2015 Nisan Anneleri

Bizz yarin kontrolee gidiyooozzz cok heyecanliyimm oglusu cok ozledim ne kadar buyumustur şimdi allahim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin vee hayirli haberlerle dönelim inş
İnş güzel haberlerle gelirsin CNm , bakalım bir tosun daha mı geliyor

Daha kuzuma hiçbirşey alamadım bende Aralık sonu başlıcam inş . Almıyorum ama ganimetini yani rıskı birikiyor ihtiyaç olduğunda rahat oluruz umarım , yoksa birden sıkıntı olabiliyor ..

Selamlar
Somon dilimlerini guzelce yikayip suzdukten sonra karabiber,sivi yag ve sarimsak karisimina yatiriyoruz.arada diger yuzunu cevirerek 20 dk kadar bekliyoruz. Sonra tepsiye dizip uzerine tam halka dogranmis buyuk ve iri bir dilim sogan ve soganin uzerine de bir dilim limon koyuyoruz.20 dk sonra pisiyor ve bol salatayla yiyoruz... bir dilim somon esim ve bana yetiyor oncesinde corba ve bol salata da yedigimiz icin. Balik yememiz lazim.
Ben de kan ilacini unutuyorum gun icinde. Ne yaptiysam olmadi duzenli kullanamiyorum.

ben pek birşey almadım annanemiz çok şey almış şimdiye kadar o bekleyin ben getiririm eksik görürseniz alırsınız dedi bakalım bende çok istiyorum kendim birşeyler alayım
Ay bu ananeler yok mu ah .rabbim hiçbirini başınızdan eksik etmesin yerleri asla doldurulamaz . Bizde annene yoktu ama teyzesi sağolsun oğlumun nerde ise iki yaşına kadar olan tüm kıyafetlerini almıştı . Hatta bazı şeyleri halan giyiyor oğlum . 2.5 yaşında olmasına rağmen

@BenimAskPastam
Tatlım birşey merak ettim sormak istedim . Şimdi sen ebe sin biliyorsun diye düşündüm .. Benim ilk doğum sezeryandı ve ikinciyi normal denemek istiyorum . Fakat iki yıldan biraz fazla bakterim var ve ilişki esnasında dahi canım çok acıyor öyle böyle değil . Şimdi bu halde iken normal yapabilmem mümkün olur mu sence .. Bu acıyı acaba doğum sancısı bastıracağı için düşünmek bile yersiz mi olur ? Bilemiyorum şahsen bu yüzden sana danışmak istedim ..

Minigim hareketlendi diye sevinmistim ama 2-3 gundur hic kimildamadi. Noluyo bisey mi oldu acaba

Minigim hareketlendi diye sevinmistim ama 2-3 gundur hic kimildamadi. Noluyo bisey mi oldu acaba
olur mu öyle şey canım, kımıldıyordur sen hissetmiyorsundur. beline yastık koy biraz kaykılarak otur, karnın dışarı doğru çıksın yani. o şekilde dinle, hafif hafif de olsa derinden hissedersin. benim 2. gebeliğim olmasına rağmen çok fazla hissetmiyorum, çok büyük hareketlerini ancak normalde hissediyorum.

Merhaba arkadaslar, Ben de varim nisan annesi. Cok takilamiyorum. Bircogunuz cinsiyeti coktan ogrendiniz. Ben ABD de yasiyorum, burada 20 haftadan once soylemiyorlar. Daha dun ogrendim, kiz annesi olacagim:) Prensesim geliyor :) cinsiyeti bilmedigim icin Hic alisveris yapmadim. Dun ogrenir ogrenmez pembe bebek cantasi aldim. Artik yavas yavas alirim herseyini. Gerci cok da almasam mi acaba, ananesi yerinde duramiyor bebek alisverisi icin:)

Ben minisimi gormeyeli bir ayi gecti nerdeyse.bende 4 unde ayrintiliya gidicem.hic bu kadar uzun sure gormedigim olmamisti.ama hareketleri beni teselli ediyor minisim iyi diyorum anasinin ponponu
Aynen canim benim de 5inde ayrintilim var. Nasil merakla bekliyorum. Cok ozledim bebegimi,burnumda tütüyo.. Allahtan hareketlerinden teselli buluyorum

Kızlar ben sizleri okudukça kendimi kötü hissediyorum. Ben sizin kadar anne olamadım anne gibi hissetmeye başlayamadım henüz Kiminiz diyır ki burnumda tütüyor, kiminiz çok özledim, kokusu burnumda falan... Ben bu kadar yoğun yaşayamıyorum henüz. Benim gibi olan var mı yoksa tek garip ben miyim? Bir ara psikoloğa gitsem mi diye düşünmedim değil. Çocuğumdoğduğunda ya hala aynı devam edersen yeterince bağ kuramazsam gibi düşüncelerim oluyo sürekli

kokusunu bir aldınmı tüm düşüncelerin değişir eminim, bir arkadaşımda sizin gibiydi şimdi oğlu bir yana dünya bir yana

Mrb CNm Hşg bende İngiltere deyim amerika diyince üç yıl önce yazıştığımız Amerika'da gebelik topiğindeki arkadaşlar geldi aklıma uzun süre beraber bir çok paylaşımda bulunmuştuk . Şimdi hepimizin bebekleri büyüdü eskisi gibi takılmıyoruz ama hepsi ile Facebook te görüşüyorum .. Burda ki sistemde aynı oradaki gibi bende 20 haftalık iken öğrenicem daha öğrenmedim , nasip olursa 9 Aralık ta olucak inş .
Hayırlı olsun kızın inş , sağsalim kavuşman dileğiyle ..

Canim kendini hic kotu hissetme inanki bende senin gibiydim ama sonradan icinden cok farkli bi his geliyo ki ben cocuk fikrkne karsi bi insandim hatta hamile kalinca uzulmustum filan bundan 1 ay oncede ayniydi ama bu 9 aylik surec o kadar guxelki seninde ruh halin ve duygularin drgisecek emin ol suan bu kaygilarin cok normal inanki sende en kisa surede bebisine daha bagli hissedeceksin belki hareketlerini hissetmiyo olavilirsin ondanda boyle duygulara kapilmis olabilirsin ama canini hic sikma kendini kotu hissrtmen bile bebisini obemsedigini gosteriyo uzme lutfen kendini dogal bi syrec bu sonucta :)

Yok tatlım merak etme bende ilk gebeliğimde aynı idim gerçi şimdide öyle ahım şahım değilim . Herşey doğunca değişiyor , Rabbim birden sana annelik içgüdüsü öyle veriyor ki sanki 40 yıllık anne gibi oluyorsun . Deli gibi düşkün oluveriyor insan .

kokusunu bir aldınmı tüm düşüncelerin değişir eminim, bir arkadaşımda sizin gibiydi şimdi oğlu bir yana dünya bir yana

küçük de değilim 33 yaşındayım artık olması gerekiyordu. neden oldu da hiç bir zaman demedim zaten, çocukları çok severim ama işte daha farklı bir hamilelik süreci geçiriyor olmayı isterdim... Neyse zamana bırakıyorum :)

tabiki önemsiyorum, benimkisi tam olarak önemsememe kaygısı değil de soğuk ve uzak bir anne olma korkusu sanırım. kova burcuyum ve mantğım hep ağır basmıştır, çok duygusal biri değilim ama bu karakterimin çocuğa yasımasını istemiyorum. ileride daha farklı hissedeceğimi umuyorum... teşekkürler yorumun için...

çevremde hamilelikle ilgili çok sıkıntılı tecrübeler oldu. hamile kaldığını öğrenip malesef sonunu getiermeyen arkadaşlarım oldu. o sebeple hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok bağlanmak istemedim sanki benim de başıma böyle bir şey gelecekmiş gibi, hazırlıklı olmak istedim. o yüzden çok da benimseyemedim sanırım. ama artık havaya girmem gerek, çok şükür her şey yolunda gidiyor. bu psikolojiden çıkabilmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…