- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Bu arada 1. Sayfaya baktimm. Yanlis saymadiysam 29 erkek 14 kizimiz var. Belli olmayan bi hayli fazla. Mutlaka belli olanlar da vardir ama listeye yazilmamistirbi an once herkes ogrense de bilsek kimimizin nesi olucak
Batıkent buluşması var bende Batıkentteyim
ben de yokum listede bi erkek de bendenben yokum o listede 1 erkek daha ekleyebilirsin
bende genelede kasıkta ama cok nadır gobek cevremde hıssettıgım oldu canım cok komıgıme gıdıyo ozmn agzım kulaklarım varıyoKizlaar daha onceden gobek deligimin biraz altinda hissettigim bebegimi bugun gobek deligi hizamda hatta biraz uzerinde hissediyorum. Bebekler boyle boyle yukari mi cikiyolar,ay sanki kendime daha yakin hissettim yavrumubi de bi hareketli ki neler yapiyo cok merak ediyorum.kollari bacaklari hic durmuyo
bugün 21. hafta bitti 22 ye gidiyoruz bizzzzz. çok şükür
ben yokum o listede 1 erkek daha ekleyebilirsin
ben de yokum listede bi erkek de benden
Bide hissetince bagimlilik yapacak canim esim oyle alistikii birgun tekmelemese babasini niye hareket etmiyor diye endiseleniuor :) hamileligin en guzel surecindeyiz bence artik minicik bi aile oldugimuzu daha cok hissediyoruzBabamız için zaten bu sabırsızlık :) biraz daha sabredecek artık
bebeğin altını değiştirirken kullanabilirsin yada pusetin içine koyabilirsinnasıl tatlı bişeymiş bu ama nasıl kullanılıyor ki anlamadım ben?
Bide hissetince bagimlilik yapacak canim esim oyle alistikii birgun tekmelemese babasini niye hareket etmiyor diye endiseleniuor :) hamileligin en guzel surecindeyiz bence artik minicik bi aile oldugimuzu daha cok hissediyoruz
Bide hissetince bagimlilik yapacak canim esim oyle alistikii birgun tekmelemese babasini niye hareket etmiyor diye endiseleniuor :) hamileligin en guzel surecindeyiz bence artik minicik bi aile oldugimuzu daha cok hissediyoruz
canım inş sonucunuz temiz gelir.Herkese selamlar,
Bizim ikili tarama testimizde ense kalınlığımız dışında herşey normal çıkmıştı. Doktorum içimizin rahat edebilmesi için geçen hafta amniyosentez uyguladı. 16 aralıkta sonuçları alacağız, benim içim rahat ama biliyorum oğluşum çok sağlıklı :)
Detaylı ultrason kaçıncı haftalarda oluyor? Ben 20. hafta diye biliyorum.
Birde ben bu hafta bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım, dışarıdan ne zaman hissedilecek sabırsızlıkla bekliyorum.
güle güle kirletsin alt açmasını oğluşun :)günaydın kızlar oğluma aldığım alt açma
merhabakızlar ben de manisadayım granda gidiyorum hasan cihan demirele
teşekkür ederiz teyzesigüle güle kirletsin alt açmasını oğluşun :)
canım inş sonucunuz temiz gelir.
ense kalınlığınız ne kadardı ki amniyosentez yaptı?
detaylıya girebilirsin artık 19. haftadan itibaren yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?