teşekkür ederim. allah size de sabır versin. sizin içinde dua edeceğim.merhaba :) ben maalesef bebeğimi kaybettımakhisarda yasıyorum burda bi dr gidiyorum.sizin bebişiniz hayırlı olsun inşallah sağsalım kucagına almayı nasip etsin Allahım siz bana dua edin hamilesiniz :)
Kesinlikle katiliyorum. Onceden esimle gun icinde konustugumuzda sormazdi bebegi. Ama simdi her arayışında oglum napiyo, kipirdadi mi yine falan diye soruyo. Artik babaligi idrak ettiler sanirim:)
Ay forumun en buyugu biziz kizlarr abisi olduk bu forumun
Güzel haberlerle gelirsin inş cnm ..günaydın kızlaaar, bizim de bu akşam 6,30 da detaylı usg vaar çok heyecanlıyım Allahımm nasıl bir güzellikle karşılaşıcaz nsl büyümüştür şimdi minik oğlum kimbilir.
Bnm annem hemşire arkadaşlarına falan da sordu genelde Hasan Beyi önerdiler şimdilik memnunum bi de özellikle cerrahlığı iyi olan bi doktoru seçmek istedim ne olur ne olmaz diye sen kime gidiyosun?merhabahasan cihan demirelin iyi olduğunu duymuştum. memnun musunuz? sorularınıza cevap alabiliyor musunuz?
Yerim ben bu ablaylaa abiyiii :)Hyrr kuzum bizde varız bizde abla olduk :) Senin oğluşlada akranız
anladım canım temiz çıkacaktır muhtemlen..Okudugum makalelerde üst sınır 3.0 mm kabul ediliyordu.tedbir amaçlı yapmış dr un muhtemelen..rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.Üst sınır 2,5muş. Bizim 2,8 çıktı. Kandaki sonuç ve 3lü tarama da temiz çıktı. Doktorumuzda içimiz rahatlasın amniyosentez uygulayalım dedi. Bizde yaptırdık bakalım.. İnşallah temiz çıkacak
CanimArkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Kaçıncı Bebek
Sat
Bdt
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
bi manisa daha çıktıCanim
Yas:20
Sehir:Manisa
Kacinci bebek:1
SAT:25,06,2014
BDT:1.4.2015
adimizda poyraz olcak ins. :)
cnm özel msj attımArkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Kaçıncı Bebek
Sat
Bdt
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
Çok şirinmiş güle güle kullanın , inş kazasız alt açmalar olur . Kızlarda çok değilde oğlanlar için sürprizler olabiliyor , şöyle yüzünüze doğru attırabiliyorlar .. Ben ilk yaşattıktan sonra açar açmaz bez koyup tampon yapıyordum :))günaydın kızlar oğluma aldığım alt açma
Bende genelde kasıklarımda hissediyorum ama akşamları hafif eğik oturunca karnımda hissediyorum. 21.haftada rahim göbek deliğinin 1 cm falan üzerinde oluyormuş normal yani kuzular geziyor içeride :)Kizlaar daha onceden gobek deligimin biraz altinda hissettigim bebegimi bugun gobek deligi hizamda hatta biraz uzerinde hissediyorum. Bebekler boyle boyle yukari mi cikiyolar,ay sanki kendime daha yakin hissettim yavrumubi de bi hareketli ki neler yapiyo cok merak ediyorum.kollari bacaklari hic durmuyo
Ay sende mi manisa canim :)bi manisa daha çıktı
Benimki suan depara kalkti geneee bi altan bi i usten vuruyo :) karnimin biri orasi bi burasi inip kalkiyo:)Bende genelde kasıklarımda hissediyorum ama akşamları hafif eğik oturunca karnımda hissediyorum. 21.haftada rahim göbek deliğinin 1 cm falan üzerinde oluyormuş normal yani kuzular geziyor içeride :)
Geçmiş olsun tatlım çok şükür çıkmamış şeker , bunun için aç gittin dimi hastaneye .. En az gece 12 den itibaren aç olmak lazım ..Kizlar Dr dan geldim erken seker yüklemesi yapti şekerden şüphelendiği için çok şükür temiz cikti yinede 26 hafta bir daha bakacak ayagimdaki morluklarida cildiyeye gösterdim lenf ödem dedi damar catlamasi ayaklarinini hep yukari kaldir dedi ama işyerinde mümkün değil bir krem yazdi konuda gebelikte kullanmak tehlikeliymis. Ama sonuç sikinti yok kizlar önümüzdeki persembede ayrintiliya gidecegim
Oyyy kızlarımız yarı yarıya kalmış , ee delikanlı çok olduğuna göre güzel kızlarımıza talip çok olur dimi :)) şaka bir yana Rabbim hepsine sağlık versin gerisi sorun değil ..Bu arada 1. Sayfaya baktimm. Yanlis saymadiysam 29 erkek 14 kizimiz var. Belli olmayan bi hayli fazla. Mutlaka belli olanlar da vardir ama listeye yazilmamistirbi an once herkes ogrense de bilsek kimimizin nesi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?