- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
yok ben çalışıyorum ama Cumartesi günleri Atlantis bana uyar
canım, benimki kız bebek, güncelleyebilirsin...Arkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Kaçıncı Bebek
Sat
Bdt
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
ben özgür atlıya gidiyorum. bende memnunum. ancak ilk hamileliğim olduğu için telaşlanıyorum. başka bir doktora daha gitsem mi diye düşünüyorumBnm annem hemşire arkadaşlarına falan da sordu genelde Hasan Beyi önerdiler şimdilik memnunum bi de özellikle cerrahlığı iyi olan bi doktoru seçmek istedim ne olur ne olmaz diye sen kime gidiyosun?
anladım canım temiz çıkacaktır muhtemlen..Okudugum makalelerde üst sınır 3.0 mm kabul ediliyordu.tedbir amaçlı yapmış dr un muhtemelen..rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Özgür Bey de baya popüler bi doktor ilk başta ona gitsem mi diye çok düşündüm bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim bence hiç öyle düşünme o da iyi bi dr sonuçtaben özgür atlıya gidiyorum. bende memnunum. ancak ilk hamileliğim olduğu için telaşlanıyorum. başka bir doktora daha gitsem mi diye düşünüyorum
NİSAN ANNELERİ
NERELERDE YAŞIYORSUNUZ YANİ DOKTORUNUZ HASTANENİZ NERESİ
BEN İZMİRDEYİM, MEDİKALPARK-ÇİĞDEM HANIM A GİDİYORUM
bazı sebepler ne diye sorabilir miyim?Özgür Bey de baya popüler bi doktor ilk başta ona gitsem mi diye çok düşündüm bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim bence hiç öyle düşünme o da iyi bi dr sonuçta
bazı sebepler ne olabilir? sorabilir miyim? tedirginlik var ya... kusura bakmayınÖzgür Bey de baya popüler bi doktor ilk başta ona gitsem mi diye çok düşündüm bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim bence hiç öyle düşünme o da iyi bi dr sonuçta
Giden bikaç kişinin yorumuna göre hareket ettim şimdi burda kötü bi yorum yapmak istemiyorum açıkcası sonuçta gitmedim o doktora gidenler memnun kalmamış diyelim.bazı sebepler ne diye sorabilir miyim?
bazı sebepler ne olabilir? sorabilir miyim? tedirginlik var ya... kusura bakmayın
benimde öyle oldu 2 gün önceye kadar kımıl kımıldı 2 gündür sessiz sakin çok ufak bi haraket dısında, sanırım saha küçükler korkmayalım
İç organları yerli yerinde mi; kafasında, beyninde bir problem var mı; elleri, ayakları olması gerektiği gibi mi; karın iç duvarı normal bir şekilde kapanmış mı; barsakları karın içine yerleşmiş mi; kalp 4 odacıktan oluşuyor mu, atışları ritmik mi; akciğer zarında problem var mı; göbek kordonunda olması gereken iki arter (atardamar), bir ven (toplardamar) var mı; amniyon sıvısı normal düzeyde mi; bebeğin midesinde yeterli amniyon sıvısı var mı; plasenta ne durumda, konumu nasıl; bebek hangi pozisyonda bunlara bakılıyor kuzum. Bir de rutin ölçümleri (fl, bpd, ac, tahmini fetal ağırlık, tahmini doğum tarihi, vs) yapılıyor. Ha bir de pipisi mi var yoksa kukusu mu ona bakılıyo
Listede ismimi yok, hemen vereyim:)Arkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Kaçıncı Bebek
Sat
Bdt
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
Ben evdeyim zaten canim. @cmhrsmbl de yazmisti
Teşekkürler canım.sbh gittik geldik.çok şükür bi sıkıntı yok dedi dr.renkli olacak diye düşünmüştüm.siyah beyazdı.heryerini gösterdi dr.yüzünü fln ayrıntılı göremesemde az bişe gördüm.dr eğer renkli istiyorsan fiyatlar değişiyor 300_400 tl civarında.renkli ultrason kozmetik amaçlı yapılıyor.insanlar merak ediyor bebeğin yüzünü fln o yüzden yaptırıyorlar.gerek yok dedi bana.sonra döndük ztn.
yok ben çalışıyorum ama Cumartesi günleri Atlantis bana uyar
BEN çalışıyorum işten 6 da çıkıyorum ama öğlen araları yakın olduğu için Gordion avmye geçiyorum haftaiçi bazen eşim sehir dışına çıkmak zorunda oluyor akşam eşi benim durumumda olan varsa akşamda görüşebiliriz yada hafta içi öğlen arası avmde buluşalım ben 13 30 da işe geçerim siz devam edersiniz gezmeye nasıl olaar sonra bu görüşmeleri evlere taşırız cok ağırlamak isterim kızlar sizi
Ara ara az da olsa hissediyorum. Sağol canım.
Bunlar ne güzel bilgiler :) Peki doppler ile ayrıntılı ultrason aynı şey mi?
Listede ismimi yok, hemen vereyim:)
Kaçıncı bebek:ilk
Sat:19.07.2014
Bdt:25.04.2015
anladım. yorumları bu siteden mi duydun yoksa çevrenden mi?Giden bikaç kişinin yorumuna göre hareket ettim şimdi burda kötü bi yorum yapmak istemiyorum açıkcası sonuçta gitmedim o doktora gidenler memnun kalmamış diyelim.
aaaa ben de turgutluluyum daha dogrusu kasabalıyımAy sende mi manisa canim :)
Neresinden biz turgutludayiz :)
Selam kizlar umarim herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?