2015 Nisan Anneleri

muhasebeci arkadaş varmı burda yada bilen ;
dogum ıznı sonrası işyeri beni çıkarırsa işsizlik maaşı alabilirmiyim? (yani anlaşmalı onlar cıkarmıs gıbı cıkıcam) .

ne güzel yaaa ben hiç uyuyamıorm haftanın 6 günü işe geliyorum erkenden
Tatlım ben evde yim çalışmıyorum ama oğlum için her gün 5-6 gibi kalkıyorum gecede bir kaç kez uyanır sırtını sıvazlatıp uyutuyorum .. Bunu söylememin sebebi artık alışıcaz herşeye minikler geliyor bize daha talim çok yaptırırlar ..diğer tarafta da Şu var onlara sarılıp uyumanın yeri çok başka oğluma sarılıp uyumak kadar güzel birşey yok öylede hazları var . Rabbim dertlerini göstermesin inş Rabbim bize dayanma Güçü verir ..

Seni çok iyi anlıyorum benimde bir oğlum var 2.5 yaşlarında ve ne yaparsam yapayım oğlumuda düşünerek yapıyorum . Bizde perş veya cuma gezmeye gidiyoruz . Hafta sonu full dışardayız . Burda gördüğümüz kimse yok gibi bu yüzden onu mutlu etmenin yollarını bulma çabasındayım .. Kafanın bir bölümü hep çoçukta oluyor bu yüzden eskisi gibi sosyal etkinlik yapılsa bile birşey anlamıyorsun ..

kızlar günde bir normal sürahi su içebiliyorum. siz ne kadar su içiyorsunuz?

birde ben iyi beslenemiyorum gibi geliyor.. siz bir günde neler yiyorsunuz. yani ben öyle haftada 2 gün balık 2 gün et 2 gün beyaz et falan yiyemiyorum..
hergün sabah süt ve yumurta yiyorum. öğlen -işyerindeki yemekler hiç güzel değil- sadece bir çorba içebiliyorum. akşam annemin yemeklerini yiyorum. Gün içerisinde de 3 mandalina, 1 portakal, 1 muz, 1 elma ve 2-3 adet ceviz .. o kadar...
siz neler yiyorsunuz ya da ne yemeliyiz bu dönemde???

cnmm bizimde ayrıntılı randevumuz 6 Aralık'ta bende gün sayıyorum sabırsızlanıyorummm

Hehehe merak etme yakında zurna bile yaparlar bizi . Daha hıçkırıkları olucak

muhasebeci arkadaş varmı burda yada bilen ;
dogum ıznı sonrası işyeri beni çıkarırsa işsizlik maaşı alabilirmiyim? (yani anlaşmalı onlar cıkarmıs gıbı cıkıcam) .
daha önceki hizmeti ne kadar cnm 1 yıldan fazlamı? eğer fazlaysa alabilirsin?

Hehehe merak etme yakında zurna bile yaparlar bizi . Daha hıçkırıkları olucak
bu hıçkırık olayını bende duydum ama ilk gebeliğimde hiç hissetmedim bilmiyorum nasıl oluyo acaba :)

meyven biraz fazla gibi geldi bana istersen dr a danıs meyvede cok seker var cunku.
ben ozle kurallarım yok haftada 1 balık kesın. işyerınde oglen ne varsa sevdgm seylerden. meyve kesın hergun. sut 1 fıncan az kahvelı hergun. yumurta 1 adet hergun. kuruyemıs bıraz. oyle takılıyoruz

daha önceki hizmeti ne kadar cnm 1 yıldan fazlamı? eğer fazlaysa alabilirsin?
evet canım 9 yıldır calısıyorum dıger tuö sartları saglıyorum yalnız ıssızlık odemesınde son 120 gun kesıntısız calısma sartı varya. bızde son 120 gun dogum ıznınde olacagımız ıcın. acaba ızınden oncekı son 120 gunemı bakarlar

günaydınnnnn annişler ve minikleriiii :) burda çok güzel kar havası galiba ilk karımız geliyooo
Allah'ın gücüne gitmesin ama ben soğuğun her türlü halini sevmiyorum . Çok üşüyorum ve üşüdüğümde ağlıyorum resmen . Ankara'da Üniversitesi okudum çok iyi bilirim oranın karını , az düşmedim ve donmadın yani .. Aman dikkat edin kızlar burda gördüğüm kadarı ile Ankara'da olan çok var . Kendiniz ve bebeğiniz için bol bol dikkatli olun ..

valla cnm sen bende ii besleniyomuşsunnn

Reactions: nix
ohh maşallah canım :) bence gayet iyi besleniyorsun afiyet bal şeker olsun ama sanki meyve birazcık fazla bencede öğlenleride götürebiliyorsab evde birşeyler hazırlayıp al yanına

bildiğim kadarıyla o 120 gün doğum öncesi sayılıyor senin işsizlik maaşı almanda hiçbir engel yok tatlım.

Reactions: nix
bu hıçkırık olayını bende duydum ama ilk gebeliğimde hiç hissetmedim bilmiyorum nasıl oluyo acaba :)
Benim oğlanı günde en az iki kere tutardı ve bende onunla hopladım resmen . Aynı bildiğimiz hıçkırık gibi sen yerine bebek hıklıyor :))

cnm ben ankaralı değilim ama yakınız 3 saat mesafe çorumdayım ben ama buralarında ankaradan farkı yok malesefff

Benim oğlanı günde en az iki kere tutardı ve bende onunla hopladım resmen . Aynı bildiğimiz hıçkırık gibi sen yerine bebek hıklıyor :))
ilk duyduğumdada çok şaşırmıştım hala şaşkınım bnm meleğim hiç hıçkırmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…