2015 Nisan Anneleri

yok ben çalışıyorum ama Cumartesi günleri Atlantis bana uyar

Canim haftasonu muhtemelen herkese uyacak bi zaman olucaktir. Bana hepsi uyar.
hira2537 canim teklifin senin icin gayet uygun ama herkese uyacagini sanmiyorum:) olmadi herkesin ortak noktasi Kizilayda bulusuruz artik

canım, benimki kız bebek, güncelleyebilirsin...

Bnm annem hemşire arkadaşlarına falan da sordu genelde Hasan Beyi önerdiler şimdilik memnunum bi de özellikle cerrahlığı iyi olan bi doktoru seçmek istedim ne olur ne olmaz diye sen kime gidiyosun?
ben özgür atlıya gidiyorum. bende memnunum. ancak ilk hamileliğim olduğu için telaşlanıyorum. başka bir doktora daha gitsem mi diye düşünüyorum

KIZLARRR (gebelik.org) adresini tavsiye ederim cok güzel bilgiler var sizinde ziyaret ettiğiniz sayfalar varsa buradan paylaşın :)

Listede ismi olmayanlar
Yaş 34
Şehir YALOVA
Kaçıncı Bebek 2.
Sat 07 Temmuz
Bdt 11 Nisan
Cinsiyet ERKEK

ben özgür atlıya gidiyorum. bende memnunum. ancak ilk hamileliğim olduğu için telaşlanıyorum. başka bir doktora daha gitsem mi diye düşünüyorum
Özgür Bey de baya popüler bi doktor ilk başta ona gitsem mi diye çok düşündüm bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim bence hiç öyle düşünme o da iyi bi dr sonuçta

merhaba kızlar, maşallah iyi kaynatıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum valla, oğlum hastalandı, arkasından da ben, hala atlatamadım ama idare ediyorum, böyle zamanlarda bir bezginlik çöküyor üstüme, ikinci bebekle nasıl yetişecem ben herşeye diyorum
Melegim34; oğlumu alerji uzmanina götürdüm, pek memnun kalmadim ama bütün dr.lar hep astım olduğu kanısına vardılar, koruyucu olsun diye hava veriyorum ama hic icime sinmiyor, senin bahsettigin arkadaş ne yapmıştı sonuç olarak?
Aramızda Konya'dan katılan var mıı? Tayinimiz Konyaya çıktı, uzak olsa da seviniyorum güzel bir şehir sonucta.. Sonunda kendi evime kavuşacağım, inşallah hetşey güzel olur...

Özgür Bey de baya popüler bi doktor ilk başta ona gitsem mi diye çok düşündüm bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim bence hiç öyle düşünme o da iyi bi dr sonuçta
bazı sebepler ne diye sorabilir miyim?
bazı sebepler ne olabilir? sorabilir miyim? tedirginlik var ya... kusura bakmayın

bazı sebepler ne diye sorabilir miyim?

bazı sebepler ne olabilir? sorabilir miyim? tedirginlik var ya... kusura bakmayın
Giden bikaç kişinin yorumuna göre hareket ettim şimdi burda kötü bi yorum yapmak istemiyorum açıkcası sonuçta gitmedim o doktora gidenler memnun kalmamış diyelim.

benimde öyle oldu 2 gün önceye kadar kımıl kımıldı 2 gündür sessiz sakin çok ufak bi haraket dısında, sanırım saha küçükler korkmayalım

Ara ara az da olsa hissediyorum. Sağol canım.

Bunlar ne güzel bilgiler :) Peki doppler ile ayrıntılı ultrason aynı şey mi?

Listede ismimi yok, hemen vereyim:)
Kaçıncı bebek:ilk
Sat:19.07.2014
Bdt:25.04.2015

Ben evdeyim zaten canim. @cmhrsmbl de yazmisti

Ben de evdeyim. Hafta sonu icin organize edelim o zaman bir şeyler

Sevindim canım. Sağlıklı ya gerisi önemli değil:)

yok ben çalışıyorum ama Cumartesi günleri Atlantis bana uyar

Tamam tatlım o zaman cumartesi atlantis yapalım:)

Ben de çok isterim ağırlamayı:):) Ama Gordion bana epey uzak düşüyor kuzum. Olmazsa hafta sonu Kızılay yapabiliriz orta nokta sayılır bebisgeliyor un dediği gibi

Estağfurullah

Yok canım aynı şeyler değil. Ayrıntılıda bu yazdıklarıma bakılıyor. Ama doppler ultrason farklı. Renkli ultrason olarak da geçiyor. Damarları renklendirip bebeğin ve göbek kordonunun kan akım hızına bakılıyor. Atardamarlarla toplardamarları biri kırmızı biri mavi olacak şekilde (hangisi hangi renkti hatırlayamadım) renklendirip inceliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…