2015 Nisan Anneleri

Canim benim gorusum normali deneme cunku cok onerilmiyor.hatta o gun arkadslarla konustuk bi arkads var 5 yil olmus sezaryan olali asla normali deneme dediler.Allah korusun uterus rüptürü riski var.ben olsam kendimi tehlikeye atmazdim.bunu bizzat 5 6 ebe birden onayladi.

Canim bunu en saglikli 24 saat arayabilcegin alo170 hattindan ogrenebilirsin. Yasalar hergun degisiyor. Benim de aklima takilan bi soru vardi, aradim ogrendim :)

Reactions: nix
Hamiler yarın ayrintili ultrasonum var.tek bildigim bebegin organlarina fln bakilicak.giden hamislerden bilgi alayim dedim.

İç organları yerli yerinde mi; kafasında, beyninde bir problem var mı; elleri, ayakları olması gerektiği gibi mi; karın iç duvarı normal bir şekilde kapanmış mı; barsakları karın içine yerleşmiş mi; kalp 4 odacıktan oluşuyor mu, atışları ritmik mi; akciğer zarında problem var mı; göbek kordonunda olması gereken iki arter (atardamar), bir ven (toplardamar) var mı; amniyon sıvısı normal düzeyde mi; bebeğin midesinde yeterli amniyon sıvısı var mı; plasenta ne durumda, konumu nasıl; bebek hangi pozisyonda bunlara bakılıyor kuzum. Bir de rutin ölçümleri (fl, bpd, ac, tahmini fetal ağırlık, tahmini doğum tarihi, vs) yapılıyor. Ha bir de pipisi mi var yoksa kukusu mu ona bakılıyor:)
Eksikler vardır mutlaka ama aklıma gelenler bunlar. Hayırlı haberlerle dön inşallah:)

Maşallah pipiliyeeeee:) Kocaman olmuş:) Hep böyle güzel haberler alırız inşallah:)

Bizz yarin kontrolee gidiyooozzz cok heyecanliyimm oglusu cok ozledim ne kadar buyumustur şimdi allahim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin vee hayirli haberlerle dönelim inş

Hayırlı haberlerle döneesin inşallah kuzummm:)

saol arkadasim yarin zeynep kamil gidecez baakalim ne olacak ama bu gun hissettim minnami biraz

Sevindim bitanem:) Yarın da hayırlı haberlerle dönersin inşallah...

Canım çokkk geçmiş olsun Bir bilgim yok bu konuda ama ödem ya da kılcal damar kanaması olabilir belki. Ya da en kötü ihtimal fark etmeden bir yere vurmuş olabilirsin. Doktoruna danış en kısa zamanda. Tekrar geçmiş olsun balımm:)

Bebek hareketlerini hissediyor musun? Ben şu an yoğun bir şekilde hissediyorum hissettikçe de mutlu oluyorum. İçim kabarıyor resmen. Önceleri böyle değildim.

Minigim hareketlendi diye sevinmistim ama 2-3 gundur hic kimildamadi. Noluyo bisey mi oldu acaba

Canım hiç endişelenme. Bu haftalarda bebek hareketleri çok tutarsız oluyor. Hareketsiz mi acaba diye düşünme. Mutlaka hareket ediyordur ama küçük hareketler yaptığı zaman hissetmek güçleşiyor. Zamanla daha belirgin ve daha tutarlı hissedeceksin annesi:)

Merhaba kizlar bugun kuzumu gordum icim cok buruktu bi yanda oglum bi yanda babam mucizem bsbama ugur getirir insallah

Aminnn bitanemmm dualarım sizinle

Hoşgeldin canımm:) Hayırlı olsun kızçen:) Hep hayırlı haberler alırsın ondan inşallah:)

Canımm inan ki normal bir süreç bu yaşadığın. Ben de başlarda düşük vs korkusundan fazla bağlanmak istemedim sanırım ama zamanla değişiyor duygular. Eminim ki esas bağlılık doğduklarında oluşacak. Tam anlamıyla anne olmayı onları kucağımıza aldığımızda hissedeceğimizi düşünüyorum...

Peki tatlım çok sağol öneride bulunduğun için ..

bugun benim de ayrintili ultrasonum vardi. Kizimda herhangi bir sey gorulmedi ama oglumda senin bahsettigin kistten gorfu doktor. Bu kistin risk sayilabilmesi icin kalp, bobrek ve kafatasi yapisinda da cesitli anormallikler gormemuz gerekir. Eger yalniz bu kist gorunuyorsa herhangi bir rusk teskil etmez dedi. Hatta bir cok doktor hastayi bosuna telaslandirmamak icin gorse bike soykemeyebilir boyle bir kistin varligini o yuzden iciniz rahat olsun dedi.

merhaba ben de manisadayım. hayırlı olsun bebeğiniz. doktorunuz kim acaba?
merhaba :) ben maalesef bebeğimi kaybettım akhisarda yasıyorum burda bi dr gidiyorum.sizin bebişiniz hayırlı olsun inşallah sağsalım kucagına almayı nasip etsin Allahım siz bana dua edin hamilesiniz :)

Günaydın kızlaaaarrrr:) Babamızı işe yolladık, kahvaltı edeceğiz oğluşumla:)

Bu arada sağlık ocağında yapılan testte idraeda boooolll miktarda bakteri, lökosit, epitel hücre falan çıktı. Açlık ve tokluk kan şekerine de bakılmıştı. Açlık yerlerde, tokluk da alt sınırın azıcık üstünde çıktı. Hipoglisemi olabilir diye dahiliyeye yönlendirdi doktorumuz. Valla bu şekerin yüksek olması bir dert, düşük olması ayrı bir dert

merhaba :) ben maalesef bebeğimi kaybettım akhisarda yasıyorum burda bi dr gidiyorum.sizin bebişiniz hayırlı olsun inşallah sağsalım kucagına almayı nasip etsin Allahım siz bana dua edin hamilesiniz :)

Merhaba, başınız sağolsun Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acı. En yakın zamanda kollarınıza bir melek gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…