Merkezdeyim cnm benAy sende mi manisa canim :)
Neresinden biz turgutludayiz :)
Canım geçenngün benide sinir etti pantalon elbise ve tayta kesin dönüş yaptım :) tavsiye ederim :)pantolonum felaket rahatsız etti bugün beni çok sıkıyo kasık bölgemi biran önce eve gidip çıkartmak istiyorumyavrum helak oldu içerde sıkışınca daha bir tepiniyo :):)
Inş . Hayırlı haberlerini alırsınız ..Üst sınır 2,5muş. Bizim 2,8 çıktı. Kandaki sonuç ve 3lü tarama da temiz çıktı. Doktorumuzda içimiz rahatlasın amniyosentez uygulayalım dedi. Bizde yaptırdık bakalım.. İnşallah temiz çıkacak
bende yokum bir erkekde benden :)ben de yokum listede bi erkek de benden
Arkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Yaş 30
Şehir istanbul
Kaçıncı Bebek 1.
Sat 24 Hazıran
Bdt 1 Nisan
Cinsiyet ERKEK
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
Canim ya sorma benim gorumcemde sürekli şeker yüklemesi yaptirma ikili uçlu ayrintili yaptirma sunu yaptirma bunu yaptirma sıkıyor sürekli kendi yaptirmayinca yaptiranlari abes görüyor simdi doğrusunu yada olması gerektigini gelde anlat onlarin kendince dogrulari olunca başka alternatifleri kabul etmiyorlar..yanliz birşey soracagim iki buçuk yasinda oglu var gorumcemin seker yuklemesi yaptirmamis ama oğlu seker krizine giriyor asiri bir seker yeme ihtiyaci var tutamiyoruz küp şekeri kitir kitir yiyor annesi dr a gidecegim neden bu kadar seker yiyor diyordu seker yuklemesi konusundan sonra dun bu kadar dikkatimi cekti yaptirmayinca çocuklarda etkisi oluyormu ki ilerleyen yaslarda
Ya bu Canan Karatay beni bitirecek.Daha doğrusu herkes kadının söylediklerinden hoşuna gitmeyenleri örn. baklava şeker unlu yenmeyecekleri falan kulak arkası edip de şeker yüklemesini cımbızla çekiyor ya bu anlayış beni bitirecek.KP ve KV de de bana parmaklarını sallayarak Canan Karatay yaptırmayın dedi sakın yaptırmayacaksın demişti de benim de içime dert olmuştu.Tabii eşim de o yöne kaymıştı.İlk Dr. muayenesinde eşim ve ailesi şeker yüklemesi yapılmasın diyor ama ben size danışmak isterim dr bey diyerek topu dr.a attım ben direk.O da kafasını kaldırıp direk Canan Karatay yüzünden mi demesin miBen evet öyleymiş deyince dr. um sadece derin bir iç çekip oflamakla yetindi.O da eşime yetti Şimdi yükleme için tarih almaya gidicez işte son nokta bu
Daha henüz ona karar vermiş değiliz canım ama toplaşalım da yüz yüze konuşalım sunları :)
günaydın kızlar oğluma aldığım alt açma
GEÇMİŞ OLSUN canım şekerin için ama çoğu gebede çıkıyor seker yüklemesi yapılırken tatlı yesek aslında doğal yoldan olurdu hem bende korkuyorum biraz.
Hamilelikte annede oluşabilecek şeker hastalığını kontrol etmek için değil mi? Çok detaylı bilmiyorum ama varsa ve önlem alınmazsa bebek için çok ciddi sorunlar çıkartacağını okumuştum.şeker yüklemesi neden yapılıyor ?
Kizlar Dr dan geldim erken seker yüklemesi yapti şekerden şüphelendiği için çok şükür temiz cikti yinede 26 hafta bir daha bakacak ayagimdaki morluklarida cildiyeye gösterdim lenf ödem dedi damar catlamasi ayaklarinini hep yukari kaldir dedi ama işyerinde mümkün değil bir krem yazdi konuda gebelikte kullanmak tehlikeliymis. Ama sonuç sikinti yok kizlar önümüzdeki persembede ayrintiliya gidecegim
Hayalperdesi e madem atlantis de falan 1 saat oturalım???
Kızlaaarrr Ankara'da oturanlar, bir buluşma ayarlamayı düşünmüştük ya katılmak isteyenler hangi günler müsait olduklarını yazabilirler mi?Ona göre bir gün belirleyip görüşelim:)
Teşekkürler canım.sbh gittik geldik.çok şükür bi sıkıntı yok dedi dr.renkli olacak diye düşünmüştüm.siyah beyazdı.heryerini gösterdi dr.yüzünü fln ayrıntılı göremesemde az bişe gördüm.dr eğer renkli istiyorsan fiyatlar değişiyor 300_400 tl civarında.renkli ultrason kozmetik amaçlı yapılıyor.insanlar merak ediyor bebeğin yüzünü fln o yüzden yaptırıyorlar.gerek yok dedi bana.sonra döndük ztn.İç organları yerli yerinde mi; kafasında, beyninde bir problem var mı; elleri, ayakları olması gerektiği gibi mi; karın iç duvarı normal bir şekilde kapanmış mı; barsakları karın içine yerleşmiş mi; kalp 4 odacıktan oluşuyor mu, atışları ritmik mi; akciğer zarında problem var mı; göbek kordonunda olması gereken iki arter (atardamar), bir ven (toplardamar) var mı; amniyon sıvısı normal düzeyde mi; bebeğin midesinde yeterli amniyon sıvısı var mı; plasenta ne durumda, konumu nasıl; bebek hangi pozisyonda bunlara bakılıyor kuzum. Bir de rutin ölçümleri (fl, bpd, ac, tahmini fetal ağırlık, tahmini doğum tarihi, vs) yapılıyor. Ha bir de pipisi mi var yoksa kukusu mu ona bakılıyor:)
Eksikler vardır mutlaka ama aklıma gelenler bunlar. Hayırlı haberlerle dön inşallah:)
Maşallah pipiliyeeeee:) Kocaman olmuş:) Hep böyle güzel haberler alırız inşallah:)
Hayırlı haberlerle döneesin inşallah kuzummm:)
Sevindim bitanem:) Yarın da hayırlı haberlerle dönersin inşallah...
yok ben çalışıyorum ama Cumartesi günleri Atlantis bana uyarBen evdeyim zaten canim.cmhrsmbl de yazmisti
Günaydın bebeğimmm:) Allah kavuştursun kuzunla:)
Batıkent buluşması öyle havada kaldı valla. Konuşulmadı daha net:)
Sagol Canim alinti yapamadim ama ustteki yorumuda sana yazdim[/QUOTE]E="melegim34, post: 38007011, member: 340890"]Geçmiş olsun tatlım çok şükür çıkmamış şeker , bunun için aç gittin dimi hastaneye .. En az gece 12 den itibaren aç olmak lazım ..
Ayakların için de çok geçmiş olsun gördüm ama bu konuda bir fikrim olmadığı için yorumda bulunamadım
listede ismim var ama bilgilerim eksik tamamlayayım dedim bir de koymayı düşündüğümüz isimleri ekleyecektik ne oldu o iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?