- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
ya evham falan yapmayın lütfen keşke ben de almamış olsaydım. bebek her şekilde besleniyor, olan size olur sdc eğer sağlıklı beslenemezseniz. O yüzden bebeği dert etmeyin lütfen kendinize. benim hiç bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür ama o da kiloya yansıyo işte malesef... şu ana kadar alınması gereken kilo bence maksimum 2 kilo olmalıydı zaten. zira bebeklerimiz kaç kilo ki daha :) hadi suyuydu bilmem nesiydi ne maksimum 2 kilo dediğim gibi. yani sizinki normal bizimki anormal olan :)Canim ben de cok evham yaptim 1 kilo aldim sadece. Doktora soyledim hic tasalanma bu haftalardan sonra hizla alcaksin dedi. O an sevinsem mi korksam mi bilemedim
canım bileğin hep böyle miydi yoksa ödem mi var? böyleyse sıkıntı değil de ödemse sıkıntı olabilir. bir de kaşıdım diyosun ya belki kaşıdığın için kılcal damarları çatlatmış olabilirsin. ayağını akşamları hep yükseğe koyarak yat. geçmiş olsun...İyi aksamlar kizlar napyosunuz ben yeni geldim isten ve ayak bileğinde morarma olduğunu gördüm acaba neden oldu resmini de koyim asaggiya çizme falan giymiyorum rahat spor gidiyorum 1.2 aydir ayak bileğinde kasinti vardi bugün morarmada olmuş acaba seker mi var bende yada karacigerimdemi busey var bilgisi olan varmi endiselendim birax
canım benim doktorum haftada 2-3 defa omega 3 içmeye devam et dedi bana. bence sen de iç zararı olmaz...Kızlar ben cok balık yıyemiyorum 15 gunde 1 defa sizce omega 3 hapına baslamalımıyım yetersiz geliyormudur bebeğime
aynen birde bizim ki uzun yıllardan sonra olunca herkes birşeyler yapma peşinde Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi nasıl olsa olur arkadaşımSüpermiş şimdi onlar bizden daha istekli oluyorlar benim burdan bir arkadaşım var o bana çok bişi olma bebişin doğunca gidip onunla almak daha zevkli oluyor dedi sizin de bilginiz olsn
Ne Guzel sadece bir kilo mi aldin nasil başardın ben 5 kilo aldımUOTE="bebisgeliyorr, p ost : 37993862, m: 618978"]Canim ben de cok evham yaptim 1 kilo aldim sadece. Doktora soyledim hic tasalanma bu haftalardan sonra hizla alcaksin dedi. O an sevinsem mi korksam mi bilemedim
Ayak bilegim kalindir hep ama kasidigim bilegim digeriydi bunu kasimamistim isyerinde koltukta oturuyorum ama sadece bunun yüzünden morardigini sanmiyorumcanım bileğin hep böyle sa ödem mi var? böyleyse sıkıntı değil de ödemse sıkıntı olabilir. bir de kaşıdım diyosun ya belki kaşıdığın için kılcal damarları çatlatmış olabilirsin. ayağını akşamları hep yükseğe koyarak yat. geçmiş olsun...
bir yere vurmuş olabilir misin? tenin hafifse en ufak bir dokunma bile morartabiliyor, birkaç gün bekle istersen sonra dr a görünürsün için rahat eder.İyi aksamlar kizlar napyosunuz ben yeni geldim isten ve ayak bileğinde morarma olduğunu gördüm acaba neden oldu resmini de koyim asaggiya çizme falan giymiyorum rahat spor gidiyorum 1.2 aydir ayak bileğinde kasinti vardi bugün morarmada olmuş acaba seker mi var bende yada karacigerimdemi busey var bilgisi olan varmi endiselendim birax
Kızlar ben cok balık yıyemiyorum 15 gunde 1 defa sizce omega 3 hapına baslamalımıyım yetersiz geliyormudur bebeğime
sen yine iyiymişsin ben hiç yiyemem sevmiyorum ağır geliyor balıkKızlar ben cok balık yıyemiyorum 15 gunde 1 defa sizce omega 3 hapına baslamalımıyım yetersiz geliyormudur bebeğime
Ben balık hiç yemiyorumBen de yiyemiyorum. Doktor omega3 yazdi bugun. Yarin ona baslicam.
Canım haftamız aynı. Ben de 5 kg aldım. hatta 1,5 kg.ını son 1 haftada aldımKizlar kac kilo aldiniz ben hamur isi tatli cok tuketmememe rağmen 5 kilo aldim duzenli üç öğün yemek yiyorum ekmek de fazla tuketmiyorum son aylarda çok aliniyomus yandim ben
Ben balık hiç yemiyorummidem bulanıyo napsam ki abloşum ceviz falan yiyorum Ton Balığı da yiyorum arada
İyi aksamlar kizlar napyosunuz ben yeni geldim isten ve ayak bileğinde morarma olduğunu gördüm acaba neden oldu resmini de koyim asaggiya çizme falan giymiyorum rahat spor gidiyorum 1.2 aydir ayak bileğinde kasinti vardi bugün morarmada olmuş acaba seker mi var bende yada karacigerimdemi busey var bilgisi olan varmi endiselendim birax
Hadi yaCanim ben ton baligini sordum bugun. Buyuk bi balik oldugu icin civa orani yuksek oluyomus. Civa da bizim icin iyi degil. O yuzden tavsiye etmedi doktor. En iyi balik somon baligiymis. Dedim ben de hic yiyemiyorum diye. O da omega 3 yazdi
ben de hiç bir şey almadım ve 6 aylık olana kadar da almayı düşünmüyorum açıkçası. ailemi de öyle empoze ediyorum :) bir de hediye falan da çok gelir gerçekten ilk çocuk olduğu için onlara bakıcam eksik ne varsa ona göre bir şeyler alıcam...
Hadi yabende gittiğimde alayım o zaman abloşum. Kan hapımda bitmişti zaten. İyi bak tosunuma :) tabi kendine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?