2015 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar bugun kuzumu gordum icim cok buruktu bi yanda oglum bi yanda babam mucizem bsbama ugur getirir insallah
İnşallah mucize olur arkadaşım inşallah Allahım babana sağlık versin uzun sağlıklı ömür versin hepimizin anne babasını kardeşini korusun inşallah

Hamilelikte idrar enfeksiyonu sık oluyormuş bende öyle okumuştum.Şekerin çıkmasına üzüldüm tatlım dediğin gibi düşük olsa ayrı dert yüksek olsa ayrı dert. Muhtemelen sana beslenme programı yazacaktır dr bugün mü gideceksin dahiliyeye

Öyleymiş canım. Kendimi bildim bileli idrar testlerimin sonucu hiç böyle olmamıştı. Bebiş tepetaklak etti metabolizmayı:) Toklukla açlık şekerim arasındaki fark da o kadar az ki güldürdü beni:) Yok tatlım ya en erken 2 Aralık'a bulabildim randevu.

Canan Karatay'a kalsaydım şekerim iyice dibe vururdu, ölürdüm herhalde:)

günaydınnnnnnnnnn dünyanın en güzel anneleriii ve kuzularııııı bnm kuzum benden önce uyanıyo beni tepikleriyle uyandırıyor acıktı galiba işe geldim hala tepik sallıyo
Benimki sabahları sus pus oluyor ama kahvaltıdan sonra coşuyor mamayı yiyince

En azından çok geç değilmiş canım randevu tarihin. Ay evet ya Karatay'a kalsak Allah korusun bebeklerimizin ve bizim sağlığımız tehlike altında olacak neyseki kadın doğum uzmanları aynı fikirde değil :)

cnm geçmiş olsun öncelikle ben ilk gebeliğimde de çok çektim enfeksiyondan, özellikle son aylar kendini aşmıştı ama o zaman şimdiki kadar bilinçli diğildim pek dikkatte etmedim galiba ama her gebelikte olan bir şey biliyosun yinede dikkat et :) şeker konusu hakkında pek bi bilgim yok çok bi sorun olmuyo gebelikte çıkan şekerde perhiz veriyolar diyebiliyorum :)

valla bnmki değişik bi bebek sanki hiç uyumuyo gibi geliyor bana :) maşallah miniklerimizeeee :):)

afiyet olsun oglusa ve sana.
şekerin içinde geçmiş olsun tatlım...
Gunaydin kizlar bnde Dr a gidecegm hem bacagim için hem de erken seker yüklemesi için
bileğini gördüm canım geçmiş olsun inş güzel haberlerle dönersin dr dan.

Aynen canım ya. Eşimin annesi de tutturmuş şeker yüklemesi zararlı, Karatay'ı dinle diye. Anlatamıyorsun da:)

Sagol bitanem:) Yok çok dert etmiyorum. Önlemi alındığı sürece sıkıntı yok:) Bebişler için katlanırız her şeye dimi:)

afiyet olsun oglusa ve sana.
şekerin içinde geçmiş olsun tatlım...

bileğini gördüm canım geçmiş olsun inş güzel haberlerle dönersin dr dan.

Teşekkürler teyzemiz:)

Günaydın bebeğimmm:) Allah kavuştursun kuzunla:)
Batıkent buluşması öyle havada kaldı valla. Konuşulmadı daha net:)

cnm yaaa merak etme yalnız değilsin ben de burda böyle cümleler okudukça içim cız ediyodu neden ben böyle hissedemiyorum diye ilk gebeliğim ve süpriz bi şekilde oldu öğrendiğimde ne yalan söliyim şok olmuştum zamanla bi baktım bebek kıyafetleri oyuncakları falan bakıyorum kabullendim ve o heyecanı hisssettim ama çoğu zaman hamile değilmişim gibi hissediyorum evet içimde bi canlı var ama tam olarak bi bağ oluşturamadım malesef

Canim ya sorma benim gorumcemde sürekli şeker yüklemesi yaptirma ikili uçlu ayrintili yaptirma sunu yaptirma bunu yaptirma sıkıyor sürekli kendi yaptirmayinca yaptiranlari abes görüyor simdi doğrusunu yada olması gerektigini gelde anlat onlarin kendince dogrulari olunca başka alternatifleri kabul etmiyorlar..yanliz birşey soracagim iki buçuk yasinda oglu var gorumcemin seker yuklemesi yaptirmamis ama oğlu seker krizine giriyor asiri bir seker yeme ihtiyaci var tutamiyoruz küp şekeri kitir kitir yiyor annesi dr a gidecegim neden bu kadar seker yiyor diyordu seker yuklemesi konusundan sonra dun bu kadar dikkatimi cekti yaptirmayinca çocuklarda etkisi oluyormu ki ilerleyen yaslarda

Günaydın Kızlar

Bende 6 Aralıkta detaylıya gideceğim ama zaman geçmiyor bir türlü

Salı günü bebişim hiç oynamadı akşam yatağa yattık eşim elini karnıma koydu koyat koymaz nasıl tekmelemeye başladı eşim de hissetmiş oldu ve çok mutlu bu nasıl bir mucize diyor.. Bu sabah da inşallah uslu bir çocuğumuz olur diye dua ediyor.. İkimizin de ailesindeki çoçuklar çok yaramaz üstüne ben inatçıyım eşim de sinirli bizden nasıl bir şey dünyaya gelecek merak konusu yani... :)

Bana doktorum henüz şeker yüklemesinden bahsetmedi hiç belki detaylıdan sonra söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…