sağol arkadaşım 4 gün oldu hala kesilmedi tek belirti olsun hemen kötü şeyler geliyor ah şu şeytan bir rahatlık vermiyorrahatladım biraz daha Allah razı olsun
onun icin degil sabah oglene kadar hareket hali oluyorum hemde oyle bi tempo ki yemek temizlik bitio agrimda oluyo tabi ama bn hizli oluyorumki ogleden sonra kayincalide onu bunu yap demesin bn kuran okim örgümü örim die o zaman zati dinlenme vakti oluyo goz ve eller disinda cikolata cok yeme basladim haraketlensin die ama banamisin demio
Hayirli ve saglikli gunler kizlar bugun 19 hafta olduk kuzum daha hareketlenmedi bu aralar cok uzgunum etkileniyor gakiba
Kizima teyzesi yine ciciiler almis bakin
AHMET KAĞAN ÇOK HOŞ TATLIMMM :)
Günaydın herkese mutlu günler,
Ben de isim konusunda erdem, mert, can, ata gibi isimler düşünürken geçen akşam eşimden poyraz, çınar, toprak, kuzey gibi öneriler geldi.Sanırım fonetiği sert bir isim istiyor.Değil karar vermek üzerinde konuşmuş bile değiliz, ki zaten son kontrolde dr. un ismini ne koyacaksınız sorusu üzerine birbirimizin gözünü yoklayıp durduk.Niyeyse biz de büyük problem oldu bu isim.İlk ismini babasının adı koymak istediğini söylemiş ben de istemediğimi söylemiştim onun üzerine de haftalarca süren derin bir sessizliğe gömülmüştükgeçen akşam baktım ikinci isme de sulanıyor Neyse bu isimleri belki arkadaşlara fikir olur diye yazdım.
Kitap konusunda ben de Ayşe Öner in ve yazarını hatırlamadığım bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabının siparişini yarın vermeyi düşünüyorum.Ayrıca ninni cd si de ekleyeceğim bol bol dinleyelim ki, dünyaya geldiğinde tanıdık bir şeylerle karşılaşıp sakinleşsin yavrum...
gunaydın kızlar, bızım tekmelerımız epeyce sertlestı artık. :) coktandır dısardan bakınca da belli oluyordu ama bugun ıtıbarıyle, pıtpıtlar yerını güm gümlere bırakmıs bulunmakta. o vurdukca ben içimdeki gümlemeleri duyuyorum dogrusu :)
Davul da olduk sonunda yaw
BANA DA UYAR :)
:)
Su an agliyo olabilirimİnternette dolaşırken bunu buldum çok sevimliydi paylaşmak istedim .Umarım site açısından link atmamın bi sakıncası yoktur
Siz buluşun abloşum ben kıskanmam zatenYahu tum Ankaralilar bi buluşma mi ayarlasak napsak gobusler sismeden iyice
Teyzoşundan da kocaman öpücükler götür benim yakışıklı paşama ablacım :)2 araligi bekleyemiyorum. Ogleden sonra mis kokulumu gormeye gidicem
SLM ARKADAŞLAR HAYIRLI GÜNLER
İLK BEBEĞİ OLACAK VE EV HANIMI OLAN ARKADAŞLARA TAVSİYEM BOL BOL DİNLENİN VAKİT BULDUKÇA
GERÇEKTEN BU GÜNLER ÇOK ARANIYOR, BEN ÇALIŞAN BİR ANNEYİM VE 2. BEBEĞİM ŞU ANDA VE RESMEN ÇIRPINIYORUM, SAOLSUN EŞİM BUNUN FARKINDA OZAMAN İNSAN SEVEREK YAPIYOR ZATEN HERŞEYİ :)
SEVDİĞİNİZ ŞEYLERİ YAPIN SİNEMAYA GİDİN EN SEVDİĞİNİZ ARKADAŞLARINIZLA VAKİT GEÇİRİN NE BİLEYİM AİLE GÜNÜ YAPIP ONLARA YEMEK HAZIRLAYIN BEN BUNLARI BİLE ÖZLEDİM GERÇEKTEN, EN BÜYÜK SEVİNCİM OĞLUMA BİR KARDEŞ VEREBİLECEĞİM İÇİN VİCDANIM RAHAT ONUNDA ÖZLEYECEĞİ BİR KARDEŞİ OLACAK ÇÜNKÜ
AMAN ÇENEM DÜŞTÜSEVGİLERRRR
Bizim ayrıntı taaaa 18 inde hadi bakalım gidindengüzel haberlerle gelin. Bizede göster tontonların 3 boyutlu halini :)Anneler nasılsınız herkes iyidir umarım herşey yolundadır:) Haftaya ayrıntılımız var ama ben çok merak ediyorum ponponumu ultrasondada bişey anladım kocaman olmuş sadece kafasını tanıyabildimHemen zaman geçsinde göreyim minnoşumu
gözün aydın edaist.Bir pipili daha geldi aramıza.merhaba arkadaşlar, bizimde miniğimiz sonunda gösterdi cinsiyetini OĞLUŞUMUZ olacak :)
Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Siz buluşun abloşum ben kıskanmam zaten
Teyzoşundan da kocaman öpücükler götür benim yakışıklı paşama ablacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?