2015 Nisan Anneleri

Maşallah boylu pozlu olucak Arda delikanlı.. Rabbim daim etsin inş CNm .hep böyle güzel haberlerle gelelim her birimiz inş .

insallah kuzum bakalım .saglıklı olsunda minişler

inşallah canım rabbim herkesin sıkıntılarınıda gidersin inşallah

Maşallah maşallah yarım kilo olmuş nerdeyse paşamız boyu da uzamış koca adam olmuş resmen :)Şeker testi konusunda bende aynı şeyi paylaşmıştım geçenlerde ve kesinlikle ben de yaptıracağım gün içinde yediğimiz içtiğimiz şeker miktarı belki daha fazladır ve biz risk altında olup olmadığımızı bilmeden yiyip içiyoruz.Benim dr kabızlık için activia demişti canım bide

zaten yemekle alakası yok canım ben 10. haftadan 18. haftaya kdr bısey yıyemedım.kusma bulantı. ama bebek cok guzel buyudu hatta 1 hafta onden gıdıyo. stres yapma bosuna

Cinsiyet belli mi CNm , benimde 9 Aralık'ta resmen şafağa kaç olayı gibi gün sayıyorum . Cinsiyetimiz inş belli olurda bende cicilere başlarım almaya ..

BENİM 13+1 DE SÖYLEDİ ERKEK OLDUĞUNU 18+1DEDE KESİNLEŞTİ BEN BİLE GÖRDÜM bende yavaş yavaş başladım hatta hafta başında bez bile aldım n11 den çok indirimlidi napimmm :)

Aynen canim. Kaldi ki ben zaten gun icinde tatli sekerli seyler yiyorum da yani. Ben activia yiyodum ama sonra midem istemeyince bida da yiyemedim. Ama onu da zorla da olsa yicem. Cok sıkıntı yasiyorum

Aynen canim. Kaldi ki ben zaten gun icinde tatli sekerli seyler yiyorum da yani. Ben activia yiyodum ama sonra midem istemeyince bida da yiyemedim. Ama onu da zorla da olsa yicem. Cok sıkıntı yasiyorum
Kesinlikle canım bende aynı fikirdeyim hem dr güveniyorum o yaptıralım demişti o yüzden ne derse o :) Profil fotonu çok beğendim ayrıca maşallah size

zaten yemekle alakası yok canım ben 10. haftadan 18. haftaya kdr bısey yıyemedım.kusma bulantı. ama bebek cok guzel buyudu hatta 1 hafta onden gıdıyo. stres yapma bosuna
Kilo aldinmi canim ben yeni bir kilo aldim.4 kilo vermistim.bebis ne durumda gelisimi bilmiyorum ayrintilida gorcez bakalim.

Kilo aldinmi canim ben yeni bir kilo aldim.4 kilo vermistim.bebis ne durumda gelisimi bilmiyorum ayrintilida gorcez bakalim.
bende 18 haftaya kadar 2 kılo vermıstım 3 haftadır 2 kg aldım. bebısde en son 19 da 378 gramdı dr 20 haftalık gıbı dedı masallah ama bnm tup bebek erken dollenmeden kaynaklanabılır onde cıkması

saol arkadasim yarin zeynep kamil gidecez baakalim ne olacak ama bu gun hissettim minnami biraz

kızlar eczanelerde probiyotik ampülleri satılıyormuş. Mayaladığımız yoğurda bundan katsak bir zararı olur mu ki? miss gibi probiyotik almış oluruz böylece. kefir falan içemiyorum çünkü ben... fikri olan yoksa da doktor kontrolü yakın olan varsa doktoruna sorsa mı ki aceba diyorum??

Kızlar bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı?

Ben daha hiç bir şey almadım çorap bile ama çok istiyorum bir şeyler almak

Yeni ev aldık o yüzden şubat ayına kadar el borçlarını kapatmaya çalışıyoruz bu ara tek harcama lüksüm hastane o kadar

Beşiğimiz var ama eşimin patronu vermiş sağolsun 1 yaşına kadar kullanabilirim sanıyorum sonrasında da o da yapıcaz bebişe şimdilik aldığım eşyaları yerleştirmek için basit bir dolap alıcam

Rabbim sağlık versin de herşey olur inşallah...

O günlerde gelicek inş CNm . Ben oğlum mahir de scan esnasında hiç o kadar dıygulanmamıştım ama bu çoçukta hep ağlayasım geliyor ve hatta ağlıyorum o kadar çok beni etkiliyor .

Allah o gunleri sag salim gostersin hepimize insallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…