2015 Nisan Anneleri

pantolonum felaket rahatsız etti bugün beni çok sıkıyo kasık bölgemi biran önce eve gidip çıkartmak istiyorum yavrum helak oldu içerde sıkışınca daha bir tepiniyo :):)
Canım geçenngün benide sinir etti pantalon elbise ve tayta kesin dönüş yaptım :) tavsiye ederim :)

listede ismim var ama bilgilerim eksik tamamlayayım dedim bir de koymayı düşündüğümüz isimleri ekleyecektik ne oldu o iş :)

İşte bu durum beni deli ediyor kuzum yaaa. Anlatıyorsun anlamıyorlar. Bu Canan Karatay kadın doğum uzmanı değil ki. Sadece alanıyla ilgili konusmuyor kadın ve bence insanları yanlış yönlendiriyor. Neymiş şeker yüklemesi bebeğe zarar verirmis. Peki seker varsa ve tedavi edilmezse onun bebege verdiği zarar ne olacak! Deli ediyor beni kadın.

Kuzum görümcenin bebeği kaç yaşında bilmiyorum ama diyabetik annelerden dogan bebekler, eger bu sikinti hamilelikte kontrol altina alinmazsa ilerleyen donemde diyabete yatkın oluyorlar. Yani çocukta diyabetik etkiler olabilir, doktora götürsünler bence

Aynen öyle valla:) Herkes çok biliyor ya herkes doktor kesildi. Ben anlatamıyorum da derdimi:) Her doktor gerekli görürse yaptır diyor, bir Canan Karatay yaptırmayın diyor. Mesela bende hem açlık hem tokluk kan şekeri düşük çıktı. Bu yüzden şeker yüklemesi isterse doktorum yaptıracağım. Mesela ben bunu bilmeden karatay doyeti uygulasaydim zaten dusuk olan şekeri iyice dusurecektim. Kadını anlamıyorum zaten insanları yanlış yönlendiriyor. Sanki herkesin bünyesi aynıymış gibi tek tip tedavi öneriyor. Oysa diyabetin bir sürü tipi var ve her birinin tedavisi farklı. O yüzden doktor kontrolünde bir tedavi şart bence:)

Daha henüz ona karar vermiş değiliz canım ama toplaşalım da yüz yüze konuşalım sunları :)

Evettt bence de:)

günaydın kızlar oğluma aldığım alt açma

Çok tatlıymış annesi, ayy minik totosu değecek buna yaa:)

GEÇMİŞ OLSUN canım şekerin için ama çoğu gebede çıkıyor seker yüklemesi yapılırken tatlı yesek aslında doğal yoldan olurdu hem bende korkuyorum biraz.

Sağol tatlım:) Korkma hiç doktorunun istediği testleri yaptır, kontrollü tedavi olursa hiçbir problem olmaz Allah'ın izniyle:)

Canımm çok geçmiş olsun tekrardan:) Allah sana da bebişe de sağlıklı günler göstersin hep inşallah:)

Hayalperdesi e madem atlantis de falan 1 saat oturalım???

Olur tatlım valla annemlere yürüyerek 5 dakika atlantis. O zaman arkadaşlarla konuşalım herkese uygun bir gün belirleyip atlantiste buluşalım

Kızlaaarrr Ankara'da oturanlar, bir buluşma ayarlamayı düşünmüştük ya katılmak isteyenler hangi günler müsait olduklarını yazabilirler mi?Ona göre bir gün belirleyip görüşelim:)

Ben evdeyim zaten canim. cmhrsmbl de yazmisti

Sagol canim cok şükür riskli cikmadi aclik 83 tokluk 119 cikti senenin bilgin olduğu için değerleri yazdim.geceden actim 10.bucukta yatmistim sabah AC karnuna gittim.

E="melegim34, post: 38007011, member: 340890"]Geçmiş olsun tatlım çok şükür çıkmamış şeker , bunun için aç gittin dimi hastaneye .. En az gece 12 den itibaren aç olmak lazım ..
Ayakların için de çok geçmiş olsun gördüm ama bu konuda bir fikrim olmadığı için yorumda bulunamadım [/QUOTE]
Sagol Canim alinti yapamadim ama ustteki yorumuda sana yazdim

Teşekkürler canım.sbh gittik geldik.çok şükür bi sıkıntı yok dedi dr.renkli olacak diye düşünmüştüm.siyah beyazdı.heryerini gösterdi dr.yüzünü fln ayrıntılı göremesemde az bişe gördüm.dr eğer renkli istiyorsan fiyatlar değişiyor 300_400 tl civarında.renkli ultrason kozmetik amaçlı yapılıyor.insanlar merak ediyor bebeğin yüzünü fln o yüzden yaptırıyorlar.gerek yok dedi bana.sonra döndük ztn.

bu nasil hastane anlamadim zeynep kamil gittim bebegi gostermedi resim vermedi iyimi kotumu birsey demedi cinsiyeti sordum baya bakti kiza benzio dedi kesinmi dedi ultrasyon hic bi zaman kesi b degildir dedi kan ve idrar tahlil verdim seker yuklemesi icin gun verdi saglik ocagina gittim asiyi olduk bebegin kalp atisi dinledik olculerimiz alindi 59 kilo olmusum hamilelikde 11 kilo aldim bn ya simdiden oysa bekarken zorlasam bi kilo alamazdim bi ay sonra bi asi daha var asidanmi kaynakli bilmem ama cgoz kapaklarim dusuo bide hanimlar birsey ogrendim garibime gitti hemsireden hani iki gundyr tekme yok diodumya biz yorgun olunca bebekde bitkin d y suyomus sasirdim yani

BEN çalışıyorum işten 6 da çıkıyorum ama öğlen araları yakın olduğu için Gordion avmye geçiyorum haftaiçi bazen eşim sehir dışına çıkmak zorunda oluyor akşam eşi benim durumumda olan varsa akşamda görüşebiliriz yada hafta içi öğlen arası avmde buluşalım ben 13 30 da işe geçerim siz devam edersiniz gezmeye nasıl olaar sonra bu görüşmeleri evlere taşırız cok ağırlamak isterim kızlar sizi
Günaydın bebeğimmm:) Allah kavuştursun kuzunla:)
Batıkent buluşması öyle havada kaldı valla. Konuşulmadı daha net:)

Sagol Canim alinti yapamadim ama ustteki yorumuda sana yazdim[/QUOTE]
Tamam tatlım anladım sağol cevap için , çok geçmiş olsun şekerin çıkmadığına çok sevimdim malum ben çok zorlanıyorum ne yesem yüksek çıkıyor .. Galiba insülin kullanmaya başlıcak doktorum ( senin verdiğin değerler burdakinden farklı bu yüzden bilemem ama doktorun ok dediyse tamamdır hiç düşünme bile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…