2015 Nisan Anneleri

Aynen canım ya. Eşimin annesi de tutturmuş şeker yüklemesi zararlı, Karatay'ı dinle diye. Anlatamıyorsun da:)
Ya bu Canan Karatay beni bitirecek.Daha doğrusu herkes kadının söylediklerinden hoşuna gitmeyenleri örn. baklava şeker unlu yenmeyecekleri falan kulak arkası edip de şeker yüklemesini cımbızla çekiyor ya bu anlayış beni bitirecek.KP ve KV de de bana parmaklarını sallayarak Canan Karatay yaptırmayın dedi sakın yaptırmayacaksın demişti de benim de içime dert olmuştu.Tabii eşim de o yöne kaymıştı.İlk Dr. muayenesinde eşim ve ailesi şeker yüklemesi yapılmasın diyor ama ben size danışmak isterim dr bey diyerek topu dr.a attım ben direk.O da kafasını kaldırıp direk Canan Karatay yüzünden mi demesin mi Ben evet öyleymiş deyince dr. um sadece derin bir iç çekip oflamakla yetindi.O da eşime yetti Şimdi yükleme için tarih almaya gidicez işte son nokta bu

Batıkent buluşması var bende Batıkentteyim

Minigim hareketlendi diye sevinmistim ama 2-3 gundur hic kimildamadi. Noluyo bisey mi oldu acaba
tatlım korkma bende de ole olmustu ılk hareketlendıgınde. doktora sormustum. hareketlerıne bı sure sonra alıstıgımız ıcın ılk gunku gıbı cok hıssetmıyormusuz. 3-4 gun sonra normale dondu benımkının hareketlerı.

Karatay a kalsa sadece tereyağ yiyelim tek faydalı şey o

şeker yüklemesi neden yapılıyor ?

enfeksiyon için neler yapmamız gerekiyor ki? bende enfeksiyon vardı ilk haftaarda doktor bol su iç yeterli demişti. başka doktor hemen ilaç vermişti ama ben kullanmadım .. siz ne yapıyorsunuz?

Bu tekmeler nasıl bişey ya. Özellikle nefes alırken hissediyorum bişeyler sanki ama çok derinden gibi. Omu acaba ?? Bende hissetmek istiyorum . Şişmanım diye hiisedeniyorum galiba

enfeksiyon için neler yapmamız gerekiyor ki? bende enfeksiyon vardı ilk haftaarda doktor bol su iç yeterli demişti. başka doktor hemen ilaç vermişti ama ben kullanmadım .. siz ne yapıyorsunuz?
bnmde vardı tatlım ilk başlarında ama şimdi normal seviyede ewet bol su içmek gerekiyor ALLAHIM korusun erken doğuma neden oluyo tedavi olunmazsa, eğer ileri seviyedeyse ilacı kullanmanda yarar var ben ilk hamileliğmde de kullandım bunda da kullandım ilaç

Bende öyleydim canım
geçiyor ama tekmeleri ufak hareketleri hisset ondan sonra değişir herşey birde kendini kıyaslama bende yapıyordum iyi beslenmiyorum ilk baslarda sigarayla mücadele ediyordum nasıl bırakcam diye zor oldu herşey eşimlede pproblemlerim vardı sonra dedim ki herkesin bir mücadelesi var herkes bir koşuşturma içinde önemli olan suan hamile olman birçok insan yıllarca uğraşıyor 10 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıp o kadar tüp bebek denemelerine rağmen basarısız olanlar daha neler neler..herkese nasip olmayan bir şey bu ve çok da özel o yüzden kendini kötü hissetme zaman bırak herşeyi..inan bende böyle hissediyorum ama herkesin anneliği kendi çocuğuna..

Bu arada dediğin şeyi çok iyi anladım canım benim annemde kova burcu çocukluğumdan beri biraz soğuk mesafeli olmuştur ama inan dünya bir yana annem bir yana o güçlü oldukça ben de güçlü oldum etrafta kız arkadaşlarıma bakıyorum annelerine ağızlarına gelenei söyleyip bağırabiliyorlar ben su yaşımda daha anneme bir kez olsun bağırıpta kötü bir söz söylemiş değilim saygı ve sevgi içi içe geçiyor ve inan bana canın gibi de seviyorsun düşünüyorum laçka bi ilişkimiz olsaydı ben de bu durumdan feyz alıp annemi çok üzebilirdim kırıcıda olurdum sonra pişman olurdum ama söz ağızdan cıktı mı işte geri dönüşü olmuyor.

benim kendi doktorum idrar kültürü istedi üreme olmayınca gerek yok bol su iç dedi. ama başka doktorada görünmüştüm direk ilaç yazdı. ama kendi doktorum ilaç vermeyince kullanmadım :S
birde vajinal akıntım var sarımtırak onun içinde ilaç kullansam mı, doktora söyledim hiç bakmadan vajinal yoldan kullanılan bir fitil verdi.. bende yine kullanmadım.. off aklıma geldikçe bunalıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…