Maşallah boylu pozlu olucak Arda delikanlı.. Rabbim daim etsin inş CNm .hep böyle güzel haberlerle gelelim her birimiz inş .Biz geldiiik:):) sevgili oglum Arda nin guzeller guzeli teyzoslarina ve can teyzosu Gamzeye bol bol selami opucukleri varrrcanim oglum 450gr ve 28cm olmus. Gayet iyi ve saglikli masallah. Doktora da gitmisken seker yuklemesini son kez sordum 3-4 dilim baklava kadar seker var dedi tabiki tavsiye ediyorum dedi ve benim icin konu kapandi. Konserve balik yiyebilir miyim diye sordum onlarda buyuk balik, civa orani yüksek, yemesen iyi olur dedi. Kabizligimi sordum. Sebzeyi meyveyi cogalt fazla kati gida abur cubur tatli yeme dedi. Bizden haberler boyle canlarim
Eki Görüntüle 1315225
maşallah paşana canım :)
insallah kuzum bakalım .saglıklı olsunda minişlerBende bende tek gitmek istemiyorum eşimde merak ediyor zaten beraber gidicez inş bi aksilik çıkmazsa. Eşinin nöbeti olmaz umarım sizde beraber gidersiniz o da görmüş olur kuzusunu o anların mutluluğunu beraber yaşarsınız kuzum
Maşallah boylu pozlu olucak Arda delikanlı.. Rabbim daim etsin inş CNm .hep böyle güzel haberlerle gelelim her birimiz inş .
inşallah canım rabbim herkesin sıkıntılarınıda gidersin inşallahçok haklısın ben çok stres yaşadım son 3-4 haftadır bebeğimi çok üzdüm ama artık iyiyim çok şükür.. artık tek derim bebişim büyüsün beslensin başka bişey değil.. inşallah bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle doğar..
Maşallah maşallah yarım kilo olmuş nerdeyse paşamız boyu da uzamış koca adam olmuş resmen :)Şeker testi konusunda bende aynı şeyi paylaşmıştım geçenlerde ve kesinlikle ben de yaptıracağım gün içinde yediğimiz içtiğimiz şeker miktarı belki daha fazladır ve biz risk altında olup olmadığımızı bilmeden yiyip içiyoruz.Benim dr kabızlık için activia demişti canım bideBiz geldiiik:):) sevgili oglum Arda nin guzeller guzeli teyzoslarina ve can teyzosu Gamzeye bol bol selami opucukleri varrrcanim oglum 450gr ve 28cm olmus. Gayet iyi ve saglikli masallah. Doktora da gitmisken seker yuklemesini son kez sordum 3-4 dilim baklava kadar seker var dedi tabiki tavsiye ediyorum dedi ve benim icin konu kapandi. Konserve balik yiyebilir miyim diye sordum onlarda buyuk balik, civa orani yüksek, yemesen iyi olur dedi. Kabizligimi sordum. Sebzeyi meyveyi cogalt fazla kati gida abur cubur tatli yeme dedi. Bizden haberler boyle canlarim
Eki Görüntüle 1315225
zaten yemekle alakası yok canım ben 10. haftadan 18. haftaya kdr bısey yıyemedım.kusma bulantı. ama bebek cok guzel buyudu hatta 1 hafta onden gıdıyo. stres yapma bosunaçok haklısın ben çok stres yaşadım son 3-4 haftadır bebeğimi çok üzdüm ama artık iyiyim çok şükür.. artık tek derim bebişim büyüsün beslensin başka bişey değil.. inşallah bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle doğar..
Cinsiyet belli mi CNm , benimde 9 Aralık'ta resmen şafağa kaç olayı gibi gün sayıyorum . Cinsiyetimiz inş belli olurda bende cicilere başlarım almaya ..
Amin inş.inşallah canım rabbim herkesin sıkıntılarınıda gidersin inşallah
Maşallah maşallah yarım kilo olmuş nerdeyse paşamız boyu da uzamış koca adam olmuş resmen :)Şeker testi konusunda bende aynı şeyi paylaşmıştım geçenlerde ve kesinlikle ben de yaptıracağım gün içinde yediğimiz içtiğimiz şeker miktarı belki daha fazladır ve biz risk altında olup olmadığımızı bilmeden yiyip içiyoruz.Benim dr kabızlık için activia demişti canım bide
O günlerde gelicek inş CNm . Ben oğlum mahir de scan esnasında hiç o kadar dıygulanmamıştım ama bu çoçukta hep ağlayasım geliyor ve hatta ağlıyorum o kadar çok beni etkiliyor .Amin canim. Inan bana o kadar ozlemisim ki kucagima alip opup koklamis kadar oldum sanki
Kesinlikle canım bende aynı fikirdeyim hem dr güveniyorum o yaptıralım demişti o yüzden ne derse o :) Profil fotonu çok beğendim ayrıca maşallah sizeAynen canim. Kaldi ki ben zaten gun icinde tatli sekerli seyler yiyorum da yani. Ben activia yiyodum ama sonra midem istemeyince bida da yiyemedim. Ama onu da zorla da olsa yicem. Cok sıkıntı yasiyorum
Kilo aldinmi canim ben yeni bir kilo aldim.4 kilo vermistim.bebis ne durumda gelisimi bilmiyorum ayrintilida gorcez bakalim.zaten yemekle alakası yok canım ben 10. haftadan 18. haftaya kdr bısey yıyemedım.kusma bulantı. ama bebek cok guzel buyudu hatta 1 hafta onden gıdıyo. stres yapma bosuna
bende 18 haftaya kadar 2 kılo vermıstım 3 haftadır 2 kg aldım. bebısde en son 19 da 378 gramdı dr 20 haftalık gıbı dedı masallah ama bnm tup bebek erken dollenmeden kaynaklanabılır onde cıkmasıKilo aldinmi canim ben yeni bir kilo aldim.4 kilo vermistim.bebis ne durumda gelisimi bilmiyorum ayrintilida gorcez bakalim.
Ay allah iyiliginu versin koptum resmen ama hakkaten yaÂmin ..
Hayirlı olsun inş , oğluş haberi almaktan her yer pipican oldu yaw .. Ben belki kız ile bozarım bu gidişi ehuehuehue
Ne yaptım ki kuzum aallah senden de razı olsun:) Ben de korktuğum için çok iyi anlıyorum seni. Teyzem ebe, onunla konuştum bu konuyu, sana söylediklerimi söyledi, rahatladım. Sen de korkma, Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacağız inşallah kuzularımıza:)
Hıımm o zaman uyuyordur bu aralar ya da pozisyon değiştirip arkaya doğru tekmeliyordur. Doktora sorduğumda bu yüzden bazen hissetmiyor olabilirsin demişti. Sağlıkla kal inşallah, Allah kolaylık versin işlerde
O günlerde gelicek inş CNm . Ben oğlum mahir de scan esnasında hiç o kadar dıygulanmamıştım ama bu çoçukta hep ağlayasım geliyor ve hatta ağlıyorum o kadar çok beni etkiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?