2015 Nisan Anneleri

cnmm bizimde ayrıntılı randevumuz 6 Aralık'ta bende gün sayıyorum sabırsızlanıyorummm

Oy kıyamam CNm ya git gör hasret gider bakalım , bizdende bol bol slm ve güzel temmeniler ..

Neyseki bu hafta bitmek üzere kendimizi bu şekilde motive edelim bari canım

BENİMDE 2ARALIKTA AYRINTILI ULTROSON VAR BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM NEYE BENZEYECEĞİNİ TAHMİNEN GÖRMÜŞ OLUCAZ

ohh maşallah canım :) bence gayet iyi besleniyorsun afiyet bal şeker olsun ama sanki meyve birazcık fazla bencede öğlenleride götürebiliyorsab evde birşeyler hazırlayıp al yanına

öğlen için bişeyler hazırlamak her sabah çok zor gelioy bide akşamları annemde yiyoruz evde yemek pişmiyo ne alabilirim yanıma bilmiyorum..

6 kilo aldım şimdiye kadar ama sanki hiç bebeğime yaramıyor.. kendimi kötü hissediyorum.

bana hiç iyi beslenemiyormuşum gibi geliyor.. günde iki ana öğün .. çünkü öğlen yicek bişey yok bende meyve yiyorum ... kendimi yıpratıyorum hiç yedikleirm bebeğime yaramıyor diye :S
bende iş yerinde aynı sorunu yaşıyorum maalesef halbuki tesiste çalışıyorum lokanta var ama hiç biri bana hitap etmiyor hepsi yağlı et türü şeyler maalesef menüde sebze olursa yiyorum ancak

öğlen iş yerinde doğru düzgün bişey bulamadığım için meyve yiyorum bende.. öğleden önce ve öğleden sonra iki ara öğün yaptım. sende nerdeyse benim gibi yiyorsun. ben omega 3 kullanıyorum diye balık 2 haftada 1 falan yiyorum..

Biz geldiiik:):) sevgili oglum Arda nin guzeller guzeli teyzoslarina ve can teyzosu Gamzeye bol bol selami opucukleri varrr canim oglum 450gr ve 28cm olmus. Gayet iyi ve saglikli masallah. Doktora da gitmisken seker yuklemesini son kez sordum 3-4 dilim baklava kadar seker var dedi tabiki tavsiye ediyorum dedi ve benim icin konu kapandi. Konserve balik yiyebilir miyim diye sordum onlarda buyuk balik, civa orani yüksek, yemesen iyi olur dedi. Kabizligimi sordum. Sebzeyi meyveyi cogalt fazla kati gida abur cubur tatli yeme dedi. Bizden haberler boyle canlarim

İnşallah bi fırsatımız ablacım ben seni çok seviyorum :) guldenizerdogan İ de :) normal arkadaşlarımdan daha yakınsın bana. Keşke öz ablam olsaydın
ALLAH muhabbetinizi artırsınnn kızlarrrrr :) ne candan ne tatlısınızzzzz

bana hiç iyi beslenemiyormuşum gibi geliyor.. günde iki ana öğün .. çünkü öğlen yicek bişey yok bende meyve yiyorum ... kendimi yıpratıyorum hiç yedikleirm bebeğime yaramıyor diye :S

Bende ilk hamileliğime göre fazla kilo aldım aynen bende çok yiyormuşum ve bebeğime yaramıyo gibi geliyor
18+1 de 180 gr dedi boyu 19 cm di doktor bişey demedi ama kilosu az gibi çünkü bende 6kilo aldım
Ceviz en büyük tesellim vitaminli sonuçta bide arada atıştırmak için peynirde getiriyorum ben yanımda yumurta haftaiçi hiç yemiyorum

hiç birşey degilse yakınlarda market varsa küçük yogurt al canım meyve ile birlikde onu da öglede yersin sen sitres yaptıkça daha çok etkilenir bebek üzme kendini besleniyordur o inşallah canım:)

maşallah paşana canım :)

yumurta sabahları haşla evde yiyemiyorsan işyerinde mutlaka ye canım... bende endişeliyim işte.. yaramıyo bebeğe diye..

hiç birşey degilse yakınlarda market varsa küçük yogurt al canım meyve ile birlikde onu da öglede yersin sen sitres yaptıkça daha çok etkilenir bebek üzme kendini besleniyordur o inşallah canım:)

çok haklısın ben çok stres yaşadım son 3-4 haftadır bebeğimi çok üzdüm ama artık iyiyim çok şükür.. artık tek derim bebişim büyüsün beslensin başka bişey değil.. inşallah bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle doğar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…