Ya bu Canan Karatay beni bitirecek.Daha doğrusu herkes kadının söylediklerinden hoşuna gitmeyenleri örn. baklava şeker unlu yenmeyecekleri falan kulak arkası edip de şeker yüklemesini cımbızla çekiyor ya bu anlayış beni bitirecek.KP ve KV de de bana parmaklarını sallayarak Canan Karatay yaptırmayın dedi sakın yaptırmayacaksın demişti de benim de içime dert olmuştu.Tabii eşim de o yöne kaymıştı.İlk Dr. muayenesinde eşim ve ailesi şeker yüklemesi yapılmasın diyor ama ben size danışmak isterim dr bey diyerek topu dr.a attım ben direk.O da kafasını kaldırıp direk Canan Karatay yüzünden mi demesin miAynen canım ya. Eşimin annesi de tutturmuş şeker yüklemesi zararlı, Karatay'ı dinle diye. Anlatamıyorsun da:)
Batıkent buluşması var bende BatıkentteyimAyy kizlaaarr masallah bize hızınıza yetişmek mümkün degil nazarlar değmesin
Gunaydin hepinize...
Doktordan dönenler olmus kısmen okudum kısmen okuyamadım... herkese gözü aydin olsun... bizim 4 aralıkta daha çook var sanki
Bu arada ne oldu batıkent buluşması??
tatlım korkma bende de ole olmustu ılk hareketlendıgınde. doktora sormustum. hareketlerıne bı sure sonra alıstıgımız ıcın ılk gunku gıbı cok hıssetmıyormusuz. 3-4 gun sonra normale dondu benımkının hareketlerı.Minigim hareketlendi diye sevinmistim ama 2-3 gundur hic kimildamadi. Noluyo bisey mi oldu acaba
Karatay a kalsa sadece tereyağ yiyelim tek faydalı şey oYa bu Canan Karatay beni bitirecek.Daha doğrusu herkes kadının söylediklerinden hoşuna gitmeyenleri örn. baklava şeker unlu yenmeyecekleri falan kulak arkası edip de şeker yüklemesini cımbızla çekiyor ya bu anlayış beni bitirecek.KP ve KV de de bana parmaklarını sallayarak Canan Karatay yaptırmayın dedi sakın yaptırmayacaksın demişti de benim de içime dert olmuştu.Tabii eşim de o yöne kaymıştı.İlk Dr. muayenesinde eşim ve ailesi şeker yüklemesi yapılmasın diyor ama ben size danışmak isterim dr bey diyerek topu dr.a attım ben direk.O da kafasını kaldırıp direk Canan Karatay yüzünden mi demesin miBen evet öyleymiş deyince dr. um sadece derin bir iç çekip oflamakla yetindi.O da eşime yetti Şimdi yükleme için tarih almaya gidicez işte son nokta bu
şeker yüklemesi neden yapılıyor ?Ya bu Canan Karatay beni bitirecek.Daha doğrusu herkes kadının söylediklerinden hoşuna gitmeyenleri örn. baklava şeker unlu yenmeyecekleri falan kulak arkası edip de şeker yüklemesini cımbızla çekiyor ya bu anlayış beni bitirecek.KP ve KV de de bana parmaklarını sallayarak Canan Karatay yaptırmayın dedi sakın yaptırmayacaksın demişti de benim de içime dert olmuştu.Tabii eşim de o yöne kaymıştı.İlk Dr. muayenesinde eşim ve ailesi şeker yüklemesi yapılmasın diyor ama ben size danışmak isterim dr bey diyerek topu dr.a attım ben direk.O da kafasını kaldırıp direk Canan Karatay yüzünden mi demesin miBen evet öyleymiş deyince dr. um sadece derin bir iç çekip oflamakla yetindi.O da eşime yetti Şimdi yükleme için tarih almaya gidicez işte son nokta bu
cnm geçmiş olsun öncelikle ben ilk gebeliğimde de çok çektim enfeksiyondan, özellikle son aylar kendini aşmıştı ama o zaman şimdiki kadar bilinçli diğildim pek dikkatte etmedim galibaama her gebelikte olan bir şey biliyosun yinede dikkat et :) şeker konusu hakkında pek bi bilgim yok çok bi sorun olmuyo gebelikte çıkan şekerde perhiz veriyolar diyebiliyorum :)
bnmde vardı tatlım ilk başlarında ama şimdi normal seviyede ewet bol su içmek gerekiyorenfeksiyon için neler yapmamız gerekiyor ki? bende enfeksiyon vardı ilk haftaarda doktor bol su iç yeterli demişti. başka doktor hemen ilaç vermişti ama ben kullanmadım .. siz ne yapıyorsunuz?
geçiyor ama tekmeleri ufak hareketleri hisset ondan sonra değişir herşey birde kendini kıyaslama bende yapıyordum iyi beslenmiyorum ilk baslarda sigarayla mücadele ediyordum nasıl bırakcam diye zor oldu herşey eşimlede pproblemlerim vardı sonra dedim ki herkesin bir mücadelesi var herkes bir koşuşturma içinde önemli olan suan hamile olman birçok insan yıllarca uğraşıyor 10 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıp o kadar tüp bebek denemelerine rağmen basarısız olanlar daha neler neler..herkese nasip olmayan bir şey bu ve çok da özel o yüzden kendini kötü hissetme zaman bırak herşeyi..inan bende böyle hissediyorum ama herkesin anneliği kendi çocuğuna..Kızlar ben sizleri okudukça kendimi kötü hissediyorum. Ben sizin kadar anne olamadım anne gibi hissetmeye başlayamadım henüzKiminiz diyır ki burnumda tütüyor, kiminiz çok özledim, kokusu burnumda falan... Ben bu kadar yoğun yaşayamıyorum henüz. Benim gibi olan var mı yoksa tek garip ben miyim? Bir ara psikoloğa gitsem mi diye düşünmedim değil. Çocuğumdoğduğunda ya hala aynı devam edersen yeterince bağ kuramazsam gibi düşüncelerim oluyo sürekli
dr efa bulamazsan ocean plus mı al dedi?
küçük de değilim 33 yaşındayım artık olması gerekiyordu. neden oldu da hiç bir zaman demedim zaten, çocukları çok severim ama işte daha farklı bir hamilelik süreci geçiriyor olmayı isterdim... Neyse zamana bırakıyorum :)
tabiki önemsiyorum, benimkisi tam olarak önemsememe kaygısı değil de soğuk ve uzak bir anne olma korkusu sanırım. kova burcuyum ve mantğım hep ağır basmıştır, çok duygusal biri değilim ama bu karakterimin çocuğa yasımasını istemiyorum. ileride daha farklı hissedeceğimi umuyorum... teşekkürler yorumun için...
Daha henüz ona karar vermiş değiliz canım ama toplaşalım da yüz yüze konuşalım sunları :)Ayy hepimiz bir yerde toplaşalım yaaa:) Komşu falan olsak keşke:)
Oralar öyle malesef kuzum. Nereye taşınmayı düşünüyorsun?
Bende 5ine alacaktım ama 6sında karar kıldık hayırlı haberlerle gelelim inş :)[/QUOTE
bnmde vardı tatlım ilk başlarında ama şimdi normal seviyede ewet bol su içmek gerekiyorALLAHIM korusun erken doğuma neden oluyo tedavi olunmazsa, eğer ileri seviyedeyse ilacı kullanmanda yarar var ben ilk hamileliğmde de kullandım bunda da kullandım ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?