2015 Nisan Anneleri

ben pek birşey almadım annanemiz çok şey almış şimdiye kadar o bekleyin ben getiririm eksik görürseniz alırsınız dedi bakalım bende çok istiyorum kendim birşeyler alayım

bende hıcbısey almadım 2-3 takım hediye bıseyler almıslar. ayrıntılı sonrası baslım dıyorum ama dolap gercekten sart . nereye sokucaz o esyaları bılmıyrom

ben pek birşey almadım annanemiz çok şey almış şimdiye kadar o bekleyin ben getiririm eksik görürseniz alırsınız dedi bakalım bende çok istiyorum kendim birşeyler alayım

Süpermiş şimdi onlar bizden daha istekli oluyorlar benim burdan bir arkadaşım var o bana çok bişi olma bebişin doğunca gidip onunla almak daha zevkli oluyor dedi sizin de bilginiz olsn

ben de hiç bir şey almadım ve 6 aylık olana kadar da almayı düşünmüyorum açıkçası. ailemi de öyle empoze ediyorum :) bir de hediye falan da çok gelir gerçekten ilk çocuk olduğu için onlara bakıcam eksik ne varsa ona göre bir şeyler alıcam...

bende hıcbısey almadım 2-3 takım hediye bıseyler almıslar. ayrıntılı sonrası baslım dıyorum ama dolap gercekten sart . nereye sokucaz o esyaları bılmıyrom

İkea da iki kapaklı dolaplar var ordan bak istesen fiyatları uygun sanırım

bize hediyeyi doğumdan sonra bebek görmeye gelirken getirirler onun dışında öncesinde bir şey alınacağını sanmıyorum

Ben detaylıdan sonra hastane çıkışı alıp kenara koyabilirim bizim ailede erken doğum riski var her ihtimale karşı siz de 7. aya girmeden alın 2 takım

Ama ben şimdi görüyorum benim yakışıklı delikanlım sana kurban olsun can teyzoşun emi tosunum. Maşallah sana da güzeller güzeli Annişkolar. Çok çok öpüyorum ikinizi de ballarım benim gül kokulularım. çok duygulandım Arda mmm inşallah annenin kucağında sağlıklıca mutluca poz verişinizi de görürüm canlarım benim

Ben ufak tefek bişeyler aldim. O da cok heveslendigim icin. Ama mobilyasini falan dogduktan sonra alicam. Besigi yeterli ilk etapta diye dusunuyorum. Bu arada eviniz de hayirli olsun agiz tadiyla oturun insallah canim:)

Gozlerim soyle bi doldu bak yine canim benim hep guzel saglikli anlarini paylasiriz insallah yavrularimizin. Bi anda lokum gibi teyzeleri oldu oglumun ya uff ne balliyiz bizzz

bende 18 haftaya kadar 2 kılo vermıstım 3 haftadır 2 kg aldım. bebısde en son 19 da 378 gramdı dr 20 haftalık gıbı dedı masallah ama bnm tup bebek erken dollenmeden kaynaklanabılır onde cıkması
masallah canım saglıklı olsunlarda.önce üzülüyodum kilo verdiğimde bebişim büyümüyomu acaba diye,dediğin gibi baktım ultrasonda durumu iyi diyo doktorum,kilo vermemede normal yani endiselenme dedi.son aylarda alcaz iyce zaten.saglıklı olsunda yavrularımız

Kesinlikle canım bende aynı fikirdeyim hem dr güveniyorum o yaptıralım demişti o yüzden ne derse o :) Profil fotonu çok beğendim ayrıca maşallah size

Doktorum bugun bi de sey dedi karatay hanimi mi izliyosun sen de bakma sen ona bakma dedi:):) cok tsk ederim canim.

ben ilk heveslendim biseler aldım simdi ayrıntılıyı bekliyorum daha vaktimiz cok gülüm belki topluda alırız bi magazaya girip herseyini .eviniz hayırlı olsun canım

Gozlerim soyle bi doldu bak yine canim benim hep guzel saglikli anlarini paylasiriz insallah yavrularimizin. Bi anda lokum gibi teyzeleri oldu oglumun ya uff ne balliyiz bizzz
Ballı değil balın kendisisiniz siz pamuk şekerlerim. Canım ablam gül yüzün gülsün hep kıyamam o gözlere inşallah hep mutlu anlarımızı paylaşcaz gül kokulu prensesim

Canim ben de cok evham yaptim 1 kilo aldim sadece. Doktora soyledim hic tasalanma bu haftalardan sonra hizla alcaksin dedi. O an sevinsem mi korksam mi bilemedim

Canim ben de cok evham yaptim 1 kilo aldim sadece. Doktora soyledim hic tasalanma bu haftalardan sonra hizla alcaksin dedi. O an sevinsem mi korksam mi bilemedim
evet kuzum ama ben ilk haftalarda adam akıllı beslenemedim yani bebişe ve kendime yararlı seyleride yiyemedim sütü içiyodum içdiğim gibi cıkarıyodum.kusmaktan gecti sükür simdi.insallah saglıklı olsunlarda canım.

Insallah artik sıkıntı yasamazsin canim. Bol bol yersin artık herseyden

Evet ya geçici dolgu gibi bisey yapıyorlarsa ignesiz falan ondan yaptirayim ben. En azından bos kalan kenar dolar da oraya yiyecek kaçmaz. Yoksa birikip iltihap yapar bide son ayda Allah korusun bebisin iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…