim olcak su asi isi beni korkutmuyo birincisi fazla agri sizili olmadi allahtan ondan rahatimm :) Bebisimi cok ozledim su onumzdeki haftada gecsede seker yuklemesine gitsemde gorsemmm

sağol arkadaşım 4 gün oldu hala kesilmedi tek belirti olsun hemen kötü şeyler geliyor ah şu şeytan bir rahatlık vermiyor rahatladım biraz daha Allah razı olsun

Ne yaptım ki kuzum aallah senden de razı olsun:) Ben de korktuğum için çok iyi anlıyorum seni. Teyzem ebe, onunla konuştum bu konuyu, sana söylediklerimi söyledi, rahatladım. Sen de korkma, Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacağız inşallah kuzularımıza:)

Hıımm o zaman uyuyordur bu aralar ya da pozisyon değiştirip arkaya doğru tekmeliyordur. Doktora sorduğumda bu yüzden bazen hissetmiyor olabilirsin demişti. Sağlıkla kal inşallah, Allah kolaylık versin işlerde

Hayirli ve saglikli gunler kizlar bugun 19 hafta olduk kuzum daha hareketlenmedi bu aralar cok uzgunum etkileniyor gakiba

üzülme canım 1-2 hafta içinde hissedersin inşallah sende.. ilk gebeliğinse hissetmeyebilirmişsin.. birde bebeğin uykucuysa çok hareket etmiyordur...

AHMET KAĞAN ÇOK HOŞ TATLIMMM :)

Teşekkür ederiz güzel teyzoşumuuuuzzzzzzz:):) Bana da Ahmet Kağan hoş geliyor. Diğeri daha sert:)

Bu babalar niye böyle:) Bizimki de birinci ad olarak Ahmet verecek, babasının ismi. Ben de çok severim Ahmet ismini. İkinciyi de bıraksam kendi seçtiği bir ismi koyacaktı. Ama izin vermedim. İkimiz beğenelim dedim. Şimdilik Ahmet Kağan olacak gibi görünüyor sonradan değişmezse eğer:)

Bize istedikleri kadar tekme atabilirlerrr her şey serbest onlaraaaaa:)

ayyy çalışan anne olmak ne kadar da zor değil mi.Benimde ikinci geliyor rabbim yardımıcımız olsun.
bizde ikinciler doğmadan yapabildiklerimizi yapalım elimizden geldiğince.

Bizim ayrıntı taaaa 18 inde hadi bakalım gidindengüzel haberlerle gelin. Bizede göster tontonların 3 boyutlu halini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…