2015 Nisan Anneleri

İyi aksamlar kizlar napyosunuz ben yeni geldim isten ve ayak bileğinde morarma olduğunu gördüm acaba neden oldu resmini de koyim asaggiya çizme falan giymiyorum rahat spor gidiyorum 1.2 aydir ayak bileğinde kasinti vardi bugün morarmada olmuş acaba seker mi var bende yada karacigerimdemi busey var bilgisi olan varmi endiselendim birax

Eklentiler

• IMG_20141126_183423.webp
    227,4 KB · Görüntüleme: 89
Canim ben de cok evham yaptim 1 kilo aldim sadece. Doktora soyledim hic tasalanma bu haftalardan sonra hizla alcaksin dedi. O an sevinsem mi korksam mi bilemedim
ya evham falan yapmayın lütfen keşke ben de almamış olsaydım. bebek her şekilde besleniyor, olan size olur sdc eğer sağlıklı beslenemezseniz. O yüzden bebeği dert etmeyin lütfen kendinize. benim hiç bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür ama o da kiloya yansıyo işte malesef... şu ana kadar alınması gereken kilo bence maksimum 2 kilo olmalıydı zaten. zira bebeklerimiz kaç kilo ki daha :) hadi suyuydu bilmem nesiydi ne maksimum 2 kilo dediğim gibi. yani sizinki normal bizimki anormal olan :)

canım bileğin hep böyle miydi yoksa ödem mi var? böyleyse sıkıntı değil de ödemse sıkıntı olabilir. bir de kaşıdım diyosun ya belki kaşıdığın için kılcal damarları çatlatmış olabilirsin. ayağını akşamları hep yükseğe koyarak yat. geçmiş olsun...

Kızlar ben cok balık yıyemiyorum 15 gunde 1 defa sizce omega 3 hapına baslamalımıyım yetersiz geliyormudur bebeğime

UOTE="bebisgeliyorr, p ost : 37993862, m: 618978"]Canim ben de cok evham yaptim 1 kilo aldim sadece. Doktora soyledim hic tasalanma bu haftalardan sonra hizla alcaksin dedi. O an sevinsem mi korksam mi bilemedim[/QUOTE]
Ne Guzel sadece bir kilo mi aldin nasil başardın ben 5 kilo aldım

Kizlar kac kilo aldiniz ben hamur isi tatli cok tuketmememe rağmen 5 kilo aldim duzenli üç öğün yemek yiyorum ekmek de fazla tuketmiyorum son aylarda çok aliniyomus yandim ben

Süpermiş şimdi onlar bizden daha istekli oluyorlar benim burdan bir arkadaşım var o bana çok bişi olma bebişin doğunca gidip onunla almak daha zevkli oluyor dedi sizin de bilginiz olsn
aynen birde bizim ki uzun yıllardan sonra olunca herkes birşeyler yapma peşinde Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi nasıl olsa olur arkadaşım

UOTE="bebisgeliyorr, p ost : 37993862, m: 618978"]Canim ben de cok evham yaptim 1 kilo aldim sadece. Doktora soyledim hic tasalanma bu haftalardan sonra hizla alcaksin dedi. O an sevinsem mi korksam mi bilemedim
Ne Guzel sadece bir kilo mi aldin nasil başardın ben 5 kilo aldım[/QUOTE]

Canim 14.haftaya kadar falan bulantim kusmam cok cok oldu. Bisey yiyemedim, azicik yesem cikardim. Sonrasinda istahim hic yoktu. Meyve, yogurt falan yiyodum. Ama son 10gundur istahim acildi. Bundan sonrasini hep beraber gorucez artik:):)

Ayak bilegim kalindir hep ama kasidigim bilegim digeriydi bunu kasimamistim isyerinde koltukta oturuyorum ama sadece bunun yüzünden morardigini sanmiyorum

bir yere vurmuş olabilir misin? tenin hafifse en ufak bir dokunma bile morartabiliyor, birkaç gün bekle istersen sonra dr a görünürsün için rahat eder.

Kızlar ben cok balık yıyemiyorum 15 gunde 1 defa sizce omega 3 hapına baslamalımıyım yetersiz geliyormudur bebeğime
sen yine iyiymişsin ben hiç yiyemem sevmiyorum ağır geliyor balık ceviz yemeye çalışıyorum aklıma geldikçe ve tabi dişlerim müsade ederse

Kizlar kac kilo aldiniz ben hamur isi tatli cok tuketmememe rağmen 5 kilo aldim duzenli üç öğün yemek yiyorum ekmek de fazla tuketmiyorum son aylarda çok aliniyomus yandim ben
Canım haftamız aynı. Ben de 5 kg aldım. hatta 1,5 kg.ını son 1 haftada aldım Yürüyüş yaparak daha fazla almamaya çalışıyorum.

Ben balık hiç yemiyorum midem bulanıyo napsam ki abloşum ceviz falan yiyorum Ton Balığı da yiyorum arada

Canim ben ton baligini sordum bugun. Buyuk bi balik oldugu icin civa orani yuksek oluyomus. Civa da bizim icin iyi degil. O yuzden tavsiye etmedi doktor. En iyi balik somon baligiymis. Dedim ben de hic yiyemiyorum diye. O da omega 3 yazdi

Gecmis olsun canim, mumkunse cok ayakta kalma, ayagini yukari dogru uzatip dinlen.

Canim ben ton baligini sordum bugun. Buyuk bi balik oldugu icin civa orani yuksek oluyomus. Civa da bizim icin iyi degil. O yuzden tavsiye etmedi doktor. En iyi balik somon baligiymis. Dedim ben de hic yiyemiyorum diye. O da omega 3 yazdi
Hadi ya bende gittiğimde alayım o zaman abloşum. Kan hapımda bitmişti zaten. İyi bak tosunuma :) tabi kendine de

Aynen canim sana katiliyorum, ben de daha hic birsey almadim. Ailelere de aldirtmiyorum, son aylarda hep beraber gonlumuzce aliriz diyorum. Ben bu tarz konularda cok rahatimdir , bence aceleye hic gerek yok bebek dogunca bile hersey alinabilir diye dusunuyorum! Daha hicbir bebek magazasina bakmadim bile. Biraz zaman gecsin diye bekliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…