Amiiinnnnn canım benim Allah muhabbetimizi arttırsın hepimizin inşallah hiç kopmayalım :) çok teşekkür ederiz teyzoşumuz :)ALLAH muhabbetinizi artırsınnn kızlarrrrr :) ne candan ne tatlısınızzzzz
ben pek birşey almadım annanemiz çok şey almış şimdiye kadar o bekleyin ben getiririm eksik görürseniz alırsınız dedi bakalım bende çok istiyorum kendim birşeyler alayımKızlar bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı?
Ben daha hiç bir şey almadım çorap bile ama çok istiyorum bir şeyler almak
Yeni ev aldık o yüzden şubat ayına kadar el borçlarını kapatmaya çalışıyoruz bu ara tek harcama lüksüm hastane o kadar
Beşiğimiz var ama eşimin patronu vermiş sağolsun 1 yaşına kadar kullanabilirim sanıyorum sonrasında da o da yapıcaz bebişe şimdilik aldığım eşyaları yerleştirmek için basit bir dolap alıcam
Rabbim sağlık versin de herşey olur inşallah...
bende hıcbısey almadım 2-3 takım hediye bıseyler almıslar. ayrıntılı sonrası baslım dıyorum ama dolap gercekten sart . nereye sokucaz o esyaları bılmıyromKızlar bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı?
Yeni ev aldık o yüzden şubat ayına kadar el borçlarını kapatmaya çalışıyoruz bu ara tek harcama lüksüm hastane o kadar
Beşiğimiz var ama eşimin patronu vermiş sağolsun 1 yaşına kadar kullanabilirim sanıyorum sonrasında da o da yapıcaz bebişe şimdilik aldığım eşyaları yerleştirmek için basit bir dolap alıcam
Sabah buralardaydı ama şuan göremiyorum bende abloşum :) sende benim biriciğimsin :)Canimsinnguldeniz nerde cidden ben mi gormedim ki
ben pek birşey almadım annanemiz çok şey almış şimdiye kadar o bekleyin ben getiririm eksik görürseniz alırsınız dedi bakalım bende çok istiyorum kendim birşeyler alayım
ben de hiç bir şey almadım ve 6 aylık olana kadar da almayı düşünmüyorum açıkçası. ailemi de öyle empoze ediyorum :) bir de hediye falan da çok gelir gerçekten ilk çocuk olduğu için onlara bakıcam eksik ne varsa ona göre bir şeyler alıcam...Kızlar bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı?
bende hıcbısey almadım 2-3 takım hediye bıseyler almıslar. ayrıntılı sonrası baslım dıyorum ama dolap gercekten sart . nereye sokucaz o esyaları bılmıyrom
ben de hiç bir şey almadım ve 6 aylık olana kadar da almayı düşünmüyorum açıkçası. ailemi de öyle empoze ediyorum :) bir de hediye falan da çok gelir gerçekten ilk çocuk olduğu için onlara bakıcam eksik ne varsa ona göre bir şeyler alıcam...
Ama ben şimdi görüyorum benim yakışıklı delikanlım sana kurban olsun can teyzoşun emi tosunum. Maşallah sana da güzeller güzeli Annişkolar. Çok çok öpüyorum ikinizi de ballarım benim gül kokulularım.Biz geldiiik:):) sevgili oglum Arda nin guzeller guzeli teyzoslarina ve can teyzosu Gamzeye bol bol selami opucukleri varrrcanim oglum 450gr ve 28cm olmus. Gayet iyi ve saglikli masallah. Doktora da gitmisken seker yuklemesini son kez sordum 3-4 dilim baklava kadar seker var dedi tabiki tavsiye ediyorum dedi ve benim icin konu kapandi. Konserve balik yiyebilir miyim diye sordum onlarda buyuk balik, civa orani yüksek, yemesen iyi olur dedi. Kabizligimi sordum. Sebzeyi meyveyi cogalt fazla kati gida abur cubur tatli yeme dedi. Bizden haberler boyle canlarim
Eki Görüntüle 1315225
Kızlar bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı?
Ama ben şimdi görüyorum benim yakışıklı delikanlım sana kurban olsun can teyzoşun emi tosunum. Maşallah sana da güzeller güzeli Annişkolar. Çok çok öpüyorum ikinizi de ballarım benim gül kokulularım.çok duygulandım Arda mmm inşallah annenin kucağında sağlıklıca mutluca poz verişinizi de görürüm canlarım benim
masallah canım saglıklı olsunlarda.önce üzülüyodum kilo verdiğimde bebişim büyümüyomu acaba diye,dediğin gibi baktım ultrasonda durumu iyi diyo doktorum,kilo vermemede normal yani endiselenme dedi.son aylarda alcaz iyce zaten.saglıklı olsunda yavrularımızbende 18 haftaya kadar 2 kılo vermıstım 3 haftadır 2 kg aldım. bebısde en son 19 da 378 gramdı dr 20 haftalık gıbı dedı masallah ama bnm tup bebek erken dollenmeden kaynaklanabılır onde cıkması
Kesinlikle canım bende aynı fikirdeyim hem dr güveniyorum o yaptıralım demişti o yüzden ne derse o :) Profil fotonu çok beğendim ayrıca maşallah size
ben ilk heveslendim biseler aldım simdi ayrıntılıyı bekliyorum daha vaktimiz cok gülüm belki topluda alırız bi magazaya girip herseyini .eviniz hayırlı olsun canımKızlar bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı?
Ballı değil balın kendisisiniz siz pamuk şekerlerim. Canım ablam gül yüzün gülsün hep kıyamam o gözlereGozlerim soyle bi doldu bak yine canim benim hep guzel saglikli anlarini paylasiriz insallah yavrularimizin. Bi anda lokum gibi teyzeleri oldu oglumun ya uff ne balliyiz bizzz
masallah canım saglıklı olsunlarda.önce üzülüyodum kilo verdiğimde bebişim büyümüyomu acaba diye,dediğin gibi baktım ultrasonda durumu iyi diyo doktorum,kilo vermemede normal yani endiselenme dedi.son aylarda alcaz iyce zaten.saglıklı olsunda yavrularımız
evet kuzum ama ben ilk haftalarda adam akıllı beslenemedim yani bebişe ve kendime yararlı seyleride yiyemedim sütü içiyodum içdiğim gibi cıkarıyodum.kusmaktan gecti sükür simdi.insallah saglıklı olsunlarda canım.Canim ben de cok evham yaptim 1 kilo aldim sadece. Doktora soyledim hic tasalanma bu haftalardan sonra hizla alcaksin dedi. O an sevinsem mi korksam mi bilemedim
Ballı değil balın kendisisiniz siz pamuk şekerlerim. Canım ablam gül yüzün gülsün hep kıyamam o gözlereinşallah hep mutlu anlarımızı paylaşcaz gül kokulu prensesim
evet kuzum ama ben ilk haftalarda adam akıllı beslenemedim yani bebişe ve kendime yararlı seyleride yiyemedim sütü içiyodum içdiğim gibi cıkarıyodum.kusmaktan gecti sükür simdi.insallah saglıklı olsunlarda canım.
Evet ya geçici dolgu gibi bisey yapıyorlarsa ignesiz falan ondan yaptirayim ben. En azından bos kalan kenar dolar da oraya yiyecek kaçmaz. Yoksa birikip iltihap yapar bide son ayda Allah korusunkorkma canım dr lar biliyor. kızıma hamileyken dişim ağrıdığında 36. haftada falandım ben, normal dişimdi, kanal tedavisi yapmam lazım ama doğum yakın olduğu için yapamam dedi. yani zayıf dediğim 2840gr dı ama boyu uzundu çok zayıf görünüyordu. tabiki son üç ay ağrı yaşayıp beslenemezsen zayıf olabilir. ihmal etme peşini bırakma, ağrı kesici de alınmıyor, ağrımaya başladığı an git hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?