2015 Nisan Anneleri

Kizlar Dr dan geldim erken seker yüklemesi yapti şekerden şüphelendiği için çok şükür temiz cikti yinede 26 hafta bir daha bakacak ayagimdaki morluklarida cildiyeye gösterdim lenf ödem dedi damar catlamasi ayaklarinini hep yukari kaldir dedi ama işyerinde mümkün değil bir krem yazdi konuda gebelikte kullanmak tehlikeliymis. Ama sonuç sikinti yok kizlar önümüzdeki persembede ayrintiliya gidecegim

Bu arada 1. Sayfaya baktimm. Yanlis saymadiysam 29 erkek 14 kizimiz var. Belli olmayan bi hayli fazla. Mutlaka belli olanlar da vardir ama listeye yazilmamistir bi an once herkes ogrense de bilsek kimimizin nesi olucak

bende genelede kasıkta ama cok nadır gobek cevremde hıssettıgım oldu canım cok komıgıme gıdıyo ozmn agzım kulaklarım varıyo

Babamız için zaten bu sabırsızlık :) biraz daha sabredecek artık
Bide hissetince bagimlilik yapacak canim esim oyle alistikii birgun tekmelemese babasini niye hareket etmiyor diye endiseleniuor :) hamileligin en guzel surecindeyiz bence artik minicik bi aile oldugimuzu daha cok hissediyoruz

Bide hissetince bagimlilik yapacak canim esim oyle alistikii birgun tekmelemese babasini niye hareket etmiyor diye endiseleniuor :) hamileligin en guzel surecindeyiz bence artik minicik bi aile oldugimuzu daha cok hissediyoruz

Kesinlikle katiliyorum. Onceden esimle gun icinde konustugumuzda sormazdi bebegi. Ama simdi her arayışında oglum napiyo, kipirdadi mi yine falan diye soruyo. Artik babaligi idrak ettiler sanirim:)

canım inş sonucunuz temiz gelir.
ense kalınlığınız ne kadardı ki amniyosentez yaptı?
detaylıya girebilirsin artık 19. haftadan itibaren yapılıyor.

canım inş sonucunuz temiz gelir.
ense kalınlığınız ne kadardı ki amniyosentez yaptı?
detaylıya girebilirsin artık 19. haftadan itibaren yapılıyor.

Üst sınır 2,5muş. Bizim 2,8 çıktı. Kandaki sonuç ve 3lü tarama da temiz çıktı. Doktorumuzda içimiz rahatlasın amniyosentez uygulayalım dedi. Bizde yaptırdık bakalım.. İnşallah temiz çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…