2015 Nisan Anneleri

AYNI SORUNLARI YAŞIYORUZ TATLIM BENDE İDRAR KÜLTÜRÜME BAKTIRDIM ŞÜKÜR BNMDE TEMİZ ÇIKTI, AMA BENDE ÇOK ÇEKTİM AKINTIDAN VE İKİ HAFTA ÖNCE ALTTAN MUAYENEDE MANTAR OLDUĞUMU ÖĞRENDİM FİTİL VE KREM VERDİ KULLANDIM AKINTIM AZALDI BAYAĞ Bİ RAHATLADIM BİRDE SİRKELİ SU İLE TEMİZLİYORUM ÇOK İŞE YARADI TAVSİYE EDERİM :)

resimdeki kağıtta ocean plus da yazıyo elle acaba bulamazsan bunu mu al dedi ondan sordum cnm çünkü ben de balık yağı hapı kullanmayı düşünüyorum

Valla ben de simdi dikkat ettim. Ama bana hicbisey demedi. Yazdi verdi bunu. Eczaci bilir herhalde

çok geçmiş olsun sanada.. ne güzel kullanmışsın benim nedense hamile kaldığımdan beri ilaçlara karşı bi antipatim oldu kullanmak istemiyorum hiç ama kullanmakta lazım. doktorum bana fitili 3 hafta önce falan vermişti şimdi kullanmaya başlasam olur mu ki?

BENCE KULLAN BEN FAYDASINI GÖRDÜM

GEÇMİŞ OLSUN canım şekerin için ama çoğu gebede çıkıyor seker yüklemesi yapılırken tatlı yesek aslında doğal yoldan olurdu hem bende korkuyorum biraz.

evet canım öyleymiş tek başına görüldüğünde risk teşik etmiyormuş çoğu bebekte de görülüyormuş ben burda bahsettim çünkü ayrıntılıya gidecek arkadaşlarda da çıkabilir her dr un tavrı da farklı olabiliyor kimse endişelenmesin diye içimiz rahat olsun inş bi sonraki kontrollerimiz de kaybolduğunu görürüz

Merhaba kizlar mutlu saglikli gunler disardan yemek yedigindevmidesi bozulan var mi gece uyuyanadim sirf bundan dokayi

Herkese selamlar,
Bizim ikili tarama testimizde ense kalınlığımız dışında herşey normal çıkmıştı. Doktorum içimizin rahat edebilmesi için geçen hafta amniyosentez uyguladı. 16 aralıkta sonuçları alacağız, benim içim rahat ama biliyorum oğluşum çok sağlıklı :)
Detaylı ultrason kaçıncı haftalarda oluyor? Ben 20. hafta diye biliyorum.
Birde ben bu hafta bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım, dışarıdan ne zaman hissedilecek sabırsızlıkla bekliyorum.

Sen bu kadar pozitif oldukca sonucun kotu olacigini sanmiyorum brn canim ins. Hayirli haberlerini paylassirsin bizimlee :) O hic belli olmaz canim ben bebegimi 15. Haftadam beri hissediuorim ama tepik seklinde 18. Haftada hissetmistim 20. Haftadan itibaren babamizda hissetmeye basladiii seninde kisa sureicinde belli olur

ben de babamız hissetsin çok istiyorum ama o elini karnına koyduğunda bizimki hiç kımıldamıyo

dün bu konuda yazan çok oldu
bende haftaya salı gidicem, herkez genel olarak yazmış hep gidicez ayrıntılıya diye

bende senin gibiyim canım henüz hiç hissedemedim birde zaten kilolu kaldım ki göbeğimdede hissedemiyorum oynamasını sabırsızlıkla bekliyorum

Kizlaar daha onceden gobek deligimin biraz altinda hissettigim bebegimi bugun gobek deligi hizamda hatta biraz uzerinde hissediyorum. Bebekler boyle boyle yukari mi cikiyolar,ay sanki kendime daha yakin hissettim yavrumu bi de bi hareketli ki neler yapiyo cok merak ediyorum.kollari bacaklari hic durmuyo

Babamız için zaten bu sabırsızlık :) biraz daha sabredecek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…